|      
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Iščekivanje
27.8.2008 12:42:30   
kamelija
do deset_ simptoma navedenih za ranu trudnoću ja imam 8,ali još sam u išćekivanju menstruacije...simptomi su mi se pojavili samo par dana nakon što smo moj muž i ja odlucili da hoćemo bebu!koliko su šanse da svi ovi simptomi nisu pravi pokazatelji?i da li da čekam mecu?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.4.2010 0:15:12 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: iščekivanje
27.8.2008 13:35:01   
mnn
pomalo draga, glavu gore  sve če biti uredu, ja sam čekala plusič i dočekala..a živciranje mi nije ništa pomoglo, napravi test na dan kad treša dobiti ako su ti ciklusi redoviti i pokazati če ti...meni nisu redoviti pa mi je plusič pokazao test nakon 6 dana od dana kad sam trebala dobiti, nemoj se opterečivati sa time, pitaj sve žene na forumu isto če ti reči. Sretno i sve če biti dobro!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna veza do poruke: 2
27.8.2008 13:37:21   
haida
Ja bi na tvom mjestu ipak sačekala da vidiš jeli kasni....ako bude i dan kasnila uzela bi test u apoteci i uradila jer ginekolog ti može reći samo nakon 4 sedmice na UZV ili da ti vadi prije toga kt+rv da ustanovi.....ali sačekaj pa kupi test

ALINA 29.06.2004.

ARMIN 13.11.2008

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 3
27.8.2008 13:42:25   
maslačak82
Ja nisam imala svih deset_ simptoma u prvim mjesecima kada smo se počeli truditi nego, milijun i deset_, stalno sam umišljala, čekaj ti macu pa češ vidjeti.Sretno svakako!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.4.2010 0:14:55 >

(odgovor članu kamelija)
Neposredna veza do poruke: 4
27.8.2008 13:43:26   
Romali
Prije svega želim ti da si trudna, ali pokušaj se strpiti do dana kad očekuješ user posted image . Mi, žene, od puste želje za trudnoćom često umislimo simptome. Slično se dešavalo i meni, mada naravno kod tebe se može raditi i o stvarnoj trudnoći. Nego budi user posted image i ponašaj se kao da si t., iskoristi muža za kućanske poslove user posted image user posted image ( šalim se) i sačekaj nekoliko dana.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet

(odgovor članu haida)
Neposredna veza do poruke: 5
27.8.2008 13:48:48   
mnn
i ja sam si našla milijun simptoma i stalno sam  se nadala i na kraju je ipak došao plusič. Bila kod ginekologa i nije mi se ništa vidjelo, rekao mi je da sam trudna 15 dana, nakon koliko se vidi, nedgje sam čitala da treba proči 6 tjedana..

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 6
28.8.2008 11:25:46   
kamelija
žene ja dušu ispovracah,da prostite!joj ko će docekati 4.09.!poluditi cuuser posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 7
28.8.2008 11:26:43   
haida
Pa hajde onda trk u apoteku i uzmi testuser posted image user posted image user posted image

ALINA 29.06.2004.

ARMIN 13.11.2008

(odgovor članu kamelija)
Neposredna veza do poruke: 8
28.8.2008 11:31:26   
Romali
E pa to je već nešto! Požuri po test pa jevi! user posted image user posted image

(odgovor članu haida)
Neposredna veza do poruke: 9
28.8.2008 11:37:52   
vjestica
simptomi PMS i trudnoće su slični, pa ti simptomi nisu pokazatelj
test uradi na dan očekivane menstruacije
koliko sam skontala (ne)očrkuješ je 04.09.
sad bi ti stvarno bilo prerano da uradiš test, bezveze ćeš se razočarati

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 10
28.8.2008 12:46:59   
mnn
slažem se sa tobom vještica, ja sam napravila 6 testova, i svi su mi bili negativni i onda sam si rekla e neču napraviti test više tako rano, čekala sam do 6 dana kašnjenja jer su meni ciklusi aj bok i tek taj dan mi je pokazao test plus...tako da imaš pravo da ne treba napraviti prije jer se samo razočaraš, da sam to znala i da na pregled ne treba odmah otiči kad test pokaže plus poštedjela bih se svih živaca....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 11
28.8.2008 12:53:29   
kamelija
ja htjela uraditi test sinoć,ali gospođa iz apoteke mi je isto rekla da test urađen prije menstruacije može pokazivati da je negativan a da je baš suprotno..tako da ću se strpiti do 4. držite mi fige...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 12
28.8.2008 12:58:42   
mnn
trebaš svakko pričekati, znam da je teško ali tada češ dobiti najtočnije rezultate, jer ako napraviš prije krive rezulate čes dobiti. user posted image sretno ti! biče sve uredu.

(odgovor članu kamelija)
Neposredna veza do poruke: 13
28.8.2008 13:00:29   
Romali
Uh Kamelija, ti nas sve unervozi user posted image . Zanemari moj drugi savjet, prvi je bio u trenutku razuma, drugi nabrzaka kad sam vidjela kako si nestrpljiva. Čekaj 4.9.i pokušaj ne misliti šta, kako. Opusti se, ako si user posted image , to ne može nigdje nestati za par dana.

(odgovor članu kamelija)
Neposredna veza do poruke: 14
28.8.2008 13:04:55   
kamelija
ma strpit cu se..nije to puno..još 7 dana 10 sati i 57min...user posted image
javit ću vam ishod ovog išćekivanja...i izvinite što sam vas unervozilauser posted image  to mi nije bila namjera

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 15
28.8.2008 13:06:55   
Romali
Sve ok user posted image , znam ja kako je iščekivati . Eto tebi user posted image u maju 2009 aBd.

(odgovor članu kamelija)
Neposredna veza do poruke: 16
28.8.2008 13:13:13   
kamelija
ako Bog da...hvala punoooo!

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 17
28.8.2008 13:14:29   
mnn
sjetila sam se kako je meni bilo kad sam čekala, bila sam sva luda.Kamelija drži se, sve če biti uredu, sljedeče godine stižu naše bebe.user posted image user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 18
28.8.2008 13:16:43   
Okarica
Draga Kamelija, želim ti sreću i da ne dočekaš user posted image . Strpi se još malo pa ćeš moći uraditi test. I ja čekam 04.09. ali iz drugog razloga. Naime, meni je tad termin poroda. Želim nam objema da nam taj datum donese sreću. Pozdrav!

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu kamelija)
Neposredna veza do poruke: 19
28.8.2008 13:36:03   
kamelija
neka je sa srećom!da sve prođe u najboljem redu...punoo punooo sreće 4.user posted image

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 20
23.11.2008 20:05:42   
maslačak82
evo ja predlažem pošto je tema prigodnog naziva da svoje uspone i padove  razmjenjujemo ovdje...
Biću iskrena i reći da mene još uvijek brine dg.MM tako da sam potištena jer mislim da bez obzira na lpsc neće ići prirodno..mene to tišti ovih dana..
Nakupovali mi vitamina i svašta pomalo, dok sam se ovih dana brinula jer nismo nabavili jedan od bitnih sastojaka terapije, nakon kupnje dobijem isprint. na papiru iz apoteke na kojem piše da taj famozni L-arginin uopće nema učinka kod oligo..

Još jedna trudilica

(odgovor članu kamelija)
Neposredna veza do poruke: 21
23.11.2008 20:11:26   
Anoniman
Meni najgore ovo iščekivanjeuser posted image .Sad je nema  a nema ni user posted image .Pa opet kontrola i sve tako. MM je ok.Hvala Bogu.
Jedan mjesec klomifena prošao,valjda trebam još 2 mjeseca da ga pijem ali to mi je samo dr. natuknuo, ništa do 25.user posted image  
Iščekivanjeuser posted image

< Poruku je uredio Mersy -- 23.11.2008 20:12:16 >

(odgovor članu maslačak82)
  Neposredna veza do poruke: 22
23.11.2008 20:13:46   
maslačak82
Isto me muči što ne znam, ako mi se poremeti ciklus sad poslije laparo, kako ću računati plodne dane...
Imam kontrolu tek 23.12.
Ja potonula pravo user posted image user posted image user posted image

Još jedna trudilica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23
23.11.2008 20:19:13   
tikica_69
Mene ubija zadanja dva dana prije bete a nakon postupka...ovo sve ostalo nekako podnesem.
E i ako nisam u postupku, naprosto sam nervozna...kao da sam postala ovisna o tome user posted image

- 15 neuspjelih pokusaja (AIH/IVF/ICSI), 1 biokemijska
- http://zalauru.blog.hr/

Neposredna veza do poruke: 24
23.11.2008 20:20:41   
Anoniman
Nemoj potonuti ja ti šaljem čamac za spašavanjeuser posted image
Sretno na kontroli. Barem si rješila lap. to je veoooma bitno.
A nikad ne znaš neko se pripremi za IVF a zatrudni prirodno. user posted image  će doći kad se najmanje nadamo ABD.Držim nam figeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na: