Blue rose RR

| 

Prenos postova sa teme "Šišanje":      IZVORNA PORUKA:  Mama1      Zene moje dovumim se oko sisanja  ....   Imam sad dugu kosu ....    Sisala bih se a onda ko i ne :)   Prije sam isto imala kratku kosu tako da mi to nije bas neka velika  promjena ....      Reci te mi sta se vama vise svidja i prijedlog za frizuru :)         IZVORNA PORUKA:  ElmaB      Draga, postavi nam par svojih slicica, pa da vidimo koja bi ti frizura otprilike najbolje pristajala!         IZVORNA PORUKA:  Mama1                      Prije                                   SAD         IZVORNA PORUKA:  manuela      Mene je tako prije par mjeseci,uhvatila silna želja da se ošišam na paž,i držalo me mjesec-dva,i onda me prođe.   Sad  mi je drago da se nisam ošišala jer mi je kosa pravo porasla,al eto  čovjeku odjednom dođe neka želja za drastičnom promjenom.      Ja imam drugaricu koja stalno mijenja frizure i njen moto je svaka promjena je dobra(što se frizure tiče            )pa možda bi i ti iz tog razloga trebala da malo osvježiš izgled           IZVORNA PORUKA:  sahara      treca slika je najljepsa,mislim sa podignutom kosom, e sad koliko ti volis vezati rep            IZVORNA PORUKA:  manuela      Tebi je lijepo sa zavezanom kosom  ,a samim tim na tebi će lijepo izgledati i kratka frizura,takvo je bar  neko pravilo koliko ja znam                        Svim damama na kojima lijepo izgleda zavezana kosa lijepo će izgledati i sa  ultra kratkom frizuricom                       IZVORNA PORUKA:  dadada      a onda ovako nesto ...sta mislite o tome                          IZVORNA PORUKA:  Visnja RR      joj kako ja ne volim te skroz kratke firuzire...            IZVORNA PORUKA:  sahara      i mozda iz fazona da ostavis jedan pramen siski da ti bude mozda i dr. boje         IZVORNA PORUKA:  Mama1      1.             2.               3.                        1.  2.  3.      nesto vako sam kontala :)            IZVORNA PORUKA:  dadada      ovo je sve divno i krasno a jel'' ima kod nas frizer koji je u stanju ovo izvesti         IZVORNA PORUKA:  nikita      Evo ideja za kracu :                                                IZVORNA PORUKA:  Ilhana RR      evo vam drage mene danas.... :)                        IZVORNA PORUKA:  mama alma RR      Ja sam jedno sedam godina  imala malo onako dužinu izspod ramena, pa se malo šišnem, pa malo  pustim, pa izvučem one repove, pa šiškice, pa vrohe i to je bilo moje  šišanje i svaki put kada se vratim iz salona, samo bi ja znala da sam se  šišala, hahaha, ali meni je žao kose, jer mi slabo raste, jer mi je  kovrđava. I budući da mi je kosa kovrđava, stalno je ravno feniram.  Helem, vidjeh ovdje kako je jedna forumašica napisala kada je kosta  stalno u repu, nema tu više frizure, i tako sam ja prošle sedmice  prelomila i ošišala se, nisam baš skroz, ali kratko jeste, mogu svezati  mali repić, kaže mi kuma koja je frizerka to je samo za nuždu,  hahahahaha,       helem, nisam baš zadovoljna jer mi se kosa i dalje  kovrđa iako sam se fenirala, ali biće bolje, Drago mi je da sam se  riješila one stare kose.       Ako mi opet nešto ne dune pa se još kraće ne ošišam,         IZVORNA PORUKA:  delfin      JOj tema otvorena kasnije nego sam  se ja ošišala. Ja sam uradila totalni promjenu, da me mnogi nisu  prepoznali. Neki kažu "opet nova" a radnike otuštaju    . Bila sam plava sa pramenovima bob frizura. Ali išla sam na more,  kosa izrasla, posvjetlili prameniv isušila se, ja pocrnila, prevelik  kontrast.I stavm rajfić i vidim fino mi stoji i moja boja kose (tamno  smeđe). Odem na virtual meke over stavim svojim sličicu i kontam odojh  se ja šišati i ofarbati. Odlučila sma se za malo otkačenu frizuru, sad  dok je skontam održavati         IZVORNA PORUKA:  Mama1      user posted image                       Zene ja se odlucila vako se sisam :)   Sta mislite  :)             IZVORNA PORUKA:  MELLI      Meni se dopada,a mislim da će i tebi lijepo stajati.Ne čini se ni teškom za održavanje.   Jesi li probala onaj link što sam ostavila gore,mislim da možeš vidjeti kako će ti slična frizura stajati,pa onda odlučiš rezati                 IZVORNA PORUKA:  Mama1      ma nebojim se ja rezanja heheh brzo meni kosa naraste :)                      e ovakao indenticno cu da se osisam i ofarbam :)             IZVORNA PORUKA:  sahara      sretno, kad si onomad pitala ja  sam bila bas za ovu frizuru, doduse bez tih repova,ali to je tvoj izbor,  javi kako se osjecas sa novom zurkom, iskreno i ja bih se sisala,ali  kao pustam kosu                 IZVORNA PORUKA:  Mama1      OŠIŠALA SAM SE!!         IZVORNA PORUKA:  Mama1                     IZVORNA PORUKA:  alesija      ejj super ti je i boja i frizura, stvarno ti super stoji            IZVORNA PORUKA:  mama alma RR      super, nadam se da si zadovoljnja,         IZVORNA PORUKA:  Mama1                     IZVORNA PORUKA:  Chuchi      Posto sam ja extremista kad je u pitanju kosa i frizure: htjela sam se ¨opet¨ osisati i plus ofarbati, ali trebam i vas savjet!   Naime,  dugo sam imala skroz kratku kosu, koja je ujedno bila kljucni dio mog  imidza za to razdoblje. Kad sam zatrudnila, hormoni ucinise svoje i ja  odlucim pustiti kosu. I pustim je, ali kad sam se porodila kosa mi je  samo smetala, najvise siske, pa onda osisam siske ( koje inace    nikada  nisam voljela kratke na dugoj kosi, ne znam zasto). Sad mi je kosa  toliko dojadila, toliko mi je vruce ¨ispod¨ nje, da bih se najradije   osisala  ¨na celavo¨. Svaki put kad hocu negdje da podjem moram unaprijed  planirati, jer moram oprati kosu, moram je isfenirati, to traje satima,  skuham se... i NIKAD mi kosa ne izgleda kako bih ja htjela, osim kad  izadjem iz frizerskog. Nimalo mi nije prakticna, ne mogu je svezati  citavu, nego nekakav repic pozadi a oko usiju sve strsi, i siske opet  bodu oci.....    Kosa mi je pregusta, dlaka predebela, preteska, i cak se i frizerke namuce i oznoje oko moje glave....     Sad  bih da je osisam ali ne toliko kratko kao sto mi je nekad bilo, i  htjela bih da se ofarbam u plavo (zuja je zakon  ) ali se bojim kako ce  ta zuta ¨uspjeti¨ na mojoj kosi.    I to je problem, jer sam nekad davno prije svako malo mijenjala boju  kose, i svaka mi je boja prijanjala, ali plava nikad nije bila plava,  nego nesto izmedju zlatnog i narandzastog, zbog pigmenta. Doduse uvijek  sam sama farbala ne u frizerskom salonu .... a na farbama pise :  professional use only       Da  ja ne bih dalje peglala, evo par slikica pa vi meni recite koja mi  najbolje pristaje, i da li da mjenjam ili ne. I da li ce mi moci izaci  skroz plava kosa, ako bih profesionalcima prepustila njihov posao                     IZVORNA PORUKA:  Niobe      Samo da se pohvalim kako mi se popravila kosa od prenatala   Šokantno   (i nokti isto, inace su mi katastrofalni)                        IZVORNA PORUKA:  sahara      Sisala sam se, farbala, pramenovi, tuto kompleto, prazan novcanik, draze mi je to nego soping           IZVORNA PORUKA:  tajra      Kakva si nam sad?         IZVORNA PORUKA:  sahara      Crno-smedja, sa pramenovima kao da me ptica pokakila, hahahhahahahaha              

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 10:29:43  >					

|