elmaL
|
Pa sex jeste bitan faktor u braku, ali kao i sve ostalo zasniva se na povjerenju i komunikaciji. Nisam ni ja bila uvijek raspoložena za sex, a nije ni mm, kad je imao stresne dane na poslu, utjecalo bi to na njega nekad previše, ali ako smo partneri razumijemo jedno drugo, pitam ga sta nije u redu i on mene i trudimo se to prevazici, i za koji dan vratimo se na staro. Pa zar je trebao on, kad sam ja bila umorna ko' konj i nenaspavana, i nisam bial za sex, samo se okrenuti bez razmišljanja i pomisliti odoh možda pokušati negdje drugo ili sam ja trebala to isto uraditi, zanemariti njegovo stanje i ignorisati to kako se on osjeća i potražiti nekog drugog za utjehu. Mislim, zašto bi Samija sad u sebi tražila razlog za ovu situaciju, ne kažem da ne treba sad ni očemu razmišljati već udarati po njemu, ali ako je već bila takva finansijska situacija i sve, trebao je čovjek razumjeti, pa reći evo ja ću ti pomoći kad dodjes s posla, da i on malo potegne, pa se poslije zajedno opustiti, jendu veče samo leći gledati dobar film, sutru veče-akcija