Amelaa RR
|
Hajde da prekinemo s ovom muzikom....mislim na prepucavanje....oki Ovako ja frizeru idem svake sedmice,na feniranje a kad ona vidi da sam "sazrela"za farbanje ona to i uradi...Jer ja naprosto nemam vremena da kuci kad dodem s pola oko 19:00,pored svih obaveza,da stignem oprat kosu...Sminkam se kada izlazim i na posao,a kod kuce pa ne bas jer svaki slobodan dan meni prodje s usisivacem,krpama,ajax...i sl.Tako da ne vidim fajde od toga... Sto se tice noktiju,iskreno volim vidjet lijepo izmanikirane nookte,al ja nosim kratke nokte.Cesto se uzima abdest i zbog toga ne mogu imati duge nokte,,,a volim i grickati. U kozmeticke salone nemam vremena otici,,,,a voljela bih da mogu al nazalost...Ko god ima priliku nek ode pa jednom u mjesecu jednom...ako to voli naravno. Eto cure moje tako vam je to,P.S radila sam neku noci depilaciju u kucnoj radinosti i uspjela je....
1. ICSI Bahceci-Sarajevo 22.07.2013pocetak bockanja 04.11.2013 Beta 1:( 2. ICSI Bahceci-Sarajevo 26.06.2015 - Beta 73-80 biohem 3. 17.11.2015 Beta 0,1 4. 30.09.2016 Beta pozitivna 10.11.2016 Spontan 5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
|