Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: drznica Meni se baš ne ide lezati...samo kad skontam kako ce bit dosadno...i sta cu raditi??? Beba ce se stvarno ulijeniti gore, lezi, sjedi, jedi...Ovako bar kuci nesto uradis, aktivnija sam koliko toliko. Razmisljam ako veceras ctg bude ok i ujutro, da vidim onda da ne lezim. Beba je aktivna od jutra do mraka...nisu mali pokreti. Sad kontam mozda je do aparata onih starih, a ctg rade stazist... Recite mi koju pametnu Moze li gore donijeti mm da jedem, ne znam sta gore jedu,meni to strasno izgleda!? Sva sam rastresena... Al odoh na ctg da vidim sta ce bit. Drzite mi fige Na Jezeru mozes PROKRIJUMCARITI sta ti je dusi volja da jedes al sluzbeno daju samo keks i sok, ne znam kako je u vojnoj gore je bilo zena donesu im sira i kajmaka, janjetine cevapa, PUNJENIH PAPRIKA(ovo kad sam vidjela zijanila se, jos ta zena odnijela kolaca sestrama u sobu da joj ugriju paprike na reso) , pite, ma svega..... ja sam krijumcarila ABC namaz, malu pasteticu s kiflama, pecivo s visnjom i sl jer je noc duga pa da se prezalogaji a kasnije me i to proslo. Jela sam samo slatkise uvecer malo a bila mi je dovoljna njihova hrana. Samo ponesi SOKA, i plasticne case, to ti treba a ostalo sve ovisi od apetita a za dosadu, kupi krizaljku, ili ponesi nesto za citati ako imas zivaca, a gore ima tona casopisa ko kad svima dosadno pa se toga nanese, i to malo listas, malo se upoznas s cimerkama pricas i prodje vrijeme
< Poruku je uredio Bebica11 -- 22.11.2011 18:36:16 >