sporty mamaa
|
Zene dobro vecer.... Selma morat cu i ja te klepe sklepat , vec mi nedostaje ideja za rucka.... Jelena, zao mi je zbog malene, ebemu misa i temperaturi i upalama... Znam da si trebala ici, tako sam ti i ja baksuz, taman se spremim negdje na put, sutradan e.colli iliti neki drugi belaj Zato sam prosli put samo navecer spakovala stvari i ujutro na bus, kad nesto planiras e bas se neda uvijek... Al da malena ozdravi, pa bit ce i puta. Javi nam kako je... Vidim i vasa djecica nestasna, ja svoju danas vodila u crkvu, ne moram reci da je samo ona od sve djecice hodala po crkvi, penjala se na klupe(ne samo moju nego vecinu klupa ), pricala, pjevala. Na kraju kad je otvorila kisobran i pocela se sepurit svuda okolo sam je jedva izvela van... A nekad zna biti dobra, valjda ovo vrijeme ludo pa joj doslo Al maloprije mi kaze, mama volim te na svijetu, kad to cujes sve zaboravis, nedam je nikome, pa nek mi je i nestasna Joj kako meni u trudnoci nekada nedostaje pivo Znala sam ovako vikendom, kad mm radi, uspavat dijete, stavit slusalice i na youtube, a ispred mene zuja od pola litre Al sad sam otkrila neko radler pivo s limunom ima samo 2 % alkohola, pa znam nekad popit casicu
|