maza85
|
pozz svim clanicama,nova sam na forumu citam i pratim vas odavno ali citajuci ovu temu prosto me nagnalo da se uclanim,svi mi imamo razna iskustva s doktorima neko ih hvali neko kudi ,ne znam jeli ova tema jos uvijek aktuelna ali za ovog doktora mogu reci ustati pa spomenuti,ja sam imala dva spontana prvi u petom mjesecu trudnoce gdje sam cijeli dan bila na stolu i borili mi se za zivot,drugi u trecem mjesecu to sam opet trazila da me uspavaju jer sam rekla da psihicki ni fizicki ne bi izdrzala,inace sa jako emotivna i gubitak beba je bila gora bol za mene nego sve,da kazem tokom ovih trudnoca da sam obisla doktora i doktora od Bralo,Pasicke,Begica,Nikulina,da ne nabrajam..ostajem treci put trudna,odem na otoku da utvrdim trudnocu kaze mi dr.Bralo nisi trudna ovo je nesto drugo ni sama ne znam kako sam taj dan dosla kuci, kaze mi ona dodj iza par dana da vidimo sta je,odem ponovo vidim propisuje mi dabroston i folacin kazem joj pa jesam li ja to trudna prosli sput mi kazete nisam kaze jesi jesi,ma kad je nisam pukla zena mi skratila 10 god zivota kazem sebi sve je u bozijim rukama,od kolegica cujem za dr.Rovcanina i odem kod njeg,zahvajujuci njemu ja sad imam divnog djecaka koji je vec veliki momak 4 god.Dr Rovcanin je bio uz mene maksimalno u svako doba dana i noci bila sam pod njegovim nadzorom,imala sam njegov br mob za sve sto mi nije bilo jasno,primala sam injekcije do petog mj potom uradjena cerklaza jer sam se pocela otvarati bila sam u krevetu svih 9 mj i pod terapijama ne znam ni koliko ali zahvaljujuci prvo dragom bogu pa dr Rovcaninu ja sam osjetila sta je biti majka i opet ako budem trudna idem njemu,i da,,da kazem na dan kad me zaboljelo da rodim bio je na godisnjem ali kad ga je muz nazvao stvorio se pred bolnicom ..eto sorry na duzem postu ali morala sam da vam prenesem svoje iskustvo,vidim da ste divne i uvijek ste tu za pomoc i savjet,,eto ako i ja kome mogu pomoci pitajte ,,,pozz i ljubnem vas
|