Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 12:20:28
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: star
IZVORNA PORUKA: Anica1
Pa dajte onda jednu temu " Trudnice na facebooku" da se nadjemo hehehe da vidimo te ponosne stomacice i lijepe mamice vr
podrzavam
Nemojte podrzavati .. nazalost .tema ce biti zakljucana..imali smo slicnu temu, pa su clanice poslije nekog vremena trazile brisanja imena..i slicno....ima drugih nacina.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 12:21:27
Anica1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: star
IZVORNA PORUKA: Anica1
Pa dajte onda jednu temu " Trudnice na facebooku" da se nadjemo hehehe da vidimo te ponosne stomacice i lijepe mamice vr
podrzavam
Nemojte podrzavati .. nazalost .tema ce biti zakljucana..imali smo slicnu temu, pa su clanice poslije nekog vremena trazile brisanja imena..i slicno....ima drugih nacina.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 12:34:45
Ivanaiva1
baš ču potražit kad dođem kući, tu temu na fb
Inače kakos te danas po ovom vremenu ja sam nekakva smušena ne znam šta mi je a šta nije još me izlude ljudi koji su "tek" sad kontali da sam trudna s komentarima tipa jaoooo pa kad prije, pa nismo znali, što ne govoriš, pa šta treba da okačim an oglasnu ploču na ulazu u zgradu, znate moje kolegic ei kolege ako me u budućnosti budete sretali sve deblju i deblju, znajte da sam trudna a ne da sam žderala prekomjerne količine čokolade, hvala unaprijed grrrrrrrrrrrr
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 12:41:18
Anica1
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1
baš ču potražit kad dođem kući, tu temu na fb
Inače kakos te danas po ovom vremenu ja sam nekakva smušena ne znam šta mi je a šta nije još me izlude ljudi koji su "tek" sad kontali da sam trudna s komentarima tipa jaoooo pa kad prije, pa nismo znali, što ne govoriš, pa šta treba da okačim an oglasnu ploču na ulazu u zgradu, znate moje kolegic ei kolege ako me u budućnosti budete sretali sve deblju i deblju, znajte da sam trudna a ne da sam žderala prekomjerne količine čokolade, hvala unaprijed grrrrrrrrrrrr
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 12:44:47
Anoniman
Ivana a zamisli moju situaciju... Ana samo sto je prohodala, meni stomak do zuba i onda krenu pitanja, jao pa jesu li to kilogrami od Ane ostali(a isti ti me hvalili posle poroda kako mi niej viska ostalo), ili kao pa jaooooo opet trudna, sigurno se omaklo (ako vas puknem bas ce mi se omaci), jaooooo pa kako ces sa dvoje male djece (ti sigurno neces pa te zaboli), jaooooo bas je mala razlika usrecila si se (zaboli tebe quuu kolika je razlika), onda...jaooooo jadna ti gdje ce ti mladost proci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 12:46:38
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Ivana a zamisli moju situaciju... Ana samo sto je prohodala, meni stomak do zuba i onda krenu pitanja, jao pa jesu li to kilogrami od Ane ostali(a isti ti me hvalili posle poroda kako mi niej viska ostalo), ili kao pa jaooooo opet trudna, sigurno se omaklo (ako vas puknem bas ce mi se omaci), jaooooo pa kako ces sa dvoje male djece (ti sigurno neces pa te zaboli), jaooooo bas je mala razlika usrecila si se (zaboli tebe quuu kolika je razlika), onda...jaooooo jadna ti gdje ce ti mladost proci
Legendo moja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 12:59:49
star
tajra u terranovi na kids odjeljenju imas haljinica da se rastopis nema puno jednobojnih..ostalo je na bretelice roza, bijela, crvena i ja mislim maslinasto zelena..imas jeans preslatke haljinice na volane a ovih sarenih ima milion..cijene su od 9.90, 14.90, 19.90KM pa bujrum nama u Zenicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:04:11
mamina princeza
evo da vas samo ne virim da se malo i javim:) sto ste me gledale kad sam virila hihihi. vidim vecinom ste sve u podomaklim trudnocama i nadam se d ace se neka ostati i kasnije druziti sa mnom kad s evi porodite:)
inace meni je ovo pocetak druge trudnoce ( imam curicu 3 godine ko me ne zna ) i za razliku od prve sad imam mucnine uh ...... rjetko povratima l skoro svaki dan mi je muka i ujutro i poslijepodne. u prvoj nisam imala aposlutno nikakve mucnine al zato sam u prvoj deverala s krvrenjima i svim necim cega ovaj put nema.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:05:12
ciciban26
Ja odavno ljepse oci nisam vidjela nego u ciciban, a Boga mi ni ljepsu mamu... svaka cast draga... a inace puna nam je tema lijepih trudnica Je li se vama desava kad setate i naidjete na neku trudnicu da pomislite da nije neka sa rr?
Joooooj sad sam se postidila ... Hvala draga na komplimentima...Ih nista sam ti ja na slikama,da me vidis uzivo hahhahahaahahahha,salim se
Meni se isto desava kad vidim neku trudnjacicu,sve kontam neka od nas pa buljim li buljim
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:06:13
animagical
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
evo da vas samo ne virim da se malo i javim:) sto ste me gledale kad sam virila hihihi. vidim vecinom ste sve u podomaklim trudnocama i nadam se d ace se neka ostati i kasnije druziti sa mnom kad s evi porodite:)
inace meni je ovo pocetak druge trudnoce ( imam curicu 3 godine ko me ne zna ) i za razliku od prve sad imam mucnine uh ...... rjetko povratima l skoro svaki dan mi je muka i ujutro i poslijepodne. u prvoj nisam imala aposlutno nikakve mucnine al zato sam u prvoj deverala s krvrenjima i svim necim cega ovaj put nema.
welcome eto taman palachinka upraznila mjesto u trudnicama, super da ga odmah neko popuni a ima i puno trudnica koje su na pocetku...javice se one tebi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:08:45
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Ja odavno ljepse oci nisam vidjela nego u ciciban, a Boga mi ni ljepsu mamu... svaka cas_t draga... a inace puna nam je tema lijepih trudnica Je li se vama desava kad set_ate i naidjete na neku trudnicu da pomislite da nije neka sa rr?
Joooooj sad sam se postidila ... Hvala draga na komplimentima...Ih nista sam ti ja na slikama,da me vidis uzivo hahhahahaahahahha,salim se
Meni se isto desava kad vidim neku trudnjacicu,sve kontam neka od nas pa buljim li buljim
gdje cemo mi gledati ove lijepe oke?
mamina princeza dobro dosla na temu i ugodnu trudnocu ti zelim!
< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.7.2011 13:09:10 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.7.2011 13:14:24
Selma.A.M
Gift baš mi je drago da je sve ok sa bebicom a za mirovanje ajde izdrži,šta bi rekla meni ja u devetom već uveliko pa se otrova Buskopanima i ukoči se ležeći ......Sad će to još malo........
Gerberki sam još sinoć poslije 00:00 čestitala rođendan ali evo opet ću :
Geberka sretan rođendan Sensia sretan rođendan
Mamina princeza dobro došla i preljepih mjeseci ti želim
Skvo šta bi kod kardiologa,možda si i pisala ali ja nisam upratila ?