Lulu_
|
ne mislim nista i NE OSUDJUJEM IH NIMALO!!! vise osudjujem muskarce koji se ozene zenom i znaju da ona vidi u njemau svog sponzora a osim toga ja licno poznajem puno vise muskaraca koji su se "udali "jer je PUNAC tezak par hiljada maraka vise iznad prosjeka osudjujem abortus,ubistvo,nacionaliste,PEDOFILIJU,silovatelje,ljude koji nisu humani,ljude koje trguju sa zivotima drugih , dilere...ali ne brak iz koristi jer iskreno...mislim da oboje imaju u tom barku neku korist on vjerovatno voli ljepe zene ali nije sam ni sekunde ljep a niti pametan ili duhovit ali ima sticajem okolnosti para a ona... ona je ljepa djevojka koja je oskudjevala u svemu i unatoc tome sto je bila najsiromasnija u razredu uvijek je bila najljepsa i konacno je vidjela priliku da okusi zivot a i da se situira kako sebe tako i svoje roditelje...vjerovatno mislim da sve vi imate u svom gradu bar 5 ovakvih slucajeva rocise mu djecu ona ce biti presretan a i ona jer ima u zivotu ono o cemu je sanjala kao djevojka svi su ljudi drugaciji i svakome je pojam srece nesto drugo nekome ljubav, nekome novac, nekome djeca, nekome karijera...zasto da osudjujem nekoga kome je u zivotu bitno nesto drugo nego meni...Pa i HOMOSEXUALCI VOLE NESTO DRUGO PA SE NEKI LJUDI NE GROZE
Naomih 27.03.2008 9.41 hm... I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
|