|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  663 664 [665] 666 667   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
22.6.2011 15:27:24   
Anoniman
Iman kazu prvo osmina, pa onda cetvrtina pa tako redom, s tim da sam ja gotovo polovinu prvi put dala jer se guzni svidjela user posted image

Sad imate bubamarice kao i miuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 16601
22.6.2011 15:28:09   
Anoniman
Taurus je li tebi ili tm danas rodjendan?
Kome god da je nek je srećan draga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16602
22.6.2011 15:30:13   
canim
IZVORNA PORUKA: Leena

U pravu si, sto su stariji to smo opustreniji, kako li je tek sa drugim djetetom...user posted image user posted image neki dan mi je neko pricao: prvom djetetu slikas sve: prvi osmijeh, prve korake, prvu setnju, prvi izlet... drugom samo rođendane. Trecem samo kukoveuser posted image user posted image user posted image user posted image -

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.1.2011 aBd ocekujemo najdrazi poklon :)

Nas najdrazi pokloncic dosao 4.1.2011... mamina curica :)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 16603
22.6.2011 15:31:28   
Cickolini
Maloprije sam D dala da glodje jabuku. Prvo je napravila facu kao da sam joj g.... dala, a kasnije ja odmaknem ruke, a ona me s obje ruke uhvati i privlaci ustima. Kako mi je slatka bila hehehe

Vjestice mojoj prijateljici je pedijatrica savjetovala da daje malom kozije mlijeko jer je on na AD-u, a kozije je kao najslicnije majcinom mlijeku. On ima ekcem pa joj je trebalo nesto najslicnije majcinom mlijeku. Pa mozda da pokusas s kozijim da joj spremas dohranu. Hvala ti za savjet. Malo sam se i smirila. U principu ni ja zaista ne volim poredjenje, ali suhu mi sveki svezala pa sam se raspametila ...

Iman ne skidas se sa foruma ... to da nadoknadis sto te dugo nije bilo. Bas mi je drago da si ponovo aktivna. Ljuubi nasu krezu :)

< Poruku je uredio Cickolini -- 22.6.2011 15:33:09 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 16604
22.6.2011 15:31:37   
Rimljankaa
Evo i mene da se javim....Malo se "zalim " po drugim temama... ja cu vam izgleda poceti raditi u ponedjeljak,a dusa me boli zbogA i akkoc u je ostaviti..BOjim s ei za dojenje..Ma samo mi se place,a vise sam sve isplakala....

inace Cicili je super. Vesela i sad joj je glavno noga u ustimas. Oblize fino svoj nozni prstic,onaj velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa u usta na cuclanje...

Sto se tice prevrtanja,vidim i Cickolini zabrinutta,a curice su nam generacija,moja A se prevrce sa ledja na stomak...obratno kao Soraja,a sa stomaka na ledja ne zna... Mada neradi to bas intenzivno,jer je vazd au rukama,ali radi kad joj nadodje...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 16605
22.6.2011 15:37:20   
Cickolini
Pa Rime gdje si ti??? Ti izgleda u ilegali (sto bi Lady rekla) haha ???? Moja D jos ne hvata noge ... a meni je to preslatko hehehe Mogu samo zamisliti A kako je sjatka. Ma meni sveki svezala suhu pa ljude po forumu smaram kad je cije dijete ovo, kad je cije dijete ono hahahaha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 16606
22.6.2011 15:38:24   
HAHA
Rimljanka user posted image podrške,biće to bolje nego misliš.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 16607
22.6.2011 15:40:16   
Rimljankaa
Cickolini,ja to iz prikrajka sve pratim,hahahaha...

Moja A odavno hvata se za nogice,valjutka s ena guzi,kao vaga,jer digne glavu i ramen,ai noge,pa smao na guzi ostane,a sad joj ej najnovije noga u ustima.

Kazem malo se slabije prevrce,ne tako intenzivno,ali it o radi.Mene ne zabrinjava,jer nerade sve bebe u isto vrijeme sve isto (ah recenice)

nemojD uporedjivati ni sa jendom bebom..Masala zdrava,napredna beba,da bilo sta nevalja upoorilib i ljekari...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 16608
22.6.2011 15:41:06   
vjestica
 mamoja cura jede žitarice pravljene na vodi bez problema, agrehota mi joj sad davati neko drugo mlijeko mimo mog

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 16609
22.6.2011 15:41:52   
ladyblue RR
samo da vam javim da nisam ni pocela sa pakovanjem. Ogladnila mi gu.... pa sad natjerala mm-a da idemo u Vapiano. Vratili se i N mi odmah zaspala. Cekam da se probudi,citam vas sa mobitela i gledam seriju pa cu se kasnije pakovati. Nemam ja nikakvih spiskova,ja to iz glave. Kad god sam neki spisak napravila,izgubila sam ga.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 16610
22.6.2011 15:42:11   
mala_sa
Helena ne znam meni ovako bas ide. Znaci prvo masiram kruzno, onda ko da istiscem tubu i onda samo pritisnem pored bradavice kaziprstom i curi mlijeko samo user posted image
I da vas pitam sjecate li se koliko su vase bebe dobivale otprilike mjesecno na kilazi, najvise me zanimaju prvi mjeseci?? Mene nesto bas strah da A nije malo predebeo user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 16611
22.6.2011 15:43:46   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: HAHA

Hvala ti HAHA: I ja s enadam. A tako mi je tesko,da ni pomisliti ne mozes. Stislo mi se u grudima,srce kuca,knedla u grlu i ne prolazi nikako. Jos kad me pogleda onim okicama..samo mi suze krenu...

Znam da bi rekli nisam normalna,ali jace je od mene...

Vidjecu sta ce bitti..od muza imam punu podrsku.Rekao mi je da ako necu-nemoram raditi.Nije nam neophodno,a  A je na prvom mjestu. Ili da probam,pa ako vidim d anjoj bilo sta fali,da napustim posao.
Kaze d aja odlucim,a on ce da me podrzi u svkoj mojoj odluci,pa bice neke nafake...

Probacu pa cemo vidjeti...Najteze mi je zbog dojenja...Ma hocu crknuti

Ja sam najbogat

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 16612
22.6.2011 15:47:36   
vjestica
rimljanka svaka majka to prođe, pa proći ćeš i ti
za dojenje se ne sekiraj, imaš lejlu ka i još par cura koje su održale dojenje uz posao
ja ovo sad ležernije gledam, jer sam sad u fazi kad bih mogla i na posao user posted image user posted image
mada znam da će mi biti teško ostaviti je
odem u grad bez nje, pa mi fali user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 16613
22.6.2011 15:48:27   
vjestica
a njoj sigurno nećče ništa faliti
ja mislim da mi amme teže podnesemo odvajanje od djece, nego djeca od nas

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 16614
22.6.2011 15:49:25   
HAHA
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

IZVORNA PORUKA: HAHA

Hvala ti HAHA: I ja s enadam. A tako mi je tesko,da ni pomisliti ne mozes. Stislo mi se u grudima,srce kuca,knedla u grlu i ne prolazi nikako. Jos kad me pogleda onim okicama..samo mi suze krenu...

Znam da bi rekli nisam normalna,ali jace je od mene...

Vidjecu sta ce bitti..od muza imam punu podrsku.Rekao mi je da ako necu-nemoram raditi.Nije nam neophodno,a  A je na prvom mjestu. Ili da probam,pa ako vidim d anjoj bilo sta fali,da napustim posao.
Kaze d aja odlucim,a on ce da me podrzi u svkoj mojoj odluci,pa bice neke nafake...

Probacu pa cemo vidjeti...Najteze mi je zbog dojenja...Ma hocu crknuti

Dobro ti je rekao,probaj.Ja bih išla raditi,a Harun bi u jaslice,samo kad bih dobila posao,ali toliko mi je to nevjerovatno.

Neposredna veza do poruke: 16615
22.6.2011 15:51:09   
Rimljankaa
Vjestice sve je iznenada doslo,pa mi je to valjda i neki sok. A nadam s enajboljem. Ona svakako nista ne zna,pa joj i nece toliko biti tesko,a falicu jojs igurno..Kad bude htjela da jede ili da spava...I da se mazi..A koliko ce meni faliti..uh...vjeruj mi da mi se srce cjepa

Haha,razumijem te..I meni je bilo nevjerovatno,a eto desilo se.. Sve sam govorila,jedva cekam d apocnem da radim,a doslo je puno prije nego sam ocekivala

< Poruku je uredio Rimljankaa -- 22.6.2011 15:54:20 >

Ja sam najbogat

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 16616
22.6.2011 15:53:49   
Leena

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Kad god sam neki spisak napravila,izgubila sam ga.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I ja isto!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 16617
22.6.2011 15:57:26   
Leena
Iman, mogu misliti kako je medena sa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! A moja Esma moze corn flacks svaki dan za dorucak, samo me dovuce do kutije i pokaze prsticemuser posted image

Vidim Cickolini spominje kozije mlijeko. Ja ga se bas bojim, jer je uzasno stetno za anemicne ljude, razrijeđuje krv, a kako sam ja anemicna, a i esma je bila, nikad ga ne kupujem.

Rime, ako ce te utjesiti, ja sam Esmu morala ostaviti sa 40 dana... Prezivi se. Tesko je, ali se prezivi. I da, dojila sam 6 mjeseci, s****o nas mastitis, nije posao.

Haha, joj drugarica mi juce rece kako je od poznanice sin pao sa onog tenka kod Tite, zavrsio u hitnoj, ma straaasno se povrijedio... Ja pretrnula, odmah mi Hamza u glavi, ne daj mu vise da se penje, ako te ne poslusa, eto mene da zaprijetim, ja sam ti plaho opasna, svi me se bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 16618
22.6.2011 15:58:43   
Anoniman
Ma ja kofol stavim na spisak neke stvari da ne zaboravim, a uvijek nesto zaboravim, a ponesem ono sto ne trebauser posted image . Ja kad na vikend idem bude pun gepek od karavana, a kad idem na duze nema mjesta ni za sibicu da stane user posted image . Ili sam ja toliko neorganizovana ili sta. Nije mi jasno kako ljudi u malo auto sve spakuju, a ja u veliko ne moguuser posted image

Rime srecno, ko ce cuvati A? Joj sad gledam Adni sutra pet mjeseci, a kao juce je bilo kad si se porodila sjecam se. Kako vrijeme leti.

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 16619
22.6.2011 15:58:46   
ladyblue RR

odem u grad bez nje, pa mi fali

meni moja bas toliko ne fali samo nemam je kome ostaviti pa da malo sama uzivamuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 16620
22.6.2011 16:00:51   
Anoniman
Lady kad se vratis sa mora dovedi je kod mene na jedan dan i bjegaj u zivot, cuvacu je ja rado user posted image

Neposredna veza do poruke: 16621
22.6.2011 16:08:43   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: ladyblue

odem u grad bez nje, pa mi fali

meni moja bas toliko ne fali samo nemam je kome ostaviti pa da malo sama uzivamuser posted image

Ovo je kraljica....

leena,uh...Mogu zamisliti kako je tebi tek tesko bilo.. I ajs e bojim ponovnog mastitisa..Voljela bi da odrzim dojenje bar ujutru i posle posla i navecer koliko bude zeljela...

Jelena,vec 5 mj,a to je jos mrvica malena...Brzo leti vrijeme,tako ce a Bd brzo i porasti...
Adnu ce cuvati nana,moja sveki,po potrebi ce dolaziti i moja mama. Nije bas odusevljena,ustvari vise svekru nije drago nego njoj,ali sta mogu?!

Sretno na pregledu..mazi pupu,ljubi Anu!:)

Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 16622
22.6.2011 16:10:19   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Sweet - evo rucno izdajanje
user posted image
Jelana sad ce drugi bebac, pa ce i tajo da bude vise kod kuce i da pomaze user posted image ... Sretno na pregledu user posted image

Hvala na slici, pokusat cu iako do sad rucno samo koja kap izleti, a zna se desit cini mi se kad krene samo da kapa da nakapa itekako puno, sinoc 3 majice u toku noci promijenila.....danas sam dvaput izdajala pumpicom ali posto ste mi rekle, malo cu pripaziti i nakon toga beba je jela 2 puta po nekih 15 min i popijem ampicilin i paracetamol i sad je temperatura 37, a jutos je bila 37.9!
Ma ja sam se prepala da nije ne daj Boze komad necega ostao unutra ali ne krvarim puno i vec je smedjkasto ono kada menzes prestaje i malk je promijenilo miris kao i menzes kad posmedji al ne bih rekla sad bas da smrdi-ne razlikuje mi se od menstruacije, a predpostavljam da bi se to manifestovalo ranije,vec je 14 dana proslo.

Odoh sada malo odkunjat, trebaju nam doci gosti da vide bebu, a ja nisam bas nekog raspolozenja.....user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 16623
22.6.2011 16:15:48   
HAHA
Joj Leena užasno,je li polomio šta?Bojim se ja da on ne padne,a on se vječito negdje penje,s godinu se penjao na veliki tobogan,želudac me redovno bolio,a evo novi kandidat na pomolu,na noge u kolicima ustao,sa kreveta začas siđe.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16624
22.6.2011 16:18:57   
Leena
HAHA, ma nije nista slomio, ali ima savove po licu i mama ga je nasla u lokvi krvi, pa zamisli... A joj, ja nesto pricam, a ista sam bila, ima dva bas onako muska oziljka, jedan je ispod kose, pa se ne vidi, a drugi po sred cela, ali hajde... Mene E. plasi jer trci brzo i stalno bi setala kuda voze auta, a na vilsu tamo po sredini gdje su ljudi na biciklima i rolamauser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 16625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  663 664 [665] 666 667   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  663 664 [665] 666 667   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

zivot na selu
salmy

Da li biste mjenjale Vase prebivaliste i odlucile da zivite na selu.Da drzite zivotinje,bavite se pcelarstvom i da uzagajte voce i povrce,ili ste pristalica gradske buke i asfalta:)

da (52%)

ne (35%)

mozda (13%)

Broj svih glasova: 176

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *