Lulu_08
|
IZVORNA PORUKA: dush Djana, za to pomaze kivi i Donat :) Ja sam isto imala problema, pogotovo kada sam bila u bolnici, jer sam non stop lezala i onda su mi rekle cure koje su bile samnom u sobi da jedem nekoliko kivija i da pijem donat (inace bi mi sestre dale one cepice sto stavis u guzu pa te brzo protjera, a meni nesto bilo to odvratno). Tako da draga moja, jedi preko dana nekoliko kivija, navecer popij jednu casu donata, ujutro kada se porbudis 2 case, znas kako pomaze IZVORNA PORUKA: soraya Da se i ja nadovežem na temu ZATVOR. Ranije sam vec pisala kupite Mg u granulama Biolectra Mg Direct, u kutiji dodje pakovanje od 20 kesica, pije se 1 na dan, ima u svakoj apoteci. Dobro za probavu+za smanjenje grčeva. 2-3 puta sam bas imala problema sa zatvorom i pomogla mi je kisela voda Mg Princess tešanjski, popijem 2 čaše toplog kiseljaka i nema zime odmah odcepi. Probajte, vidjet cete da pomaze. za to su dobre i suhe sljive i smokve, ali ovo za kiselu vodu je provjereno! Hvala vam drage moje, Biolectra Mg Direct pijem već i tu i tamo pomogne, Donat i kiselu vodu ne mogu jer sam alergična na sodu nažalost. Za sad radi posao kompot od šljiva i jogurt natural Sensia. IZVORNA PORUKA: Čupi Curke draga, bebmbelice... Ja se osjećam super, ujutro kad se probudim malo se osjećam da me nešto žiga, ali dok se razgibam, sve ok.... muka nemam, a nadam se da mi neće ni doći, sa njih tri sam umirala od povraćanja, mada sam tek 7 tj. sad će to nekad hehhe.... cure pusa velika od mene...uživajte sa svojom djecom i pupom naravno! Ooo pa mi smo po kalendaru samo 2 dana razlike, vidim kod tebe već 4to po redu, bravo super samo naprijed .