Amam
|
Oii,sta ste napisale... Mea dobro dosla na pravom si mjestu sto se tice savjeta a Boga mi i kukanja,sto rece lejla lakse bude . Neko pita za grudnjak,ja se s njim rastajem samo kad se kupam ,i onako ih ne mogu pohvatati. I kad smo vec kod njih,mene opet pocele boljeti pomalo,anako malo su i tvrdje,ali ne kao na pocetku . Stefania mi apriluse, nekako lakse podnosimo sve uz vas ostale . Izzy brzo ce to proci i eto ti aBd. Mino uzivaj sa svojim ,i ja jedva cekam te skitnje aBd Sporty opet zub , . Sarah i tukice za ctg. Ja sam radila do januara,ali posto radim takav posao da sam gotovo svo r.vrijeme na nogama,nisam vise smjela,pocela se otvarati i zezao me pritisak. Bas jutros sef zove,i pita mirujem li,kazem ne vise,sad sam na pola 9-pg,pa me zeza -hajde na posao Mea taj umor je normalan,sad dok tijelo privikne,proci ce,vidis kako je nasa palachinken poletna ,a Sarah i entinte da i ne spominjem . Lina znam kako ti je,i mene glava boli vec danima honey b. joj i ja sam to nedavno prosla ,smaranje cisto. Ja otisla danas u banku i sva se pripremila kad ono gotova kartica,kazem onom momku,steta taman sam se htjela istrest . Joj ja sam gotovo zaspala,ako sad odrijemam opet veceras nista od spavanja,a vuce me zemlja