|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Laparaskopija
5.2.2009 15:43:19   
sarah
Ok, hvala ti na uputama trudnice. user posted image

Cim dobijem uputnicu od svoje doktorice opste prakse idem na GAK, necu se narucivati (valjda nece biti problem), a prije toga idem kod dr Godinjaka privatno na pregled pa cemo vidjeti.

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 226
5.2.2009 20:59:05   
vjestica
uputnicu za GAK ti daje ginekolog u DZ prema mjestu stanovanja, a uputnice za sve ostale pretrage ti daje opšti ljekar (krv, urin, internista, rtg)

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 227
6.2.2009 14:29:36   
sarah
Hvala vjestice. Nekako mi je i bilo logicno da uputnicu za GAK dobijem od ginekologa u Domu zdravlja kojem pripadam, a za ostale nalaze da dobijem uputnicu od svoje doktorice opste prakse.
E sljedece sedmice aBd idem redom, jedno po jedno, i jedva cekam da dodjem do termina laparaskopije. Da se rijesim ove dosadne ciste.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 228
6.2.2009 15:19:03   
babygirl
e pa sarah mozda se i potrefimo , u isto vrijeme pa progovorimo koju user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 229
6.2.2009 15:21:46   
sarah
Pa bilo bi dobro, ionako mi se ne ide gore samoj. user posted image

Javicu ti kad budem trebala gore pa mozda se i potrefi da i ti ides tada.

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 230
6.2.2009 15:26:36   
babygirl
ja sam "zakazana" 18.2. ako me menstruacija ne pomjeri u sto sumnjam. tako da znas user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 231
7.2.2009 9:22:15   
Anoniman
Jučer i ja bila na dogovoru za lpsc. Kad dođeuser posted image  odmah da se javim da mi zakažu termin. To bi trebalo biti početkom marta. Uglavnom, radiće mi dr.Sarić u Mostaru(Brankovac).
Pored ginek. nalaza koje već imam, dali su mi  i ostale uputnice za krv, urin, internista, rtg, krvna grupa, i to mi je sve dao moj ginekolog.
Ostalim curama SRETNO!user posted image user posted image

(odgovor članu babygirl)
  Neposredna veza do poruke: 232
7.2.2009 11:21:03   
nella
ja jos cekam svoju user posted image !!!!sve mi je poremetila!inace mi ne kasni,rijetko kad!ali valjda je sad ovo sve zato sto stalno mislim o tome!

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 233
7.2.2009 11:21:52   
nella
mersy ko je tebi savjetovao da radis kod dr sarica!

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 234
7.2.2009 11:39:21   
Anoniman
Nella, savjetovao mi moj dr.Ademović.jer on to ne radi. Naravno u toku op. i on će biti prisutan.
Jedini u Brankovcu radi lpsc dr.Sarić. A ima on iskustva s tim bar godinu, dvije. Bilo je sa mnom još bar 5,6, žena kojima će raditi krajem februara ili u martu,bilo da se radi o cisti ili....
Ako imaš još pitanja šalji pp.user posted image

(odgovor članu nella)
  Neposredna veza do poruke: 235
7.2.2009 19:20:13   
emy
Evo i mene na  temi laparoskopija.
Danas bila kod dr. Sarića (koje li slučajnosti isti dr. kao kod Mersy user posted image )
Preporučio mi histeroskopiju i laparoskopiju uz drilling jajnika i kromopertubaciju
Najvjerovatnije nekada polovinom marta
Dobila sve uputnice, slj. sedmice krećem u akciju
Toliko sam se nadala i radovala tome ali sada me pravo strah
Želim nam svima puno sreće user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 236
7.2.2009 19:50:41   
vjestica
Emy  nema razloga da se plašiš, vjeruj mi, to ti govori kukavica koja je prošla laparo (kukavica sam jer me strah vaditi krv)
drage moje želim vam sreću u martu, a dotad vas možda iznenadi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emy)
Neposredna veza do poruke: 237
7.2.2009 20:02:07   
emy
to ti govori kukavica koja je prošla laparo (kukavica sam jer me strah vaditi krv)

I sama sam ista takva. Mislim da ce mm poluditi sa mnom
Cijeli dan mu pricam kako jadna moram na operaciju user posted image
A kada sam usla u ordinaciju pricam sestri kako bih voljela da mi predlozi laparo, sva vazna i hrabra user posted image
Kada je dr. rekao da moramo ici na laparo umalo se nisam izvrnula na stolu user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 238
7.2.2009 20:05:02   
riba78
drage trudilice ,samo da vam poželim sreću,

Emy ,Mersy sretno s nalazima user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 239
7.2.2009 20:53:35   
mala curica
Cure zelim vam srecu user posted image user posted image user posted image user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 240
7.2.2009 21:03:58   
Anoniman
Znači moja draga emy i ja  zajedno idemo na lpsc u martu , možda budemo zajedno i u bolnici, kad nam je isti dr.
Koje li slučajnostiuser posted image user posted image
Sretno mila!
p.s.Hvala cureuser posted image

(odgovor članu mala curica)
  Neposredna veza do poruke: 241
7.2.2009 23:05:55   
nella
drage moje sve su prilike da vam se i ja pridruzujem!danas sam bas razgovarala sa mm o tome sta on misli da ja radim ovdje,u mostaru,i on mi kaze da je po njemu to ok!ali ja sam ustvari uvijek imala nekakav strah od nasih doktora,ali kako cujem mnogima je dr.saric sada trn u oku!ali sutra cu kontaktirat svoju doktoricu da mi kaze sta ona misli o svemu tome,mada mi je ona vec jednom rekla da se laparaskopija sada kod nas radi zaista sa velikim uspjehom!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 242
7.2.2009 23:14:13   
lubi
Drage trudilice glavu gore i puno srece, samo naprijed user posted image

< Poruku je uredio Vedica RR -- 8.2.2009 7:33:23 >

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 243
9.2.2009 10:39:13   
ena0002
Drage trudilice zelim vam puno srece sa laparo, i da krajnji ishod svega bude user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lubi)
Neposredna veza do poruke: 244
9.2.2009 11:39:43   
meedic
Drage moje svakako vam zelim puuuuuno srece sa lpsc. Ja sam bila na pregledu poslije moje laparo. sve ok, patohistoloski nalaz isto ok. Rekao nam je da se ovaj ciklus bacimo "prirodnim putem user posted image user posted image " na posao, moguca trudnoca user posted image user posted image . A ako dobijem vjesticu da dodjem odmah (vjerovatno da nam dadne terapiju). Nadam se aBd da cu mu slijedeci put otici, ali samo da mu kazem da sam user posted image .

< Poruku je uredio meedic -- 9.2.2009 11:41:32 >

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 245
9.2.2009 12:37:19   
meedic
Zaboravih vam napisati da sam tri-cetiri dana poslije laparaskopije imala ovoluaciju, prvi put da je osjetim , imala sam puno sluzi a i osjecala sam je (steta sto se nismo mogli baciti na posao user posted image ). Inace ja svaki mjesec mjerim temperaturu i samo po tome znam da li sam imala ovoluaciju ili ne.

(odgovor članu meedic)
Neposredna veza do poruke: 246
9.2.2009 14:11:49   
nella
draga meedic to su zaista super vijesti!drzim ti fige,kao i  svima nama, da nam se ubrzo ostvari najveca zelja,a to je da sto prije budemo user posted image !!!!!

(odgovor članu meedic)
Neposredna veza do poruke: 247
11.2.2009 21:38:09   
sabas
djevojcice moze jedno pitanjce za one koje su radile laparo i histero na Kosevo dr Godinjak
Danas mi je dr dao inf koje nalaze da uradim za op u DZ cu ujutro uraditi krv urin pluca a za internisu mi je rekao da moram kod njih
Slijedi pitanje da li se mnogo ceka na red ja mislila odma ujutro da odem ali nebi da bas ostanem cijeli dan cekajuci
Ako moze odgovor veceras
Pusice unaprijed hvala

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 248
11.2.2009 21:46:53   
vjestica
Sabas  internistu zadnjeg odradiš, jer internisti ideš sa svim urađenim nalazima (znači kad ti budu gotovi nalazi krvi i urina, tako da svejedno ne možeš stići sve uraditi sutra)
sutra uradi lab i rtg, a kad nalazi budu gotovi idi kod interniste, nema neke gužve ( par žena je bilo kad sam ja išla, pa nisam dugo čekala)

< Poruku je uredio vjestica -- 11.2.2009 21:51:33 >

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 249
11.2.2009 21:49:21   
riba78
Sabas kada završiš nalaze ,kod interniste ide brzo

sretno s nalazima user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *