Amam
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Upravo dobih sms od Gagache sledece sadrzine "Ej zenice moje...eto rodih i ja . Sve je proslo brzinom svjetlosti. Ostao komad posteljice, pa su me morali uspavati...rana boli za poluditi, ali prezivjet cemo . Beban je tezak 3600 i pravi je slatkis , javim vam cim se dohavizam...cmoookic" Kraljica je prava, sve sa smajlijima sms poslala Jao ova nasa gagach je zbilja heroj . Jelena draga,cuvaj se,znam kako bubrezi bole,kao sto ziki rece,kad dodje ti tm ako bude i dalje tako bolilo,odi lezati malo,ipak je sigurnije . Sweety sretan rodjendan,ova ce ti godina bas biti lijepa aBd,porod i .Pa vam zelim svu srecu. Sarah,neda,Miila znaci ni kod vas jos nista ,ni kod mene,ove nase bebe ljenguze . Meni kad je dr rekla da sam otvorena 1 prst ja u cudu bila,nista me nije boljelo niti sam mogla osjetiti da se sta desava,a poslije toga kako je krenulo te deblji prst,te dva,te beba krupnije za 2-2,5 sedm,ja sam mislila to ce izaci cim ja ustanem da hodam ali guzi nigdje ni makac sem sto me sad pritisce dolje. Neka ja se njemu i dalje nadam i iscekujem svaki dan,zato cu danas aBd pospremiti svu kucu i odoh u malo vecu nabavku namirnica i da me mm pocasti ruckom vani . Ako se nista ne desi do sub,idem na kontrolu,na UZ i ginekoloski,pa cemo vidjeti Drage moje ostajte mi zdravo,ovima sto je krenulo Boze na hajir i sto brzi i laksi porod