Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: buba29 IZVORNA PORUKA: Hanady RR e mene zanima žuta puterica... samo još da te pitam jel kad se slomi unutra bijela ili šareno zrno...da znam jeli domaće smjeme il strano i javi na Pp koliko mu je kg buranije... ja sam svoju pobrala nisma imala puno posađene samo 5 kuća.... malo sam dokupila zelene olovke za salatu... al bih seki i mami uzela buranije pošto im nisma svoje obezbjedila e mila moja ja mislim da je domaće sijeme iz Goražda,ganjo je neku ženu za to ali da me ubiješ koje je boje ja ne znam,to sveki oko tog barata mm i svekar su na selu posijali preko 250 kuća (jel se ovako kaže) i ima je baš mašala dosta ja ti sad u nedelju aBd idem tamo,moram mami mojoj nabrati oko 10kg,tako mi je rekla koliko bi ti mila da mogu pitati svekra,i ja ti veze nemam o cijeni,kako se to uopšte kreće,recimo na pijacama ?????? veeseelaa jel me zezaš ili stvarno hoćeš i ti puterice bubo ako je 2 km ponesi i meni 10 kg... domaće smejeme iz goražda znam koje je puterica je u redu...ona široka... ako je skuplje nda ću kod druge žene se namiriti jer ona mi daje po 2 km.... pa eto da znaš