Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:15:09
sporty mamaa
Ko o cemu vi o sexu... Mi smo imali zabranu, pa onda odobrio polako, pa sad smijemo skroz Al se meni neda, stvarno nemam volje nikakoo Sva sam u fazi raspada, bole me leda, muka mi, sve se sastavilo Cini mi se da mi stomak pravo brzo raste, ma nije mi u prvoj trudnoci u devetom bio ovakav, sta je ovo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:17:02
gerberka
IZVORNA PORUKA: ciciban26
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
najgore je kad mozes a muz ne smije
Hahahhaha,tek vidjeh ovu. E to je tek tuga.Uhvati ga na foru bona,bar smo mi zene u tome vjeste..
nemojte na Hašima, čovjek pravo zbori
a i on odbrojava dane
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:18:57
gerberka
Selama A.M. hvala ti draga
jesu ovo razgovori o sexu ili u iscekivanju bebe?
ahaa, to je ista tema
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:19:40
nina25
da se i ja malo javim na ovoj temi dok sam jos u ocekivanju. Meni termin za 15 dana a otvorena sam 3cm. moze li mi ijedna od vas reci jel predznak uskorog poroda gusti iscjedak, i to grumeni. prejuce sam bila na pregleda i poslije toga je poceo smedjkasti iscjedak, pa je prestalo, pa opet pocelo. a danas je bas gust, ko loptice i nije vise tako taman. joj izludi ovo iscekivanje.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:22:36
Bebica11
IZVORNA PORUKA: nina25
da se i ja malo javim na ovoj temi dok sam jos u ocekivanju. Meni termin za 15 dana a otvorena sam 3cm. moze li mi ijedna od vas reci jel predznak uskorog poroda gusti iscjedak, i to grumeni. prejuce sam bila na pregleda i poslije toga je poceo smedjkasti iscjedak, pa je prestalo, pa opet pocelo. a danas je bas gust, ko loptice i nije vise tako taman. joj izludi ovo iscekivanje.
ja ti nemam iskustva al moze biti da je to sluzni cep sto izadje...prati situaciju, zelim ti sve naj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:23:49
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Ko o cemu vi o sexu... Mi smo imali zabranu, pa onda odobrio polako, pa sad smijemo skroz Al se meni neda, stvarno nemam volje nikakoo Sva sam u fazi raspada, bole me leda, muka mi, sve se sastavilo Cini mi se da mi stomak pravo brzo raste, ma nije mi u prvoj trudnoci u devetom bio ovakav, sta je ovo
Ma samo nek je veselo Ja sam sama zabranu ukinula..doduše polako, ali ne može se više. U prethodnoj trudnoći sam imala zabranu skoro čitavu trudnoću. Sada me bilo strah ako pitam dr. za mišljenje da će odgovor biti isti kao i u prethodnoj tr., a ja nisam više onih živaca kao prije 3 godine
A što se stomaka tiče, ja izgledam kao da sam ušla u 6. mj., a tako se i osjećam. Već sam troma i teška i otičem, a još moram paziti šta jedem (a sanjam slatkiše)....Ako još neko spomene čokolino, čokoladu ili nešto slično, odoh u kuhinju i pojest ću sve dječije slatkiše . A kad odem dr. na kontrolu ima da mu zapjevam "pojest ću sve kolačiće, tebi u inat postat ću debela"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:27:20
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: nina25
To bi mogao biti znak skorašnjeg poroda Želim ti puuuuuuuuno sreće
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:27:22
gerberka
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Ma samo nek je veselo Ja sam sama zabranu ukinula..doduše polako, ali ne može se više. U prethodnoj trudnoći sam imala zabranu skoro čitavu trudnoću. Sada me bilo strah ako pitam dr. za mišljenje da će odgovor biti isti kao i u prethodnoj tr., a ja nisam više onih živaca kao prije 3 godine
bolje da nisi pitala, dobio bi dr batina
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:32:14
ciciban26
Tezak je zivot nas Em zaboravi na pomisao da skitas po vas cio dan,em nema slano,zacinjeno,kaloricno,em nema sexa...ma neka se puse...Ne ostaje nista drugo nego navaliti na slatkise i voditi se onom DEBELI ALI SRETNI
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:32:40
malena27 RR
bebice, post je obrisan.... bio je OT a i nije mjesto ni vrijeme... svako bira ono sto mu odgovara i sami smo odgovorni za svoje postupke i posljedice...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:32:56
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Bebica11
DIJAMANT hahaha, i ja sam ti u klubu debelih
nema mi muza, nema hodanja, mirujem, lezim, stavljam tablete i jos danas procurila...morala sam se utjesiti jednom ogromnom porcijom sladoleda
Meni je sutra opet slatki dan. Morala sam sebi zabrane staviti A kakve sam sreće, onaj kolač što najviše volim a koji mi je mama poslala preksinoć, do sutra će ukisnuti.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:34:15
Bebica11
bebice, post je obrisan.... bio je OT a i nije mjesto ni vrijeme... svako bira ono sto mu odgovara i sami smo odgovorni za svoje postupke i posljedice...
ok i bolje je...odsad ne idem s ove teme, samo se nasekiram
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:34:58
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Tezak je zivot nas Em zaboravi na pomisao da skitas po vas cio dan,em nema slano,zacinjeno,kaloricno,em nema sexa...ma neka se puse...Ne ostaje nista drugo nego navaliti na slatkise i voditi se onom DEBELI ALI SRETNI
meni zivot nije tezak i bas uzivam i fakat mi nije tesko odricati se ovog sto si pobrojala...ali nekad sebi i priustim uzitak poput sladoleda, cokolade i slicno....samo ne bas u ogromnim kolicinama...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:35:38
malena27 RR
ok i bolje je...odsad ne idem s ove teme, samo se nasekiram
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:36:05
Bebica11
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
DIJAMANT hahaha, i ja sam ti u klubu debelih
nema mi muza, nema hodanja, mirujem, lezim, stavljam tablete i jos danas procurila...morala sam se utjesiti jednom ogromnom porcijom sladoleda
Meni je sutra opet slatki dan. Morala sam sebi zabrane staviti A kakve sam sreće, onaj kolač što najviše volim a koji mi je mama poslala preksinoć, do sutra će ukisnuti.
ti ko moja drugarica...ona na dijeti 6 dana i 7. dan joj je slatki dan , tad sebi dozvoli slatko
a taj dan joj je utorak koji je najdepresivniji dan u sedmici...valjda sto je tek pocetak radne sedmice itd hahahah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 23:38:15
nina25
uuuuuh ovdje se o KEKSU , moj mm nije smio vise, kaze lose se osjeca, ali sam ga ja bogami sahvatala, i nije se puno bunio. Sta ba nesmije, okrenem mu ledja i ne osjeti stomak. u prvoj trudnoci smio jos ujutro prije nego sto sam se porodila a sad kao neto pametniji.