Amam
|
Eh ovako sabahile sam se kikotala ovim uspaljenusama od sinoc. Belmica,Jelena bas mi je zao,mene je glava boljela nekih 5 dana,od parac.malo prodje pa opet,danas je bolje. Gagach nemoj da se brines,cuvaj tog svog ,palachinken ti je dala ideju . Gemelli haha,jao sveki i svekar su ti sega . Palachinken cuvaj se,otapaj med u ustima i proplois pomaze,ako nisi alergicna,naravno. Mersiha,neka ste dobro ti i ,pa uzivaj,javi nam se opet. OStale velike i male,cuvajte se,drago mi je da ste dobro,poprilicno . Nadam se da ce nam se animagical javiti bar s nogu IZVORNA PORUKA: ljubičica 28 Jutrooooo velike i male Samo da vas pozdravim, mahnem vam i odoh doručkovati i do mame... Ujutro idem na kontrolni ultrazvuk i najvjerovatnije ostajem odmah u bolnici (tako mi je dr. rekla) da mi izvade ovu malu lijenčinu koja se nije okrenula kako treba . Ovim aprilušama (gagach, amam, entinte, tukice, sarah...) sretno na porodu, da bude sve u redu i da vam gospojice budu što više sačuvane Ostalim veeeeeeeliki i čuvajte te male u tibama p.s. kanite se tog keksa da vam ne bi naškodio Ljubicice,sretno draga da sve prodje u najboljem redu,neka ti je Bog podari lak oporavak i zdravu aBd. Nedooo,kako si?? Apriluse drage,kako nam se samo primaklo