Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja i66,5. a muz 190, sad mozete zamisliti koliko je visi od mene, a ja pretezno nosim ravno. jos me on stalno zeza jao vidi kolipacna si, a jesi ti mala hmmm
Anketa
trombocitopenija malena.
pisala sam vec o ovom al nisam dobila odgovore,nadam se da ce ovdje procitati neko ko se susretao sa ovim.
da li ste se susretale sa trombocitopenijom kod djece?
da (45%) ne (55%)
Broj svih glasova: 78
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!