|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li ste imali problema sa pogresnim dij...
22.9.2008 14:10:52   
tresnjicaaa
Mika svaka ti cast i mislim da bi se sve mi mogle ugledati na tebe. Sve je do nas a to nikako da shvatimo. Koliko budemo trazili toliko cemo dobiti. Neko ce reci ih sta ce mi to sad kad sam izgubila bebu, ali treba znatoi zasto, kako, zbog cega.
Meni su uradili carski poslije tri dripa. I kad sam pitala zasto carski oni su rekli nisi se otvarala a kad sam pitala zasto se nisam otvarala niko mi nije sao odgovor. Sad se kajem sto nisam bila upornija da saznam sta je bio uzrok toga. Ali eto nikad nije kasno za reagovati.


_____________________________

Namik 23.01.2006.
http://selma-sarajevo-tripoli.blogspot.com/

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 76
   RE: Da li ste imali problema sa pogresnim dij...
22.9.2008 14:23:24   
Mika
IZVORNA PORUKA: tresnjicaaa

...Sve je do nas a to nikako da shvatimo...


Evo konačno sam čula pravu stvar! MM i ja najbolje znamo koliko je teško sve iznova i iznova proživljavati i boriti se raznoraznim šalanjima i izgovorima itd itd ali nećemo posustati! Oni su tu radi nas i ima da dobijemo uslugu koja nas sleduje! To znači da se moramo mi kao pacijenti više i previše obrazovati, ali ako je to jedini način onda neka i to! Samo bi volila da se više žena zauzme sa sebe prije svega i mogle bi mi srušiti cijelo Koševo preko noći!!!

_____________________________

Borba je počela!

(odgovor članu tresnjicaaa)
Neposredna veza do poruke: 77
   RE: Da li ste imali problema sa pogresnim dij...
22.9.2008 17:04:43   
tresnjicaaa
Ma naravno. Zelim ti sve najboljei ne samo tebi nego svima nama i zaista zalazimo se vise za sebe. Jer cinjenica je da se drugi odnose prema nama onako kako se mi postavimo. Zato cure sretno i uzmite stvari u svoje rukeuser posted image

_____________________________

Namik 23.01.2006.
http://selma-sarajevo-tripoli.blogspot.com/

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 78
   RE: Da li ste imali problema sa pogresnim dij...
22.11.2008 15:58:59   
najjda

IZVORNA PORUKA: jasmina_mm

Ja hvala bogu nisam imala problema sa pogresnim dijagnozama jer sam trudnocu vodila na klinici, ali je zato moja kolegica isla u skerlicevu kod pomenute doktorice koja joj je u petom mjesecu trudnoce dijagnosticirala da vidi "bebu u ogledalu", kao da pored bebe ima jos nesto te je ova trceci otisla kod jadranke koja joj je rekla da je sve ok, zatim joj je ta ista doktorica rekla kako su joj organi djeteta svi sa desne na lijevoj strani i da ima cistu na mozgu. Ova je opet poludjela od brige, radila aminocentozu koja je pokazala da je sve ok nesto kao 46xx i dalje trudnocu vodila na GAK-u. Prije dva mjeseca je rodila zdravu djevojcicu i kaze da je prvo sto je uradila pregledala je od glave do pete. Ta navodna "cista" je bio pramen kose ustvari, ali zena je prezivjela traumu i tokom cijele trudnoce bila pod stresom.

  e to sam vam  ja drage moje  i jasmina vam je sve tacno rekla ja sam poludila cak mi je rekla da idem na prinudni porođaj u 5 mj trudnoce jer vjerovatno beba ima dw sindrom  ali uz božiju pomoc ja sam izgurala i nisam nikog slusala sem  dr jadranke dizdarevic i masalah bebe doso na svijet sada im 5 mjeseci ziva i zdrava hb

_____________________________

15.06,2008 najjda dosla na svijet

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 79
   RE: Da li ste imali problema sa pogresnim dij...
22.11.2008 17:03:05   
merimaa
jao mogu mislit kako si se osjecala.....to ona izgleda radi namjerno da bi isla kod nje privatno....kako moze tako nesto rec na osnovu jednog obicnon ultrazvuka....ja nemam nekog iskustva s tim hvala bogu...ja sam jedino morala radit 4D zbog manjka plodove vode....

_____________________________

Vedad 11.05.2007 najljepsi dan u mom zivotu!

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 80
   RE: Da li ste imali problema sa pogresnim dij...
15.2.2012 14:37:52   
Gigana
Drage moje, evo pronađoh ovu staru temu i odlučih da je malo podignem.

Ako se slažete, bilo bi dobro da sve trudnice koje su imale pogrešne dijagnoze napišu puno ime i prezime doktora ili doktorice koji su im takve dijagnoze postavili i da mi ostale to možemo vidjeti i primiti k znanju kad budemo trebale da biramo doktora koji će nas voditi. Mislim da je ovo jako važna tema.
Mi smo čak i sretnice u jednu ruku jer imamo dostupan internet i razmjenjujemo iskustva preko ovog foruma, a šta će one jadne trudnice koje nemaju pristup internetu i koje slijepo vjeruju doktoricama kao što je pomenuta MAJDA ŠLAKOVIĆ i ostali.
Stoga vas molim da napišete svoja ružna iskustva sa doktorima ukoliko ste ih imali, radi budućih trudnica koje tek treba da odeberu ljekara.


_____________________________

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu merimaa)
Neposredna veza do poruke: 81
   RE: Da li ste imali problema sa pogresnim dij...
15.2.2012 14:48:19   
M kao Mama
Jesam ja, da skratim dr. Elvira Džambasović, internista, insistirala da mi ukljuući inzulin, a ja imam viška inzulina, kada budem bolja napist ću komplet priču, al dok sam živa pamtić ću njenizraz lica i riječi, dva puta ponovljene da se nada da je sa mojombebom sve ok, jer sam zaboga bila na sioforu, a po njoj samtrebala biti na inzulinu. Strašno.

Želim pohvaliti dr. Miru Filipović, sa GAK-a i naravno mog dr. Mašića koji je cijelo vrijeme bio uz mene i tješio me, jer sam bila napola luda konstataciom dotične da se nada da je sa mojom bebom sve uredu.

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 82
   RE: Da li ste imali problema sa pogresnim dij...
21.3.2012 15:40:51   
taze_mlada
da li se i jednoj desilo da je dr.Divanovic pogrijesio pri dijagnozi?

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 83
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:








Anketa

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *