Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo ja još uvijek sređujem utiske od sinoć.Koliko sam se samo brinula hoće li iko doći,hoće li iko imati sluha. Onaj momenat kada su roditelji ušli sa malom Sanom u dvoranu,ostat će mi zauvijek urezan u pamćenje.Koliko je samo emocija bilo u zraku.Koliko je to malo biće milo i drago. Koliko malo treba da se onaj njen osmijeh upotpuni.
Osjećam veliku potrebu da se i ovdje zahvalim svima koji su učestvovali i pomogli u prikupljanju novca,da se zahvalim svima koji su se odazvali na utakmicu,svima koji su na bilo koji način učestvovali u organizaciji. Da se zahvali upravi RK Krivaja i njenim igračima kojima ovo nije prvi put da izdvajaju novac za ovu djevojčicu,MNK Libero,diskoteci Monacco,osoblju Atlantisa (na svim prodanim humanitarnim karticama) Štampariji Kompa. Osjećam veliku potrebu da se zahvalim i našoj Koki ,zato što je započela ovu akciju.Koko da nije bilo tebe ni ova utakmica se ne bi odigrala.
Posebnu zahvalnost osjećam prema mom dragom mužu koji je stao iza mene i pomogao da se ove moje ideje realizuju.
Slike i video zapis objavit ću nešto kasnije
E svaka vam čast
Evo ja još uvijek sređujem utiske od sinoć.Koliko sam se samo brinula hoće li iko doći,hoće li iko imati sluha. Onaj momenat kada su roditelji ušli sa malom Sanom u dvoranu,ostat će mi zauvijek urezan u pamćenje.Koliko je samo emocija bilo u zraku.Koliko je to malo biće milo i drago. Koliko malo treba da se onaj njen osmijeh upotpuni.
Osjećam veliku potrebu da se i ovdje zahvalim svima koji su učestvovali i pomogli u prikupljanju novca,da se zahvalim svima koji su se odazvali na utakmicu,svima koji su na bilo koji način učestvovali u organizaciji. Da se zahvali upravi RK Krivaja i njenim igračima kojima ovo nije prvi put da izdvajaju novac za ovu djevojčicu,MNK Libero,diskoteci Monacco,osoblju Atlantisa (na svim prodanim humanitarnim karticama) Štampariji Kompa. Osjećam veliku potrebu da se zahvalim i našoj Koki ,zato što je započela ovu akciju.Koko da nije bilo tebe ni ova utakmica se ne bi odigrala.
Posebnu zahvalnost osjećam prema mom dragom mužu koji je stao iza mene i pomogao da se ove moje ideje realizuju.
Slike i video zapis objavit ću nešto kasnije
E svaka vam čast
eeee još vi ne znate ko su žene iz kasabe s tri rijeke
dusa draga mala... ako Bog da imsallah progledace nasa Sana i biti vesela kao i sva ostala djeca...
a vama dvjema, MELLI i Koka... suvisno je bilo sta reci... samo mogu moliti dragog Boga da vam ovo dobro djelo ukabuli podebljanim slovima i da vam vrati dobrim...
Hvala vam drage moje... ali nama tj.meni uopste nije potreban aplauz.... ovo radim za sebe i za moju Sanu i ni za koga vise... ono sto je u dubini moje duse niko ne zna i ne treba da zna.. ja vjerujem u djela a ne u rijeci... i kad osjetim da sam dala sve od sebe za ovu djevojcicu ja cu da se povucem.. i ne treba mi nicije hvala...ja dovoljno dobivam time sto pomaganjem ovom djetetu hranim svoju dusu...
ipak...lijepo je znati da neko to cijeni .
Tako malo je potrebno da usrecimo nekoga. Tako malo je potrebno pa da i mi sami budemo sretni. Tako malo je potrebno da zaradimo dobro djelo, koje ce nam otvoriti vrata Dzeneta/Raja. Tako malo, a nekome ko planina veliko...
Racuni za pomoc: Raiffeisen Bank ,Filijala 550220 Ziro racun br.:1610550000000032 Broj stednog racuna:09550249943
Tako malo je potrebno da usrecimo nekoga. Tako malo je potrebno pa da i mi sami budemo sretni. Tako malo je potrebno da zaradimo dobro djelo, koje ce nam otvoriti vrata Dzeneta/Raja. Tako malo, a nekome ko planina veliko...
Racuni za pomoc: Raiffeisen Bank ,Filijala 550220 Ziro racun br.:1610550000000032 Broj stednog racuna:09550249943
090-291-052
Jos uvijek imA NADE.......
090-291-052
Jos uvijek imA NADE.......
Javljam se sa novim informacijama. kao sto ste vidjeli iz prilozenog videa Sana je dosta uznapredovala. Sada hoda,izgovara rijeci i pjeva kratke pjesmice sastavljene od par rijeci. U toku su pripreme za odlazak u Italiju radi kontrole operisanog oka koja se trebala obaviti davno ali radi financijske situacije nije. Uz pomoc dobrih ljudi iz cijelog svijeta ona je omogucena. Ovom prilikom se zelim zahvaliti Dobroj Vili koja je jos uvijek voljna pomoci(zelim ti brzo zdravljenje i tebi i tvojima )Muby koja je svoj prilog dala online,forumasici fartar(cini mi se da se ovako pise) i mnogim drugim znanim i neznanim.
Sta reci...nada nikada ne umire... Vrijeme je darivanja...vrijeme je cinjenja dobrih djela..... Hvala.
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.