draguljče
|
Policija : Đe živiš? Ja : Kod mojih roditelja. Policija : Đe žive tvoji roditelji? Ja : Kod mene. Policija : Đe živite svi skupa?! Ja : Preko puta mog komšije. Policija : Đe je kuća Vašeg komšije?? Ja: Ako vam to kažem, nećete mi vjerovati. Policija : Reci! Ja: Pored moje kuće! Mujo pođe u noćnu šetnju. Ide on ulicom, kad naiđe na crnkinju: • Srce, 'oćeš da skoknemo do moje kuće? - upita ga crnkinja. • Šta ću usred noći u Afriku, p*zda ti materina! Četiri katolika srednjih godina i jedna časna sestra, piju kavu u kafiću na trgu Svetog Petra u Rimu. Prvi se hvali: - Moj sin je svećenik, i kad god uđe u sobu, svi ga zovu ˝Oče!˝. Drugi mu odgovara: - Moj sin je biskup i kad on uđe u sobu svi ga oslovljavaju sa ˝Vaša Milosti!˝ Treći na to dodaje: - Moj sin je kardinal, i kad se on pojavi u sobi, svi mu se obraćaju sa ˝Vaša Eminencijo!˝ Četvrti ih samo sluša pa će ponosno: - Moj sin je Papa, kad on uđe u sobu, svi se klanjaju i obraćaju mu se sa ˝Vaša Svetosti!˝ Budući da je časna sestra u tišini pijuckala svoju kavu, svi pogledaju u nju i zapitaše je: - A vi , sestro…? Na to ona ponosno progovori: - Ja imam kćer … - … vitku … - … visoku 175 cm … - … obim grudi 96 cm … - … obim struka 60 cm … - … obim kukova 90 cm … - … i kad ona uđe u sobu, svi joj se obraćaju sa ˝O moj Bože!!!