mea29
|
Jutro drage, nisam pisala prad dana, ali vas redovno citam, svecano objavljujem da sam postala prava trudnica, stomak mi je bas veliki, odjednom, trenutno sam u 16 sedmici i "buknula" sam samo tako malena27 RR u kojoj si sedmici bila na slici postavljenoj na temi sa stomacicima cisto da uporedim, ja sam dugo drzala uvucen stomak (posljedice bavljenja baletom u djetinjstvu) i imala sam samo donji trudnicki stomak, i kad sam se konacno opustila, imala sam sta i vidjeti, spojio se stomo, gledala sam jucer odjecu koju imam na raspolaganju i shvatila sam da nemam nista, mislila sam da cu moci nositi suknjice koje imam ali kad skoce na stomak izgube oblik pa ne izgleda lijepo. Ipak cu morati u soping prije nego sam planirala. Dvije veceri za redom sanjam djecija kolica, kao dobila na poklon 5 komada razlicitih, hrpa citava,i ja i mm biramo koja su nam dobra sinoc sam sanjala i malu odjecu, i razne stvari, valjda kako cijeli dan citam nesto oko toga i pricam sa mm na kraju mi dodje i na san... Nesto sam razmisljala kako su sve nase trudnice koje su rodile u aprilu bile bas hrabre, ni jedna nije kukala, sve su mirno docekale termin, ali bez panike, jos su redovno pisale, ja sam vec u panici od poroda a mogu tek zamisliti kakva cu biti.. Iskreno vam zavidim na tim bebinim udarcima, ja jedva cekam jos te dvije tri sedmice pa da i ja to osjetim aBd
< Poruku je uredio mea29 -- 10.5.2011 8:31:05 >