|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  469 470 [471] 472 473   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
23.5.2011 19:08:53   
Anoniman
Ciciban dobrodosla user posted image

sto se tice racunanja kad u koji mjesec se ulazi evo jedne tabele sto je nekad davno neko stavljao ovdje na sajt pa ja samo sacuvala na racunar user posted image

4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca
8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca
13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca
17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca
21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca
26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca
30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca
35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca
40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca

(odgovor članu ciciban26)
  Neposredna veza do poruke: 11751
23.5.2011 19:20:58   
palachinken
Ciciban, velkam među raju user posted image
Imas na ovoj stranici
http://www.baby2see.com/timeline.html
nakon sto ukucas datum zadnje menstruacije i sta vec treba, svoj lični i personalni tok trudnoce, po sedmicama, mjesecima i trimestrima.
A možeš sebi na www.baby-gaga.com postaviti ticker koji ti automatski prebacuje mjesece i broji umjesto tebe (a i nama medjusobno je lakse da tako pratimo dokle je ko, inače ko bi popamtio)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11752
23.5.2011 19:25:48   
Selma.A.M
Ciciban26 dobro došla i ti u masovnu,kolektivnu   kukaonicu user posted image user posted image user posted image user posted image  

A vidi JeleneT i Palachinken što gotive nove članice ,mene niste tako dočekale sa velkome i baby gaga i link već me preskakale od 195 do 240 stranice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (ciciban ova izjava nema veze sa tobom user posted image user posted image user posted image user posted image )

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 23.5.2011 19:26:45 >

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 11753
23.5.2011 19:31:19   
palachinken
Kakva nova, zar ti nisi prvo pisala pod jednim nickom pa pod drugim, ti bi svako malo crveni tepih i dobrodoslicu, a? user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 11754
23.5.2011 20:05:55   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Kakva nova, zar ti nisi prvo pisala pod jednim nickom pa pod drugim, ti bi svako malo crveni tepih i dobrodoslicu, a? user posted image user posted image user posted image

Ma daj eno sad ja...ma znala sam....ajde dobro Selma nevalja.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Neposredna veza do poruke: 11755
23.5.2011 20:13:47   
ciciban26
Hvala na dobrodosliciuser posted image
I na pomoci,po ovim tabelama uveliko gazim 5. mjesec...mada pupo i  nije nesto veliki a jedva cekam da ga ponosno pokazujemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11756
23.5.2011 20:57:44   
drznica
Dobro dosla SARAJKO... e i mi da se malo isticemo hehee. Udavice mene sad user posted image iz Tuzle hehehe

Neposredna veza do poruke: 11757
23.5.2011 20:59:54   
palachinken
Ej, ima i nas Zeničanki pofino user posted image imamo i mi klan.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 11758
23.5.2011 21:01:47   
Selma.A.M
Ja jesam Tuzlanka ali ja bih da budem zasebna čestica tako da mene ne "klanajte" ni sa kim user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11759
23.5.2011 21:04:43   
drznica
Salim se ja malo, nemojte da mi se ljutite pa da ja trudna hodam sa jacmirima hahahahah. Voljela bih ja kad bi mi sve mogle onako kafu zajednicku popiti...Stvarno ste mi sve super i jako drage. Ja vidim da se druzite preko FB pa ja cu ostaviti svoj nick ako neko zeli da doda ;)
Jenny Kadrović Bešić

Neposredna veza do poruke: 11760
23.5.2011 21:07:15   
Anoniman
Selma li selma, pa ti mene samo kritikujes, a ja tebe volEm pravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Drznice imamo jednu zakednicku prijateljicu i jos nasu forumasicu user posted image

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 11761
23.5.2011 21:07:53   
palachinken
Sad cu i ja da te dodam user posted image
Selma nas nista ne voli user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11762
23.5.2011 21:10:00   
Selma.A.M
Drznice ako si "ono ti" ja sam te dodala
A nema veze što nisi Tuzlanka user posted image user posted image

JeloT volem i ja vas punoooooo ,zato vas i gušim svaki dan user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11763
23.5.2011 21:11:19   
drznica
Hvala drage moje user posted image ...a daprijateljica forumasica je moja skolska druga heheh

Neposredna veza do poruke: 11764
23.5.2011 21:11:57   
palachinken
drznice to ti dvije bebice nosiš? Nisam upratila dosad, super! user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11765
23.5.2011 21:15:27   
drznica
Hej nisu dvije, voljela bih ja hehehe... Mislim srca dva kao jedno moje, a drugo user posted image

Neposredna veza do poruke: 11766
23.5.2011 21:16:04   
palachinken
hahahahahaha dobro, do mene, trudnički glupititis user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 11767
23.5.2011 21:24:05   
drznica
Moram pohvaliti jedno malo slatko plavooko...kako imam lijepe oke dusha draga.
Drago mi je da sad imam u glavi sliku skim se dopisujem hehehe.
Pozdravljam vas do sutra,a mozda i veceras navratim...zavrsavam smjenu na poslu napokon user posted image

Neposredna veza do poruke: 11768
23.5.2011 21:28:02   
enči80

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Ima li bujruma za nove forumasiceuser posted image ?
Citam vase razgovore i bas super kad je toliko trudnjaca na jednom mjestu,ja sam prva u mom drustvu tako da sam slomila cure pricama o bebi,sedmicama,hrani...ovdje se bar razumijemo user posted image
Nego da pitam malo iskusnije kako racunate ulazak u naredni mjesec,je li prema terminu poroda ili??? Meni je termin 11.10. znaci li to da sam sad 11.5. usla u 5.mjesec???
A palachinken ako te tjesi nisi jedina koja moze kutiju sladoleda pojesti dok trepne...meni su quatro jaffa i king double jednostavno slaba tacka,u trnutku kad vidim muza da ide s kasikicom prema mojoj "kutijici" sladoleda plakala bih od muke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro došla a ovo podebljano je i meni omiljeniuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 11769
23.5.2011 21:32:08   
enči80
Odoh ja odavde,svakako sam manjina user posted image Morat ću se pripojiti ili Sarajevu ili Tuzli a Zenica mi je od svih najbližauser posted image pa ko me primi.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11770
23.5.2011 21:37:53   
drznica
Enci neka te snama...svi smo iz BiH heheheh

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11771
23.5.2011 21:39:56   
Anoniman
Drznice ako mislis na frckavo plavooko user posted image user posted image user posted image user posted image ...
zeno ti prelijepo izgledas, ali fakat sve zene koje imam sa ove teme su prelijepe user posted image

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 11772
23.5.2011 21:47:43   
palachinken
IZVORNA PORUKA: enči80

Odoh ja odavde,svakako sam manjina user posted image Morat ću se pripojiti ili Sarajevu ili Tuzli a Zenica mi je od svih najbližauser posted image pa ko me primi.

Ako ćeš doći sa 2 kile Harijevih ćevapa, primit ću te ja kod sebe u stan, ma kakav stan, u krevet ću te primit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11773
23.5.2011 21:48:11   
Hannica
IZVORNA PORUKA: enči80

Neka tebe.Ti si moj zemljak.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 11774
23.5.2011 22:03:57   
malena27 RR
evo mene i jopet user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 11775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  469 470 [471] 472 473   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  469 470 [471] 472 473   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

bljuckanje
malena.

ako su vase bebe puno bljeckale.kada je to prestalo

nakon 1 mj (49%)

nakon 2 mj (10%)

nakon 4 mj (11%)

nakon 6 mj (14%)

vise... (16%)

Broj svih glasova: 81

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *