Lejla Ka
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: idacha IZVORNA PORUKA: Lejla Ka IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Sarajčice, u subotu je radionica za trudnice, fina, zanimljiva, iz majčinske perspektive. Trudnice koje su nam već dolazile kažu da su na našim susretima čule o njezi bebe potpuno drugačije nego na vježbama za trudnice. Mi se trudimo da vam predočimo kako to izgleda mami, i kako da preskočite neke zamke koje je lako preskočiti ako znate kako. I što je najvažnije besplatni smo. Donijet ćemo rekvizite o kojima se stalno priča, izdajalice, školjkice, jastučiće za dojilje, bit će jedna mama slingašica, ja ću donijet svoju maramu, nadam se da će vam biti korisno. http://www.ringeraja.ba/forum/m_849497/mpage_2/tm.htm (post od 16.05.) Wow, jeste vrijedne, četiri strane ste nabacile Sutra poslije ručka, fino na Dobrinju, nakon radionice u šetnju do Zare i Azela, dole je najveći izbor slatkih, kvalitetnih, a veoma povoljnih stvarčica za vaše mrvičice! ja prosto ljubomorna na vasa druzenja bravo, sarajkice... bas lijepo... Isto! Sve sam neke opcije razmatrala kako da se prebacim do SA jer ne radim sutra, ali muž radi pa nemam šofera a autobus pa trola ili taxi...to mi je previše za ovo stanje kvasanja stomaka. E da znate, onda vas računamo, kad se skuckamo da dođemo do vas da nam budete logistička podrška! Joj Palachinken, počinjemo u 17, zar nije kako skraćeno subotom, volila bih vala koju zeničanku, ima nas savjetnica iz zenice i zeničkih snaha