idacha
|
hello, drage moje... kako ste nam od jutros? dan je bas prelijep i namjeravam ga maximalno iskoristiti.. evo, sada sam zakazala pregled za sljedecu sedmicu i jedva cekam... nesto mi se oduzio ovaj mjesec, bas sam pozelila vidjeti malog guzija u stomaku.. Nedo, mila, kod mene slicni nalazi, samo sto su leukociti 3-6, cini mi se, da ne gledam sada.. ja nikada nisam radila urinokulturu, nikada mi niko nije rekao da trebam sweet, ja sam bila skeptik po pitanju krevetica i zaista zeljela neki kvalitetan, cvrst i stabilan.. u Tz takvog nisam nasla, gledala sam svugdje, na svvaki na koji sam se nagela klimao se i bio nestabilan.. tako da mi je krevetac napravio brat, koji se bavi tim stvarima, od ciste bukovine, dakle nema sanse da se mrdne.. prezadovoljna sam, jer onaj moj hajduk ne mozes zamisliti sta radi u kreveticu, da je malo nestabilnije, bilo bi svasta.. iskreno, na ovom linku, meni krevetac izgleda dosta nestabilno, pa ne znam sta bih ti rekla...