|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  525 526 [527] 528 529   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
31.5.2011 16:13:19   
Sonja
ev i ja pravila fishburger sebiuser posted image reko dobro u losemuser posted image
i ja sam nikakva danas.em me boli stomak a adin se pomamio neda mi mirauser posted image
izgleda da i na njega utice ovo vrijeme
meni mama kupila sladoled u kornetu a ja najvise volim macho i king naravnouser posted image

eee selma zalis se kad ti cojk radi drugu(prvu)..kako je meni  tekuser posted image moj radi od 7h do 22h i tako ce jos najmanje 1mj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13151
31.5.2011 16:26:42   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sonja

eee selma zalis se kad ti cojk radi drugu(prvu)..kako je meni  tekuser posted image moj radi od 7h do 22h i tako ce jos najmanje 1mj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nežalim se ja toliko što on radi već se žalim što ja neradim user posted image user posted image user posted image .....Pa lakše mi je reći da mi je žao što on ide a ja ostajem u kući nego da mi je žao što i ja neradim user posted image ...

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 13152
31.5.2011 16:27:09   
sporty mamaa
Evo da vam se i ja malo javim. Nisam sve upratila sto ste pisale, tek ponesto. Vidim animagical ima problema, nadam se da ce sve biti ok, drzimo fige... Sweet, jos si 2u1, ma bit ce kad bude vrijeme ne briniuser posted image
Ja se jutros smorila, napravila sirnicu s domacim jufkama, jedan ves iznjela vani, pa ga sad unjela i slozila u ormar, kucu usisala, dijete nahranila, evo sjela sekund da odmorim Tusirala se a kao da i nisam, jer je toliko sparno da bi se moglo komotno svako 15 minuta tusirat... Nego recite vi meni, jedete li vi krastavce, paradajz??? Mene nesto uhvatila panika zbog ove bakterije u Njemackoj, sinoc kupila povrca svakakvog, posebno volim krastavce onako same malo malo posoliti i pojesti a sad ne znam smijem li????

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 13153
31.5.2011 16:41:23   
Sonja
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ma nežalim se ja toliko što on radi već se žalim što ja neradim user posted image user posted image user posted image .....Pa lakše mi je reći da mi je žao što on ide a ja ostajem u kući nego da mi je žao što i ja neradim user posted image ...

e kad spomenu posao mene jucer zovu za jedan posao koji bi voljela vise nego istauser posted image user posted image user posted image
reko pa ja u drugom stanju..."zao mi je dovidjenja"user posted image

bas mi je bilo zao jer dok sam trazila posao nigdje ga a kad smo se odlucili za bebu i uspjeli mene zovu...
eeeee

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 13154
31.5.2011 16:43:35   
drznica
Evo mene, danas sam druga smjena, druzimo se do 22h. Animagical javi se jel sve OK??? Bas mi je zao. Bas sad kontam sta da jedem na poslu :(
Anice, meni je taj MG super, bez njega ne znam sta bih od grceva i puhanja heheeh.
Svima pusica

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 13155
31.5.2011 16:51:54   
sweet insanity
Di ste trudnjaceuser posted image Sta ima, kod mene nista josuser posted image Evo pravim pizzu da rucamo.....vrijeme se oblaca,,,,
Animagical, kakvo je stanje???
Gift se javila jucer, bolje je al i dlaje terapiju prima i koliko cuh, Idacha mi rece cini mi se da bi sutra trebala kuci....
Kako ste mi?user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 13156
31.5.2011 16:53:16   
Selma.A.M
Sporty mama ja sam toliko nešto oko tog povrća da ga izbjegavam kupovati a nisam ni sa voćem nešto načisto user posted image  ...Danas prošla kroz pijacu jagode 2km i nisam smjela uzeti ajde ti znaj jeli samo do krastavaca user posted image  ja sam malo paranoik što se tiče hrane ....A kao što kažeš i ja baš volim krastavce posoljene ali se ne usuđujem ma nema šanse user posted image  

Sonja user posted image  bit će posla,neka dijece user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 13157
31.5.2011 17:06:50   
Sonja

to si upravuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja paradajz i krastavce svaki dan i jedino me muci zgaravicauser posted image
bez to dvoje moje jelo nema smislauser posted image

drago mi je da je gift ok

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 13158
31.5.2011 17:08:34   
Selma.A.M

to si upravuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja paradajz i krastavce svaki dan i jedino me muci zgaravicauser posted image
bez to dvoje moje jelo nema smislauser posted image

drago mi je da je gift ok

Ajde tamo na temu, Frka sa krastavcima user posted image  nisu samo oni u pitanju sad je i riba krivac  user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 13159
31.5.2011 17:09:58   
Selma.A.M
Sweet ne viri neko se javljaj,šta ste danas učili ? Ko je bio na kafici? I ja ću se u petak prijaviti u školicu pa ako me prime dobro i jeste a ako ne buuuuuuuuuuuuuuuu ...Hoće li još neko od Tuzlanki ?

Neposredna veza do poruke: 13160
31.5.2011 17:45:08   
sweet insanity
Hej Selmic, ma danas ponavljali sve vjezbice, a u skolicu se ne moras ni prijaviti nego samo dodjes. Bas sad Semici pricam, ako se ne porodim do subote mozda i ja s vama na predavanje dodjemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13161
31.5.2011 17:55:10   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Hej Selmic, ma danas ponavljali sve vjezbice, a u skolicu se ne moras ni prijaviti nego samo dodjes. Bas sad Semici pricam, ako se ne porodim do subote mozda i ja s vama na predavanje dodjemuser posted image

Ma dobro te je ženo draga, ajde se ti porađaj,okani se škole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 13162
31.5.2011 18:02:06   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ma dobro te je ženo draga, ajde se ti porađaj,okani se škole user posted image user posted image user posted image

To reci mojoj pisuljiciuser posted image Ma ajde imamo jos 7 dana do termina, krenut ce do tad valjda. Preksutra mi je ujutro kontrola umjesto sutra pa cemo vidjeti kakvo je stanje.

Neposredna veza do poruke: 13163
31.5.2011 18:30:00   
Selma.A.M
Zna li neko šta je sa enči nije se jako dugooooo javljala,nadam se da je sve ok user posted image

Neposredna veza do poruke: 13164
31.5.2011 19:47:40   
Selma.A.M
Gdje ste žene????
Kod mene ovo bebče u stomaku štuca već 15 minuta ma zapobudaliti user posted image  ajmo mame kojima su bebice okrenute na glavu ,gdje osjetite štucanje ,jeli u gornjem dijelu tj iznad pupka ili ispod pupka dole blizu gospođe user posted image  .....Nešto se nesjećam kako mi  je bilo sa malcem....A ovo maleno štuca baš dole nisko u malom stomaku mi user posted image  pa nešto se mislim da se nije gospođica kojim čudom okrenula,gdje user posted image  ...
Ajde gdje ste ,da čujem iskustva user posted image

Neposredna veza do poruke: 13165
31.5.2011 20:13:00   
leonora
Selma, ja imam u stomaku pravu štucavicu... Svaki dan 2x štuca, ujutro i naveče. Kod mene je beba do prije 2 nedelje bila okrenuta poprečno i tada sam osjetila baš sa strane da štuca, a sad kad se u zadnji trenutak okrenula glavicom, osjetim baš tako u donjem stomaku nekako s lijeve strane, baš odskače kad štuca.
Inače meni od juče još uvijek traje smeđkasto-žućkasto-rozikasti iscjedak, nakon onog grubog ginekološkog pregleda, pa sve kontam nije valjda da mi je oštetila sluzni čep, pa da se počeo polako otapati, ne znam... Ja neštone bih još na porod, neka me bar još 10 dana, ali... čisto sumnjam da ću izdržati do tada... imam neke blage bolove od juče to od pregleda, ne u stomaku, već baš gdje me čačkala, možda se otvaramuser posted image  ne znam, nemam pojma. Tako mi se ne ide sad u petak opet kod doktorice, kažem bude li me opet pregledala ginekološki, ima da me porodi na onoj stolici... uh... koliko zavali prste to je strašno... Još mi reče, ha, evo glavicu osjetim, ma rekoh, baš super, možeš misliti...

Neposredna veza do poruke: 13166
31.5.2011 20:53:50   
Selma.A.M
Leonora predpostavljam da si u devetom mjesecu,a to je koliko-toliko najvažnije,ima žena koje se porode sa samo dan u devetom mjesecu ......A često doktori baš tim pregledima znaju isprovocirati porođaj u devetom mjesecu....Kad god da krene na vrijeme je user posted image  ......

A baš kao što kažeš i ova moja štucka dole u dnu stomaka,može biti da je pobila doktoricino iskustvo pa je našla načina da se zarotira i zauzme položaj,a već par dana primjetim da mi je lakše sjediti ,ono želudac mi se ne povuče ispod pluća user posted image  ...
Ali me zato jajnici pomalo boluckaju,ne znam  od čeka ,mislim se da se niam nahladila,ali saznam i to u četvrtak kad uradim nalaze user posted image

Animagica šta je sa tebe ???

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 13167
31.5.2011 21:04:11   
drznica
user posted image  danas ste mi bas tihe...meni je dan fuj, fuj...i nemam volje da pisem. I mene zanima sta je sa Animagical, nadam se da ce biti OK.

Neposredna veza do poruke: 13168
31.5.2011 21:09:47   
leonora
Jesam Selma, u 9 sam, termin mi 17.06. u petak 38 nedelja punih, ali neka mene još malo ovako, da se ja pitam, haha. Pa i meni se tek nedavno beba okrenula, a ja se već bila pripremila psihički na carski, sve istražila na internetu šta i kako ide, a mala šmizla se zarotira, možda je i kod tebe ista stvar...
Meni je inače stomak jako nisko, evo kad sjedim između je nogu, haha, bukvalno kao da visi, hm... Ali ni cijelu trudnoću nije mi bio visoko stomak, baš nisko, gore ništa, ali sad još više... trebaju mi podupirači kad hodam, haha, dobro pa nije baš veliki...ne znam kako bih onda se ponašala s njim

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 13169
31.5.2011 22:19:15   
Anoniman
Da vam i mi mahnemo... sad sam poslala sms animagical, nadam se da je sve ok kod nje. Ako mi odgovori javim vam.

Ko je pitao za voce i povrce, ja se gusim sa oboje. Ako hoce da me strefi strefice me i bez voca i povrca, tako da se ja bas ne opterecujem tim, ali imam sveki koja me svaki dan zove i govori da ne jedem user posted image , maloprije zove i zaova govori de reci joj potrovali smo se svi od krastavica ne bi li prestala vise user posted image

(odgovor članu leonora)
  Neposredna veza do poruke: 13170
31.5.2011 22:24:39   
Anoniman
Animagical ostavili da lezi na infektivnoj, prima infuziju i enterofuril i ceka nalaze...kaze ipak je u pitanju trovanje... nada se da nece dugo ostati jer je gore krcato... pozdravlja raju sa RR...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13171
31.5.2011 23:38:42   
Anoniman
STa ste se ovo ucutale? Nije valjda svkoj keks prestao biti misaona imenica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13172
31.5.2011 23:38:46   
sweet insanity
Hola zene, ja malo zaspala , a evo mm pravi pauzu pa da se javnem. Tako sam se nasetala, oko 19 h izadjem i pjehe skoro do skvera sa maminom kolegicom i nazad i spopo me onaj pozitivni umor i sad me probudi blago ziganje u ledjima i trabi al nis ravnomjerno.... Cak me prsa bole kao d ame ko po rebrima tukao :/

Kod Animagical znaci na zalost ipak trovanjeuser posted image Nadam se da ce biti dobro.

Selma, ja stucanje osjetim desno ispod pupka otprilike....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13173
31.5.2011 23:39:46   
Anoniman
Ja stucanje ne osjetim nikako, nisam ni sa Anom ni sada... Moja djeca izgleda ne stucaju user posted image

Neposredna veza do poruke: 13174
1.6.2011 0:15:34   
Amam
Vecer lady user posted image ,samo da provirim,da vidim kako ste mi vi i vase user posted image ??
Vidim animagical i gift nesto hastali,pa zelim im brz oporavak.
Sweet to ti na redu?Sretnoo...
Mazite svoje user posted image i vama user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  525 526 [527] 528 529   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  525 526 [527] 528 529   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *