Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: "Slike beba sa ultrazvuka".... 24.5.2011 0:21:29
enči80
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Ja nikako da kupim baterije da probam uslikat cudnu sliku bez bica. A evo jos jedna, ova je sa zadnjeg pregleda:
Malo je osvjetljeno, e sad meni se cini da je ovo s desne strane glava, lijevo noge. E sad me buni sto nigdje ne vidim vrat, samo glavu, ruke i noge?
Ja opet ništa ne vidim ,moram okulisti pothitno
RE: "Slike beba sa ultrazvuka".... 24.5.2011 19:28:25
palachinken
Drage moje, ovaj kliker lijevo, to je zumirano mudo. Doktor mi je uslikao, jer je vidio moju izbezumljenu facu kad mi je rekao "sigurno su vam već rekli da je muško"
RE: "Slike beba sa ultrazvuka".... 24.5.2011 20:39:06
sporty mamaa
Palachinken, nasmija ti mene, mogu mislit kako bi se iznenadila na porodu. Ja cak mislim da ni ne pitam spol, da nebi bilo u sali nije moje Mene pravo buni na ovoj mojoj slici ovaj krizic i ova duljina d jednako 7.16 cm, sta li mu je to???
RE: "Slike beba sa ultrazvuka".... 24.5.2011 20:54:47
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
Drage moje, ovaj kliker lijevo, to je zumirano mudo. Doktor mi je uslikao, jer je vidio moju izbezumljenu facu kad mi je rekao "sigurno su vam već rekli da je muško"
Sreca pa si lijena i nisi jos nista pripremila za curicu. Meni se slicno desilo,beba bila 2-3 musko i onda odjednom kaze "Jel da,vec sam vam rekao da je beba zenskog spola" Ma jesi doktore,kako da nisi.
RE: "Slike beba sa ultrazvuka".... 24.5.2011 21:25:09
enči80
Što bi rekli "bolje ikad nego nikad" Čestitam palachinken ,neka je samo živo i zdravo a za odjeću evo ima kandidata koje imaju veću mogućnost za bar jednu djevojčicu(Hannica i ja )
Sad se sjetih kako si nedavno govorila kako na onoj listi tvoja "curica" brani boje ženskog roda a i one haustoruše što ti je rekla da ti je kći ukrala ljepotu
Sporty ja sam stavrno ćorava za ove slike ,meni i moja dr.kad govori evo vidiš ovo ja+ samo klimam glavom a pojma nemam
RE: "Slike beba sa ultrazvuka".... 25.5.2011 9:39:55
sanela.asja
Hahahahhaha super si palachinken i ja sam molila diktoricu da mi uveca alatku da budem sigurna doktorica blenula u mene ko sta je ovoj budali..Za Asju su mi rekli da djecak pa sam se zeznula pravo
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.