Mirkica
|
snijeg hvala ti i ti meni uvjek imas pametne postove , jako umjerena zena i pazljivo bira rjeci :) PAhulja mirna tiha mama , draga vesela hahahaha jojj to je osoba koja mi je toliko draga a toliko mi nekada ide na zivce :))) njen stav , ona uvjek goni svoje i nema odustajanja, ali je i drug , ima i zeze kod nje puno, kada vidim njen nikc kontam prvo ili nekog ubjedjuje u svoj stav ili se zeza , u svakom slucaju meni je draga i rado bihe je upoznala :))) tiki75 ma nesto mi bassss bas legla na srce , bas je virtuelno volem hahahahahaha ima tu dosat zena koje su manje aktivne ali volim citat njihove postove sad ne mogu mi mozda sve naumpasti tek kad vidim nick reallove njeznost ljepota LJUBAV kopo ka i znam da nikada niej pisala gluposti sto se mene tice uvjek je rado citam :))) D_K ko god se krije ispod ovog nicka mi je Inlove moja prija ;)))) [Andy_bec najtuznia zena na forumu , uvjek kad vidim njen nick nesto me presjece :))) klemezi KRALJICAAAAAAAA Zaha isto mi je prijatna henna ze kao i Zaha prijatna forumasica Mico Tico imam osjecaj da je bas bas drug Apotekarka draga i mila :))) leva, ena003, riba 78 buba 29 veliki borci , hrabre zene takodje u ovu skupinu spada malena27 to su nase HRABRICE ako mi jos ko naumpadne dodacu se :)))) a sigurno ce hahahaha ima ih jos punooo a sad mi mozak blokirao :))) sve osobe koje sam spomenula bih voljela rado i upoznat :))) i saljem im
< Poruku je uredio Mirkica -- 7.6.2013 20:20:56 >