buduca mami
|
IZVORNA PORUKA: Selminja Pa eto, kontala sam sacekat mm da se vrati s Bajrama pa cemo na Gak, imam kontrakcije na nekih 6-7 minuta od pocetka koje kad prehodam i predisem i nisu toliko strasne i citavo vrijeme mi izlaze valjda dijelovi sluznog cepa, kao smedja krv i sukrvica. Jel vrijeme da idem ujutro ili jos da cekam? Ha? Animagical i palacinka hvala vam vidi se sto su vrijedne matere selminja, ipa zgleda da ti mene ostavljas samu,hehehe...aBd da to bude to, i da danas budes vec sa svojom curom,...i mene je pocelo bolit,al nije u pravilnim razmacima i blagi su bolovi,pa mislim da nece jos,i ja iscekujem taj sluzni heheh,mada sam citala da ne mora izac prije,nije obavezno...samo hrabro i drzi se,pisi nam sretne vijesti mene sinoc prvo zubobolja mucila i taman proslo,ne mogu da spavam,pa pocese i ti bolovi,stomak,ledja....tako da sam se jos vise razbudila i osluskivala svoje tijelo,uglavnom jos nista nije krenulo,a s obzirom da mi je danas i sutra putovat do familije,mislim da ce to bit uskoro ljubim vas sve ,cuvajte se BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN, da nam Allah dz.s. podari snage, hrabrosti,strpljenja i vjere i u Njega i u nas same.....