Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
uredjuje li iko ovu listu? Ja bih rado napravila popis ali kod mene i dalje oni smajlici ne rade-dok pisem neka su slova a tek kad stavim post prikazu se.....
E da se i ja javim ponovo...termin je znači 30.11.2012.(malo nezgodan...moglo bi se dogodit i u decembru ...u Novembru bit ce u decembru ) Samo sto sada dopunjujemo da očekujemo dječaka ....moj Riad ce dobiti ako Bog da brata
Ako smo nekog izostavile prijavite se ... A rast svog bebceta pratite kalendarom trudnoce koji ce vam svakog ponedjeljka stici na mail s kojim ste registrovane na RR
Ako smo nekog izostavile prijavite se ... A rast svog bebceta pratite kalendarom trudnoce koji ce vam svakog ponedjeljka stici na mail s kojim ste registrovane na RR
da li ti je adresa kojom si registrovana na RR preko hotmaila...ako jeste onda je to problem...vecem broju nasih clanice koje koriste hotmail ne dolaze mailing... moj savjet promjenite mail ...nrp gmail
meni sutra termin,a ni traga nikakvim simptomima za porod,izgleda da ja odoh u septembar,samo da sve prođe dobro,držite mi fige svima od srca želim sve najbolje!
da li ti je adresa kojom si registrovana na RR preko hotmaila...ako jeste onda je to problem...vecem broju nasih clanice koje koriste hotmail ne dolaze mailing... moj savjet promjenite mail ...nrp gmail
Meni ne stize ni na gmail, a stizu mi obavijesti o privatnim porukama sa rr
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Bebe i mazenje. пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12 mjeseci) vole da se maze? Moja čak ni ne sluša, samo me odguruje, penje se na mene, vuče,... ne želi čak ni da se nosi, samo gleda da se odmakne. To mi je stvarno čudno.. Kakve su vaše?