reallove
|
IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: mamajednogdjecaka Mi smo se dogovorili da bude Asja,ali sad kad cujem Dania,premisljam se heeheheh.Ima lijepo znacenje,i interesantno zvuci i nije mi premoderno,Ova nova Majra,Kajra itd mi se ne svidjaju,jer svaka druga curica se tako zove.Svidja mi se i ime Vildana,ali mi ne da niko da svom djetetu dadnem to ime jer mi se sestra rahmetli zvala Vildana tako da vuce lose uspomene. i meni se ova nova imena ne dopadaju jer svako daje Hana na svakom cosku itd , meni se dopada Elma ako bude curica stoji visoko za izbor lijepo brate kad izgovoris moze ga svako izgovoriti Elma,jako lijepo ime,moja sestra je Elma,ja sam se trebala zvati Selma(to mi je ostao nadimak,do danas i vise me ljudi zna kao Selma),to je bila zelja moje nane,ali mama mi da ime Edita ..Danas sam Edita,samo u papirima