sarah
|
Hello trudnjace, sta radite? Evo ja pecem kestenje Danas sam isla da kupim nesto za dorucak i Interex i ugledam jedne lijepe male carapice za bebe i nisam mogla da odolim pa ih kupim, iako je rano. Br. je 14/15 i pise da su za bebe od 1-2 mjeseca. Ali tako su sicusne, daj Boze da mu budu mogle bar jedan mjesec. Gagach, kod mene je neka lijena beba izgleda. Osjetila sam prije neki dan nesto kao mjehurice, pa onda kao bockanje prstom, valjda je to to, ali to sam osjetila tek nekoliko puta. Valjda ce uskoro biti malo aktivniji. Kazes da ti vec uveliko osjetis . Kod tebe je onda bas zivahna ta bebica. Eto i tebe u 5. mjesecu, lagano zamnom. Rose, divan je ovaj kutak sto ste napravili za bebicu, bas je sladak, jos samo da princeza konacno dodje. Laro, i ja sam juce smazala palacinke sa nutelom i bananom, mmm mljac, pa mislim kad cemo ako necemo sad Vilo, jesi li isla danas na vjezbice? Lara, gagach i ja idemo aBd uskoro, tamo nekad poslije Bajrama pa ako zelis mozes nam se pridruziti, zajedno smo jace, i deblje . Mi cemo u Skerlicevu. Esmina, mamin cvjetic, naidice, sunce, medi, neda, taurus, rimljanka i sve ostale da ne nabrajam veliki za vas.
|