Vodolija83
|
Jutro !!! Ja sam jedva prespavala noc zbog ovih krsta,joj kako me bole,pa suze mi krenu dok se pomjerim...I nakon bezbroj budjenja jutros komsija iznad,kao po obicaju u 8:15 pocinje da busi (iako nekad zna poceti i u 7:30) ,zgrada se trese,ionako je u raspadu,pa lupa nesto,a mm izasao iz trece,sreca pa je stavio cepice za usi,inace nikad ne bi zaspao.Cccccccc....ne mogu da vjerujem da neko od juna renovira stan od 40 m2.Pa najmanje 3-4 puta sedmicno samo busi,da mi je samo virnuti gore da vidim sta radi...Nastavi li ovako,ja cu mu jedan dan pokucati.Grrrrrrrrr...........eto na sabahu sam ljuta.... Ja uvijek sa nekim ludim temama...sorry moje. E senka 27,i ja imam problem sa dnevnim uloscima,pa ih zato nosim samo kad izlazim,jer me pocinje svrbiti i peckati kad ih koristim.AL to me zezalo i prije trudnoce,nije mi nista novo.Ako bas moras nositi radije otkuhaj neku krpicu il tanak sloj gaze,pa probaj tako... Sensia,kad sam ja lezala na Jezeru,jedna od zena je imala zakazan CR i otisla ona u salu,nema vijesti,pa nema....kad odjednom buka i haos u hodniku,a mi cini mi se u sobama bile,nismo vidjele situaciju,al smo ponesto cule.Njen muz je prijetio da ce donijeti pistolj ili ga je vec donio,jer su zenu patili satima kad su vidjeli da se pocela otvarati i nisu htjeli da joj urade CR.Nju sam vidjela kako prolazi kroz hodnik i place,vratili je bili...Nakon svega ponovo su je poslali u salu i odradili CR.Jao,jao....