choirgirl
|
smarija to mi je bas korisna informacija, e vidis i ja sam procitala da treba cekati najmanje 3-4 mjeseca, eto tebi su rekli cak 6 mjeseci ali ovi moji doktori ne smatraju da treba cekati toliko, vec kazu treba samo cekati da spadne hcg na nulu i onda jos jedan ciklus, i oni bi meni odmah radili IVF... ali to je neki drugaciji mentalitet od naseg, jednostavno njima je sve to OK.. mogla bih ja vama sad knjigu napisati o tim nekakvim razlikama, ja kad citam po forumu kakav je pristup kod nas, Bosna, Hrvatska, Srbija nije bitno, i ovdje samo se cudim kolike su to razlike... ali o tome cu nekad na nekoj drugoj temi, da ne zachatavam sad ovdje... htjeli su oni meni tu injekciju dati jos od proslog ponedeljka, a ja sam se toliko borila i govorim necu, mozda ce biti spontani, dajte mi vremena da vidimo, a svi se doktori bukvalno smiju sto se toliko opirem, kao nije to nista... ja ne volim ni tabletu protiv bolova popiti kad me glava zaboli a taj metotrexat, to je bukvalno ubica... tako da sam ja za sebe odlucila da cekam 3 mjeseca, bez obzira sto oni kazu da nema nikakve potrebe za tim; cekala bih ja i 6 mjeseci, ali ja sam napunila 36 godina, jednostavno ne usudjujem se toliko dugu pauzu praviti
< Poruku je uredio choirgirl -- 21.2.2012 14:51:12 >
|