Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:13:51
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sabinos IZVORNA PORUKA: veeseelaa Uuuuuuuuu, za ovu igracku treba biti gimnasticar...... ma i ne trebaš, naravno ako je insan trut misionarska poza je jedina prihvatljiva sta fali misionarskoj bogati,nije bitna poza,bitan je rezultat...ili sto bi sportisti rekli-igra se zaboravlja a rezultat pamti šta ba? i ne fali joj ništa, ako je 338 po redu to veče
< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 12:14:13 >
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:14:33
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: zaha sta vas je zene inspirisalo ovako "rano" za ovu temu meni malo fali
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:16:15
zvončica
Ma vala misionarska mi je onako, rijetko kad upotrijebljena....vise mi odgovara na sve strane sa svim i svacim
_____________________________ Volim sve sto vole mladi :D
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:18:23
Ninushka
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:18:38
veeseelaa
ma daaaa, kad bolje razmislim to mi je prelazna poza il faza?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 12:19:56 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:22:03
zvončica
Kupila prijateljici za rodjendan neki dan lubrikant da je malo zezam, al sve su sanse da cu joj ga oteti...nek se nadje
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:22:19
Galicia
Vesela nas inspirisala. Ko i uvijek.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:26:49
sabinos
IZVORNA PORUKA: zvončica Kupila prijateljici za rodjendan neki dan lubrikant da je malo zezam, al sve su sanse da cu joj ga oteti...nek se nadje joj i ja sam kupila neki dan,nije lose,mogu ti reci
_____________________________ nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir mamine paše i najbolji drugovi veliki A 2009 mali A 2013
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:26:50
veeseelaa
eno sad ja? ne znam ko postavlja slikice spravica i vadi mi živce
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:28:30
Honey3
ma vama mladima ne treba puno,da budete inspirisane
_____________________________ Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:09:36
Hannan
IZVORNA PORUKA: veeseelaa baš tako! ja bi voljela ogledala na plafonu a svakako sam opkoljena s ogledalima al plafon bi mi dobro došao al šta reći ljudima koji dodju e joj Nece nista reci, ko ni meni, samo kazu wooow, sto je dobro i smjeskaju se...doduse moj otac je rekao "vela havle, vela kuvete" :) Samo sto je zeznuto za ciscenje, vazda ljestve radi toga moram traziti.
_____________________________ »Gospodaru, Ti moje znanje povećaj« 30.1.2007 23.06.2013
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:10:47
teacher75
imas modernu porodicu, kod mene a pogotovo kod mm su konzerve
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:12:12
veeseelaa
heheheh pa ko zna šta bi mislili da je neki fol i tako to
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:15:31
Dida79
IZVORNA PORUKA: Galicia Da ne postavljam ovakve slike, jerbo nije za porodicnog foruma, ali samo da vidite sta kontam kupiti uskoro. Imaju i one ljulje sto se u plafon zasarafe, ali nisu mi sigurne toliko. http://www.amazon.com/TLC-1014537-Universal-Swing-Stand/dp/B000E3XHJO Ovo sam spravicu vidjela u seriji sex and city nije lose Samo da je i kupim gdje da je stavim hahaha i sta djeci da kazem kad me budu pitali za sta je to Mamina i tatina ljulja
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:22:55
teacher75
ja pokusavam zamisliti nas krakate ne tome- ja 182 i mm 189 i ne ide nikako
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:26:10
veeseelaa
ma daj
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:27:30
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma daj jos bih se pocela zaliti na onoj temi o kvadraturi stana, ne bi to imala gdje smjestit, jedino na balkon
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:29:21
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma daj jos bih se pocela zaliti na onoj temi o kvadraturi stana, ne bi to imala gdje smjestit, jedino na balkon uh suze me obliše sad će se javiti neko da ti predloži razmještaj po stanu
< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 13:31:28 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:31:18
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma daj jos bih se pocela zaliti na onoj temi o kvadraturi stana, ne bi to imala gdje smjestit, jedino na balkon uh suze me obliše fino je mm govorio da zatvorimo balkon a ja nisam dala. eto sta propustismo
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:31:51
Dida79
Ma najbolje bi bilo da se nas par utali iznajmimo jednu garsonjeru i kupimo ljulju i jos stosta Vidim techer se je bas zadala u razmisljanje
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:32:19
veeseelaa
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:33:14
teacher75
IZVORNA PORUKA: Dida79 Ma najbolje bi bilo da se nas par utali iznajmimo jednu garsonjeru i kupimo ljulju i jos stosta Vidim techer se je bas zadala u razmisljanje suti, u glavi planiram renoviranje stancica
< Poruku je uredio teacher75 -- 2.2.2012 13:34:50 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:33:30
koka i po
dido opet si u pms-u .. pod hladn tus brrrzo ili bolje...izadji vani bez jakne
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:35:29
Dida79
IZVORNA PORUKA: koka i po dido opet si u pms-u .. pod hladn tus brrrzo ili bolje...izadji vani bez jakne Ma bjezi tamo tamam zavrsila...a vala sam i hladne glave sad sam cistila snijeg ispred i oko kuce ova me tema bas lagano grije tamam cu biti oko 17,30 vrela Hoces da te stavimo na spisak za garsonjeru
Anketa
Odvikavanje od pelena.пеперутка16 Da li se vaše dijete prvo odviklo od mokrenja u pelenu ili od kakanja, i postoji li određeni redoslijed kojim jedno dolazi prvo, a kada drugo?
Oznake