|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET za...
29.2.2016 22:43:59   
Visnja RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Vitamedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).


PROČITAJ VIŠE ...


user posted image



Na kraju marta mjeseca, žiri (koji čine direktor kompanije Vitamedic i direktor Ringeraja.ba) odabraće 3 pobjednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila vjerodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.



U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej) - BRZA POMOĆ KOD UPALA GRLA I USNE DUPLJE (od 1 godine života)

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne djeluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbjedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primjenu u dječijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano posjeduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospješuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.


user posted image


Apis gola sprej za grlo sadrži visoko prečišćene ekstrakte: Propolisa + Žalfije + Timijana + Acerole



FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ


Bebe odmah po rođenju posjeduju imunitet koji nasljeđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada prije prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa djeteta isparavaju pod uticajem tjelesne temperature, dijete ih inhalira te uspješno razrjeđuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način djetetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbjedni za upotrebu od rođenja ( od 0 mjeseci) kao i za djecu starijeg uzrasta.


user posted image


Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele



IMMUNO (sirup sa Cinkom) - PRIRODNO RJEŠENJE ZA JAK IMUNITET



IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.


user posted image


Immuno sirup je jedinstvena kombinacija dva neophodna minerala (cinka i bakra), biljnih ekstrakata i vitamina za zdravlje Vašeg djeteta od prve godine.


Kome se preporučuje Immuno sirup ?

- Djeci sa oslabljenim imunitetom
- Kod čestih respiratornih infekcija (virusne i bakterijske)
- Infekcije (uho,grlo,nos )
- Atopična stanja (rhinitis,dermatitis,astma )
- Herpes infekcije (varičele ...)
- Preventivno.



BRONCAMIL (sirup) - PRVA POMOĆ KOD KAŠLJA (od 1 godine života)

Statistika pokazuje da predškolsko dijete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosječnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod djece je postnazalno slivanje, kao posljedica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).

user posted image


Broncamil sirup je složenog sastava: 6 komponentni biljni sirup sadrži visokoprečišćene ekstrakte i prečišćena biljna ulja: Timijana+Bokvice+Smilja+Bora+Eukaliptusa+Divljeg suncokreta.


user posted image


Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih djeci i odraslima.

Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).

Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.




< Poruku je uredio marketing RR -- 5.9.2016 1:58:45 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
1.3.2016 8:17:12   
koka i po
Vase proizvode sam dobila u jednoj nagradnoj igri i priznajem pozitivno sam iznenadjena jer svi oni na prirodnoj bazi djeluju tek kroz dugi period koristenja,medjutim ne i ovi.oni djeluju odmah.

S obzirom da imam ceste grlobolje Apis gola mi se pokazao kao odlicno rjesenje za moje probleme.Prvo sto je na biljnoj bazi i ne djeluje agresivno na sluznicu,a ima isti efekat kao i sintetski medikamenti koje nastojim izbjeci.Ugodnog je okusa i olaksava grlobolju u rekordnom roku.

Fitobalm gel koristi moje dijete koje je alergicar i ima velikih problema sa kasljom i disanjem.Cak ga nam je preporucila pedijatrica ali ga cini mi se nema u nasim apotekama,pa sam imala srecu da ga dobijem od vas.Prvo sam bila skepticna ali se pokazao kako jedan od boljih.Moje dijete lakse dise i izbacuje sekret koji mu uzrokuju alergije.


Jos jednom da se zahvalim na nagradi i uputim sve pohvale proizvodjacu.


ovo je nase iskustvo.
voljela bih da ovaj konkurs nije ogranicen samo na one koji su dobili ove proizvode nego i na druge koji nisu.

_____________________________

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
1.3.2016 8:25:26   
ninuska
Dobili nekad paketic i prezadovoljni user posted image user posted image .
Najvise koristimo apis golu i zaista nam je pomogao kod grlobolje. Sprijecimo u startu user posted image . I curici odgovara jer ima prskalici tako da je bas prakticno a na prirodnoj bazi user posted image .
Za fitobalm smo culi jos davno kad je curica imala upalu pluca i sve pohvale zaista user posted image .
Jedino jos nismo probali sirup za imunitet jer trenutno nema potrebe, a za ostalo user posted image user posted image user posted image .

Jos jednom hvala na pakaticu user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 1.3.2016 8:27:21 >

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
2.3.2016 9:50:15   
malena27 RR
Dobili smo krajem prošle godine paketic Pharmalife-a i oduševljeni smo!

U vrijeme kad je paketic stigao, djecak je poceo ruzno da kaslje i naziralo se da ce preci u laringitis kao i obicno u zimsko doba.
Poceli smo piti sirup i kasalje se jako brzo smirio i nije se kao inace razvio u laringitis. Također smo spricali grlo Apis Gola sprejem i mazali se fitobalmom uvecer pred spavanje.

Immuno za jacanje imuniteta je odlican, moj ga djecak zove hrabri vitez i ne buni se kad ga treba piti.

Osim ovog kaslja, ove zime nije imao nikakvih zdravstvenih problema, dok smo ranije svako malo imali ili virozu ili temperaturu, mislim da je immuno sirup dosta ucinio za njegov imunitet.

I da, naucio je sam da kaze da je gladan - mislim da je i ovo posljedica ovog ukusnog sirupa. user posted image user posted image


user posted image

_____________________________

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
2.3.2016 10:04:04   
Skvo RR
Da napisem i ja nase iskustvo,
od gore nabrojanih proizvoda vjerni smo Fitobalmu, otkrila sam ga poodavno kada je sin imao uzatopne bronhitise i kada je nazalost ovaj preparat bio raritet u nasim apotekama. Ali vremena se mjenjanju. Zadovoljna sam preparatom, posebno u teskim nocima je pomagao tako da mu je olaksavao disanje.
Gore nema jedan proizvod a to je Appetito sirup...eh..ovo smo zvali "likercic"...djecak popije prije jela, strese se i onda krene u jelo. Sve pohvale za ovaj sirup, zaista je djelotvoran i vraca apetit (istina mi ga nismo izgubili, jednostavno ga nismo nikada ni imaliuser posted image )..Uglavnom uzorak nas kaze da je sirup odlican i za male "pekavce" na hrani.

Toliko od mene.

P.S. mi paketic nismo dobili, jednostavno sam napisala sa kojim proizvodima smo zadovoljniuser posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 2.3.2016 10:08:15 >


_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
2.3.2016 12:55:25   
alman
Ja jos nisam dobila paketic a osvojili smo u decembru

_____________________________

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
2.3.2016 14:16:04   
minie
Da i mi napisemo isustva vezana za proizvode koje smo koristili.

Mi smo nekad u augustu pred odlazak na more dobili paket koji smo osvojili i jedan proizvod nam je bas koristio, a to je sprej protiv komaraca Mapez. Divno mirise i zaista je efikasan, maleni je uzivao u koristenju istog, morali smo ga sakrivati iz njegovog vidokruga inace je odmah bio u rukama user posted image

Sirup Isilax je, mogu reci, meni najvise pomogao, jer sam jedno vrijeme imala problema sa probavom. Ugodnog je okusa i sto je najvaznije djelotoran pravo.

Prah protiv alergije smo poklonili mom ocu, koji muku muci sa alergijom na polen. Za par dana ce biti pravo vrijeme da se pocne koristiti, nadam se da ce se pokazati djelotvornim kao i ostali proizvodi.

Apettito sirup smo najmanje koristili jer se R nije svidio okus, pa smo samo par mjerica popili, a vidim da su iskustva pozitivna na osnovu rijeci koje su napisale druge mame.

Ako uspijem slikam svog djecaka sa "omiljenim" proizvodom i stavim sliku.



_____________________________

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
5.3.2016 23:24:35   
hatepsut
Nama su proizvodi zatrebalo tek prije neki dan. Dječacima
Je kasalj uz pomoc sirupa i spreja stao bukvalno za dan. Sve pohvale i ovdje i inace hvalimo .

_____________________________

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
8.3.2016 10:49:27   
alman
Hvala teti Visnji sto je provjerila sta je sa paketicem, jucer smo ga dobili. Vjerujem da su proizvodi odlicni kao i njihovi ostali proizvodi iz ponude i zahvaljujemo se sponzoruuser posted image

_____________________________

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
30.3.2016 20:02:41   
anitaa
Pharmalife proizvode smo koristili relativno davno, prije više od dvije godine, ali se sjetih po zaštitnom znaku..prvo smo u vrijeme kad se starija cura navikavala na tutu imali velikih problema sa zatvorom, apotekarka je Isolax, tog ljeta sama izabrah sprej protiv komaraca Mapez, ostalo mi je u sjećanju da je bio neagresivan...sad imamo i drugu curicu, bebu od 8 mjeseci, aBd brzo će i u vrtić,super bi nam došao taj paketić, jer i na osnovu našeg iskustva, a i na osnovu tuđih iskustava Pharmalife medi vjerujemo i dobrodošao je u naš dom.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
13.4.2016 0:02:23   
marketing RR



Dragi naši,

Žiri (koji čine direktor kompanije Vitamedic i direktor Ringeraja.ba) odabrao je tri pobednika za mart, kojima će nagradni Pharmalife paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora).

Prvi dobitnik je:


IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Da napisem i ja nase iskustvo,
od gore nabrojanih proizvoda vjerni smo Fitobalmu, otkrila sam ga poodavno kada je sin imao uzatopne bronhitise i kada je nazalost ovaj preparat bio raritet u nasim apotekama. Ali vremena se mjenjanju. Zadovoljna sam preparatom, posebno u teskim nocima je pomagao tako da mu je olaksavao disanje.
Gore nema jedan proizvod a to je Appetito sirup...eh..ovo smo zvali "likercic"...djecak popije prije jela, strese se i onda krene u jelo. Sve pohvale za ovaj sirup, zaista je djelotvoran i vraca apetit (istina mi ga nismo izgubili, jednostavno ga nismo nikada ni imaliuser posted image )..Uglavnom uzorak nas kaze da je sirup odlican i za male "pekavce" na hrani.

Toliko od mene.

P.S. mi paketic nismo dobili, jednostavno sam napisala sa kojim proizvodima smo zadovoljniuser posted image





Drugi dobitnik je:



IZVORNA PORUKA: hatepsut

Nama su proizvodi zatrebalo tek prije neki dan. Dječacima
Je kasalj uz pomoc sirupa i spreja stao bukvalno za dan. Sve pohvale i ovdje i inace hvalimo .




I treći dobitnik je:



IZVORNA PORUKA: anitaa

Pharmalife proizvode smo koristili relativno davno, prije više od dvije godine, ali se sjetih po zaštitnom znaku..prvo smo u vrijeme kad se starija cura navikavala na tutu imali velikih problema sa zatvorom, apotekarka je Isolax, tog ljeta sama izabrah sprej protiv komaraca Mapez, ostalo mi je u sjećanju da je bio neagresivan...sad imamo i drugu curicu, bebu od 8 mjeseci, aBd brzo će i u vrtić,super bi nam došao taj paketić, jer i na osnovu našeg iskustva, a i na osnovu tuđih iskustava Pharmalife medi vjerujemo i dobrodošao je u naš dom.






Molimo dobitnike da nam na pp pošalju podatke: ime, prezime, adresa u BIH i broj telefona.


Čestitamo user posted image


(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
13.4.2016 7:53:53   
malena27 RR
Cestitke dobitnicima user posted image user posted image

_____________________________

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu marketing RR)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
19.4.2016 10:51:56   
anitaa
Hvala, kad isprobamo proizvode koje do sad nismo koristili rado ćemo podijeliti iskustvo.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
30.4.2016 11:49:34   
nudzejma
Moram da se pohvalim sa onim sto nam je spasilo grlo,ovaj put bez antibiotika a to je APIS GOLA sprej....Extra stvar za svakodnevnu upotrebu.Mi naspricamo ujutro prije vrtica i poslije vrtica (ovo kad radimo preventivu) a kad se maleni zali na grlo onda je to i cesce.Uglavnom mi smo odusevljeni i prezadovoljni njegovim dejstvom i svima ga preporucujemouser posted image

_____________________________

"Šta je bilo-bilo je,a ono što želiš neizvjesno je! Imaš samo trenutak u kojem živiš"

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
30.4.2016 12:22:52   
ninuska
Tako i mi radimo. Preventivno naspricam tj ako vidim da bi je moglo grlo zaboliti :). I zaista, ne pamtim kad je pila antb zbog grla, kuc, kuc user posted image .
Ako budete imali slajma, hroptanja probaj Fitobalm. Odlican je 👍

(odgovor članu nudzejma)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
10.5.2016 15:32:38   
loptica7
Mi smo koristili Fitobalm, Apis Gola, Imunno i Broncamil. Imam sve pohvale za njih. Naravno, nisu svi koristeni na jednom djetetu, ali su svakako odmah u startu pomogli. Tako da sve pohvale za proizvode.

_____________________________

"Nitko se ne može vratiti u prošlost i stvoriti novi početak. Ali svatko može početi danas i stvoriti drugačiji završetak."

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
10.5.2016 18:25:14   
calahoe
Imunno nam se pokazao odlicnim, koristimo.Fitobalm odavno isto, cak i ja koristim, namazem podrucje sinusa kad me bole i sljepocnice.Mapez odusevljenje totalno je bio, prirodni preparat koji,,radi '''''''' posao.Apis golu isto koristimo.Ovo od srca mozemo preporuciti jer smo koristilo i koristicemo u buducnosti.

< Poruku je uredio calahoe -- 10.5.2016 18:29:08 >


_____________________________

Ako vam se cini da je sve uredu, nesto vam je sigurno promaklo

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
12.5.2016 0:09:37   
Dragana V
Iskreno dok nisam videla sliku mede i setila se da sam ga do skoro imala u frizideru nisam ni znala da je to vas proizvod.
Naime curica starija, koja ima na mamu user posted image osjetljivo grlo dobila je od doktorice recept za vas sirup i naravno isti podignemo.
I svaka vam cast,...Em je ukusan, a ne gork i bljutav-probala mama mora zbog deteta,... Em je blag a dovoljno efektan, vec posle dva uzimanja po kasicicu pocela je lakse da guta i jede, a drugi dan kasalj joj se smirio,...Moje preporuke svaka cast user posted image

(odgovor članu calahoe)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
31.5.2016 14:37:18   
Travelove
Da budem iskrena, nisam probala niti jedan vas proizvod, kada je hroptanje prestalo cula sam za fitobalml, i uvijek zaboravim da kupim, da imam kuci, jer hvala Bogu, sada nemamo ni hroptanja niti nas nesto muci. Obzirom da idemo na more svakako cemo uzeti neke od vasih proizvoda po preporuci clanica sa foruma, da se nadju u nasoj maloj apoteci.

(odgovor članu Dragana V)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
31.5.2016 14:57:57   
malena27 RR
Ja moram opet pohvaliti Broncamil, po ko zna koji put u kombinaciji sa Fitobalm balzamom nam smiri nadrazajni kasalj user posted image user posted image i hvala Bogu prodjemo bez temperature user posted image

_____________________________

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
1.6.2016 17:36:13   
Visnja RR
Počinje novi krug! user posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
1.6.2016 17:39:23   
Visnja RR
Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži: APPETITO sirup, Omega junior kapi, ISILAX sirup i MAPEZ sprej za kožu. Na kraju juna, žiri će odabrati tri pobjednika.

Dragi Ringerajci,

Dobrodošli na temu pod sponzorstvom kompanije Vitamedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korištenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.
Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži APPETITO sirup, Omega junior kapi, ISILAX sirup i MAPEZ sprej za kožu.

PROCITAJ VISE!


U svakom paketu se nalazi:

APPETITO sirup - prirodno rješenje za poboljšanje apetita!
(od 1 godine)
Za poboljšanje apetita i brži oporavak i normalan rast i razvoj naše djece. Nije gorak, prijatnog ukusa, predstavlja prirodan izvor minerala i nutrijenata, amara ujedno poboljšava apetit i djeluje nutritivno*-hranljivo. Pedijatri ga već prozvali APPETITO - BEBI APERITIV.
Ako je dijete samo blago ili kratkotrajno pothranjeno, dijete mora da ima više od tri glavna obroka i tri užine dnevno. Obroci moraju da budu obogaćeni proteinima, ugljenim hidratima, mastima ... (meso, punomasno mlijeko, hljeb, pirinač, voće). U tu svrhu se takodje koriste i dodaci ishrani (obogaćeni mikroelementima Cinkom, Bakrom, Gvožđem i vitaminom C ) u obliku sirupa najpoželjniji za dječiji uzrast. Često se koriste i multivitaminski sirupi - preparati, ali treba biti oprezan jer dužom upotrebom multivitaminskih preparata može doći do predoziranja pojedinih vitamina i njihovog štetnog dejstva na organizam djeteta. Biljni sirupi koji u sebi sadrže amara prečiščene ekstrakte Lincure, kantariona, grčkog sjena se tradicionalno koriste za poboljšanje apetita a pri tome su prirodni i bezbjedni za primjenu u dječijem uzrastu.

Appetito sirup je prijatnog ukusa, 100% prirodnog sastava jer sadrži: Amara prečišćene ekstrakte Lincure, Kantariona, Grčkog sjena + ekstrakt Polena i pšeničnih klica (nutritivno dejstvo).

PROCITAJ VISE ...

user posted image


OMEGA JUNIOR KAPI - bogat izvor esencijalnih masnih kiselina iz serije omega 3 i omega 6 + GLA (biljnog porjekla).
Omega junior kapi su potpuno prirodnog, složenog sastava od prečišćenih biljnih ulja sa visokim standardizovanim sadržajem esencijalnih nezasićenih masnih kiselina iz serije Omega 3,6,9 i vitamina B6, E a preporučuju se kao dopuna ishrani od prvih dana života:
Kod djece sa alergijskim manifestacijama /ekcem, bronhijalna astma, konjuktivitis, dermatitis, alergijska kijavica-rinitis/
U toku infekcija
Kod djece koja pate od sindroma loše apsorpcije, celijakija, alergije na namirnice
Kao dopuna mlijeku za bebe
U slučajevima pothranjenosti usljed gastrointestinalnih smetnji različitog porjekla
Kao dopuna u toku dijete kod gojazne djece
Kao dopuna ishrane trudnicama i dojiljama jer je njihova potreba za esencijalnim nezasićenim masnim kiselinama povećana
Kao dopuna režimu ishrane u toku prve godine života


Omega junior kapi sadrže prečišćena ulja dobijena iz sjemena Crne Ribizle i Soje (GMO free-sertifikat) koja su bogata visokim sadržajem esencijalnih nezasićenih masnih kiselina:

Alfa-Linoleinska iz serije Omega 3
Linoleinska kiselina- iz serije Omega 6
Oleinska kiselina iz serije Omega 9
E vitamin
B6 Vitamin

PROCITAJ VISE ...

user posted image


ISILAX prirodni laksans - razmekšava stolicu, za olakšano pražnjenje i redovne stolice!
(od 1 godine)
Prirodno, brzo i efikasno rješenje kod zatvora-opstipacije. 100%prirodan.
Da bi se izbjegla pojava opstipacije potrebno je povećati unos nesvarljivih biljnih vlakana, dovoljan unos vode, fizičku aktivnost ali navike u ishrani je teško mjenjati. Liječenje opstipacije zavisi od uzrasta djeteta, uzroka i trajanja problema. Nije preporučljivo opstipaciju kod djece tretirati raznim čepićima i klizmama, jer može doći do grčeva, navike i bolnih pražnjenja.
Korisna su sredstva (Osmotski laxativi prirodnog porekla - Sorbitol, Manitol) koja razmekšavaju stolicu vezivanjem tečnosti i olakšavaju eliminisanje bez bolova i grčeva, a pritom ne izazivaju naviku, lijena crijeva.


ISILAX je 100% prirodan jer sadrzi: biljna vlakna i laksanse prirodnog porjekla Sorbitol (iz koncentrovanog soka suvih šljiva) + Manitol (biljni ekstrakt Mane) + Inulin (prebiotik) + Pektin (iz jabučne pulpe).

PROCITAJ VISE ...

user posted image



MAPEZ sprej za kožu - prirodna i sigurna zaštita za djecu, protiv ujeda komaraca i drugih insekata, već od prvih dana života!
(od 0 mjeseci)
MAPEZ sprej je mješavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih, prirodnih ekstrakata. Mapez ima miris prirodnog porjekla koji je PRIJATAN ZA DJECU i odrasle, a neprijatan za insekte.
Nanešen na kožu formira barijeru koja odbija komarce, muhe i ostale insekte.
Mapez nije mastan, ne ostavlja fleke i vlaži kožu.

SASTAV - esencijalna ulja:
Rose geranijum ( Pelargonijum graveolens) – Zdravac
Citronela ( Cymbopogon nardus ) - Limunska trava
Lavanda ( Lavandula angustifolia )
Litsea ( Litsea cubeba ) - May Chang
Nana ( Mentha piperita)
Ulje Slatkog badema ( Prunus amygdalus dulcis oil )


MAPEZ SPREJ je bezbjedan i netoksičan, namjenjen upotrebi od prvih dana.

PROCITAJ VISE ...

user posted image





Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih djeci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.

user posted image



Radujemo se unaprijed vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.


< Poruku je uredio Visnja RR -- 1.6.2016 18:09:56 >


_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
2.6.2016 13:32:43   
Skvo RR
Hvala puno na dostavljenoj nagradi. user posted image user posted image

_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
2.6.2016 14:26:26   
aidana
trebalo mi je malo da skontam da imam i ja medu u kuci, i to godinamauser posted image

Mi koristimo omega junior kapi od kad sam prestala davati AD kapi bebi, dakle vec 3 pune godine. A jos malo ce i drugo dijete preci na omega kapi. Njemu je uskusno, popije onako kasikom a moze i u hranu.

Ovih dana cemo nabaviti i mapez spray da budemo spremni za puta. user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKE...
2.6.2016 15:05:35   
anitaa
I naša nagrada je stigla, hvala...nisam znala da imam toliko radoznalu bebu, stavila paketić na dno kolica, ona se stalno nadvirivala, kad smo stigli u stan nestrpljiva da vidi šta je unutra.....čini mi se zubima bi otvorila da ih samo ima, user posted image .

_____________________________

S kao Sara, S kao Sreća, 24.08.2011.

Ela, sunčana djevojčica, 26.07.2015.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *