|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muško ime
19.8.2011 15:41:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: adissa_

pa sta ako znaci,,,u skandinaviji je popularno ime Peder....a i to ima svoje neko znacenje kod nas

Ja zivim u skandinaviji nikad jos nisam naletila na ime Peder, ima Peter ili prezime Petersen ili Pedersen, ne kazem da nema jer su njohova prezimena sacinjena od imena predaka sto bi znacilo Petersen- Peter ime , sen sin ....Peder je starinjsko ime i niej popularno ne znam odakle  su tvoje statistike
Npr tursko ime Altan na danskom znaci balkon ili sto mene podsjeca zensko ime soraja , danaska rijec sor u izgovoru znaci cir ..... Ima dosta imena koja na drugomjeziku znace nesto ruzno ili cak nesto lijepo

< Poruku je uredio MarinaDK -- 19.8.2011 15:43:29 >

(odgovor članu adissa_)
  Neposredna veza do poruke: 476
19.8.2011 16:22:23   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Galicia

Benjamin.

prelijepo ime

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 477
19.8.2011 16:23:55   
gerberka
ajnur je i moj favorit..ima jos, ali polako  user posted image dok saznamo spol..imam i ženskih u rukavu i jedno muško, ali rano je user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 19.8.2011 16:26:19 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 478
19.8.2011 19:32:54   
animagical
ma mi smo ima i pet godina rekli za curicu Esma a za bracu Ajnur, tako da nismo sada ni razmisljaliuser posted image svidja mi se i musko ime Azem ako bi nekada bio opet braco...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 479
19.8.2011 19:40:58   
teacher75
meni se pravo svidja Adian, al se pise sa y-Adyan pa ne bih dala (ako bude user posted image )user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 19.8.2011 19:41:21 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 480
22.8.2011 8:28:05   
Silver
Zna li neko sta Davud znaci...sestri mi se svidja a i meni lijepo zvuci!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 481
22.8.2011 8:49:13   
ElRa
ILAN user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 482
22.8.2011 18:18:41   
Sonja
kako je dr. rekla da je ipak musko nikako ne mozemo da skontamo neko ime za naseg sincicauser posted image
dosta imena mi se svidja ali ni jedno ono bas sad da kazem..
mm se jos nije izjasnio jer ni on ne zna i ne moze da se skonta
meni su lijepa Dario, Gabriel, Arian ali nista posebno
moze li jos neki prijedlog

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ElRa)
Neposredna veza do poruke: 483
22.8.2011 18:22:30   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Silver

Zna li neko sta Davud znaci...sestri mi se svidja a i meni lijepo zvuci!

znaci Voljenuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 484
22.8.2011 18:23:26   
Silver
GABRIEL

prelijepoooooooo...

Adrian mi se jedino jos svidja...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 485
22.8.2011 18:45:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Silver

GABRIEL

prelijepoooooooo...

Adrian mi se jedino jos svidja...

Adrian prelijepo ime moj sin nosi to ime  samo smo jos na kraju dodali o  pa je Adriano po meni najljepse na svijetu i stvarno mu pristaje , a drug mi je dobio sina i dao mu ime Damian    i ja ko mi se svidjelo

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 486
22.8.2011 22:51:32   
minie
Mi cemo, aBd, 21.10. dobiti sincica i MM i ja smo se odlucili za ime AID. Bebac nece imati nadimak i svi ce ga morati zvati ovako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 487
23.8.2011 11:36:46   
mea29
ja pojma nemam koje ime izabrati za djecaka...imam nekoliko prijedloga od strane mm i okoline kao Džan, Kan, Mak, Riad ali ja imam problem meni se ni jedno musko ime ne sviđa da kazem "e to je to"... ne sa ovog spiska nego inace...ja uopste ne znam sta da radim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zbunjoza......

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 488
23.8.2011 12:11:56   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mea29

ja pojma nemam koje ime izabrati za djecaka...imam nekoliko prijedloga od strane mm i okoline kao Džan, Kan, Mak, Riad ali ja imam problem meni se ni jedno musko ime ne sviđa da kazem "e to je to"... ne sa ovog spiska nego inace...ja uopste ne znam sta da radim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zbunjoza......

Hahhaa..znam ovo...i mi smo lakse se odlucili za curicu...ljepsi izbor....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 489
23.8.2011 12:16:01   
mamina princeza
Meni se kad sam trazila za curicu opet nijedno nije svidjalo .... hihihih valjda hormoni.Sad bih cini mi se opet lakse za curicu al vidjecemo sta ce ispasti hihihi. Kcerk ami je svakako smisla po nekoliko imena za curicu i djecaka pa nam svaki dan daje nove ideje ... vise imena zna ona s 3 nego ja s 30 godina:)

Skvo i koje ime je kod vas vjerovatno smijeli se znati...:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 490
23.8.2011 13:38:17   
Sonja
sta mislite za ime Kristijan

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 491
23.8.2011 13:45:23   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Sonja

sta mislite za ime Kristijan

moj brat se tako zove i uvijek mi je to ime bilo prelijepo (ne sto mi je brat,nego stvarno jest), i inace ta duga imena svi skracuju (sto ja ne volim), ali njega su stvarno uvijek zvali punim!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 492
23.8.2011 13:47:28   
vila_7
IZVORNA PORUKA: mea29

listaj malo internetom i kad naidjes na pravo ...znat ces. Probaj si zamisliti djecacica i mozes li ga zamisliti s tim imenom-da ga zoves,da prica s njim,....tako sam bar ja za svoju curicu odabrala

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 493
23.8.2011 13:47:38   
emma.L
Kristijan mi je divno ime user posted image .
Ja sam u Bosnu kad sam došla prvi put čula za ime Timur i jako mi se dopalo. Ema je trebala biti Timur user posted image , a sada će dobiti brata Timura.
Mak mi je divno, ali sam skontala da bi ga u neko doba počeli zvati Mače i ne sviđa mi se user posted image .
I ime Edo mi je divno. To od ovih "neutralnih".
A i ja sam imala cijelu paletu imena za curice.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 494
23.8.2011 13:49:31   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Meni se kad sam trazila za curicu opet nijedno nije svidjalo .... hihihih valjda hormoni.Sad bih cini mi se opet lakse za curicu al vidjecemo sta ce ispasti hihihi. Kcerk ami je svakako smisla po nekoliko imena za curicu i djecaka pa nam svaki dan daje nove ideje ... vise imena zna ona s 3 nego ja s 30 godina:)

Za sada EMIR.user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 495
23.8.2011 14:00:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

zar nije bilo Emin?user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 496
23.8.2011 14:05:47   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

zar nije bilo Emin?user posted image

Jeste, ali je Uma ocijenila da bude Emir..a njena je zadnja....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 497
23.8.2011 14:10:24   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

IZVORNA PORUKA: adissa_

pa sta ako znaci,,,u skandinaviji je popularno ime Peder....a i to ima svoje neko znacenje kod nas

Ja zivim u skandinaviji nikad jos nisam naletila na ime Peder, ima Peter ili prezime Petersen ili Pedersen, ne kazem da nema jer su njohova prezimena sacinjena od imena predaka sto bi znacilo Petersen- Peter ime , sen sin ....Peder je starinjsko ime i niej popularno ne znam odakle  su tvoje statistike
Npr tursko ime Altan na danskom znaci balkon ili sto mene podsjeca zensko ime soraja , danaska rijec sor u izgovoru znaci cir ..... Ima dosta imena koja na drugomjeziku znace nesto ruzno ili cak nesto lijepo

e, ovo za Peder živa istina, kod nas u firmi, a mi smo skandinavska firma, radio Pered, i zovu iz banke kažu treba uplata da se izvrši, ali greška u imenu i mi ih jedva ubjedismo da se čovjek zove Peder. E, onda glavni šef koji je stranac, a ovdje živi dugo objasnio mu šta kod nas znači Peder i rekao mu da će ga od sada svi zvati Pedro, i tako je Peder godinu dana za raju bio Pedro

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 498
23.8.2011 14:31:48   
sanela.asja
zbunjoza......

Mea ti kao i ja ni meni se ni jedno nesvidja mi smo htjeli Dzan al kaze MM ja pa da mi djete zovu Dzaneeeeee user posted image nesvidja mu se pa je Dzenanuser posted image
Sonja meni je Arian i Kristrijan lijepo

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 499
23.8.2011 14:35:20   
M kao Mama
Sonja Adrian je meni nekako puno nježnije i ljepše za naše prostore,a baš lijepo ide A. i Adrian,

tek sada vidjeh Arian ili Arijan to je ime koje mi seodavno sviđa i ba ga volim, ja bih glasala za ovo ime

< Poruku je uredio mama alma RR -- 23.8.2011 14:37:39 >

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *