|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 15 [16] 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
27.2.2018 18:42:58   
mala curica
Moj je ovdje 27 godina,tako da o povratku dole ne razmislja.A ovdje mi je sve,cijeli zivot je ovdje proveo.Iskreno,kad odemo dole vidi se da nije odrastao tu i nekako konta da je nas narod kao Švabe.
Nezz kako da se izrazim a da me shvatis na sta mislim.
Ni ja ga nevidim da bi se snasao i uklopio tako lahko dole.
Kad sam tek dosta,kao sto kazes godina dana nezz nikoga a ni jezik.
Ne kaze se ko izdrzi punu godinu taj ce i ostati 😂
Ramisljala sam da se vratim za Bosnu,nikako se osjecam da ovdje pripadam.
Vrijeme prolazilo,ja se navikla,rodila se mala.Sada zbog nje nebi pomislila da se vratim.
U Bosnu idemo kad pozelimo,nekad 1 godisnje,nekad 4 puta u godini.
Sada kada se beba rodi trebali bi ici da ga upisemo dole i pasos da izvadimo.Moze i ovdje ali dugo traje.Pa vidjet cemo ako Bog da.
Masala braco je veliki,seka vec prava curica,mogu ti pomoci oko bebe,ako Bog da.


_____________________________

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin


(odgovor članu mamulina)
Neposredna veza do poruke: 376
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
27.2.2018 19:51:57   
mala curica
Zeneeee,ja u petak ulazim u 8 mjesec i jos povracam.
Sad sam morala kad mi dusa na nos nije izasla.
Povracate li vi ?

_____________________________

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin


(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 377
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
27.2.2018 22:45:04   
ziel
Za skidanje pelena. Da kazem svoje iskustvo sa R. Mjesecima nije htio sjesti na tutu. Nudila sam cesto bez obzira na odbijanje. Nekad bi plakao i bjezao i govorio NE NE. Haman strah. Nisam forsirala. Samo nudila. Odbije. Ok. Idemo dalje. Kad odjednom 2 mj.pred drugi rodjendan bili mi kod mojih roditelja. Ja ga skinula skroz nekih pola sata tako hodao. Vrucina bila strasna. I ponudim ja njega kad sam mu htjela staviti pempas HOCES PISKITI U TUTU? A on prihvati. Kaze TUTA TUTA. Ja donesem, on fino lijepo obavio. Ja u cudu ostala. Odatle smo krenuli sa tutom. Odmah od sutradan nije vise nosio po danu. Nudila sam stalno tutu. Pa svakih pola sata. Nisam ga stavljala nego pitam ga hoce li, on kaze NE. Poprilicno je razuman bio. Desavalo se par puta nezgodice da ne stignemo donijeti tutu ali to je normalno. Navecer sam mu stavljala pempas nekih 15 dana. Ujutro bude suh. I krenu on da puni pempas navecer 3 noci zaredom. Ja odlucim da je kraj pempasu za sva vremena i pocnem ga dizati navecer po 2x da piski. Neko vrijeme tako.... Pa sad nekad dignem 1x a cesto i ne dignem ga da piski. Nije se odavno upiskio. Ali je dosta psiha uticala recimo kod njeg kad je seka dosla.. on je prva 3-4 dana upiski se na spavanju i po danu i navecer.
Eh velika nuzda je prica za sebe. To nam je malkice teze islo. Prvih 5 dana svaki dan trazi tutu i kaki u tutu. Nakon toga je opet psiha nesto radila pa sam sebi nije dozvoljavao da kaki. Stvarno bez zezancije skupljao se stiskao po 3 dana pa tek onda kaki i to pola u gace popa u tutu. Koji sam ves tada oprala..... To je trajalo dobrih 10 dana to ponasanje. Ja ludila em od umora em sto mi se cinilo da nikad nece to savladati. Medjutim eto i to smo savladali.
Eto ako vam sta moze pomoci moje iskustvo. user posted image

_____________________________

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 378
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 6:48:49   
mina3
Me lady neznam stvarno kako tako neki doktori mogu i rec da razmislis dal ces bebu zadrzat bez nekog velikog osnova...kod svakog postoji rizik da ne bude uredu bez obzira pila nesto ili ne..tvojoj bebi srce kuca sto neko kaze ona je odlucila da zivi...mislim stvarno je prerano...napisacu ti moje iskustvo s prvom trudnocom...samo se vidjela ges.vrecica nije plod i ipak me drzali do 10te sedmice s nadom da ce se pojavit nikad mi doktorica nije rekla da trebam brinut svaki pregled kaze ma pojavice se vec al et nazalost nije...kasnje mi je bilo krivo sto mi je nadu uljevala a ev sad kad vidim opet mi drago sto sam toliko sacekala jer cuda se desavaju,kod mene ne nazalost al nekom da...
Mala curice ja sam s malom pred kraj povracala i imala uzasnu zgaravicu
Ziel hvala puno sto si napisala svoje iskustvo..tako sam i ja mislila odmah skinuti pelenu i gotovo pa cisticemo valjda skonta onda sta radi...konta ona i sad samo mrsko joj..dok samo ugrije bice manje gaca za prat user posted image

_____________________________

6.7.2015 kiretaza 10 sedmica :(
11.7.2016 Nejra
29.3.2018 Kerim

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 379
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 6:52:15   
mina3
Naspavale vi? Ja fino spavam samo mi dojadilo ustajanje na wc user posted image

_____________________________

6.7.2015 kiretaza 10 sedmica :(
11.7.2016 Nejra
29.3.2018 Kerim

(odgovor članu mina3)
Neposredna veza do poruke: 380
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 7:15:57   
mala curica
Jutrooooo 🤗
Ziel,to sa pelenama ceka me na proljece,a tads ce i beba biti.Vec sebe vidim hronicno iscrpljenu i rascupanu 😂

Mino,kod mene je to od pocetka trudnoce.Nekada jednostavno muka,nekada toliki bol u zeludcu kao da mi neko noz vrti.Prestane samo kada povratim.
Ja u ovoj trudnoci ne ustajem u wc nikako.A sa malom pa Boze po 2 puta u toku noci znala sam ustati.Taman da zaspem u wc😂😂😂😂😂


_____________________________

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin


(odgovor članu mina3)
Neposredna veza do poruke: 381
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 8:04:13   
boombar
DJ okruglice!
Evo ja ispratila svog skolarca, mala jos spava, a ja se nadam da cu u miru uspjeti popiti svoj sok. Meni je sad kroz ovu trudnocu sok umjesto kave ujutro user posted image Inace nisam neki kavopija,ali sad mi bas nikako ne prija.

Mamulina, ako sam dobro zapamtila nick, dobro nam dosla! Drago mi je vidjeti jos trudnica u "trecem krugu" user posted image I kod mene je treci krug i isto kao kod tebe djecak i djevojcica, a sad opet user posted image user posted image NApisi nam kad je termin da te ubacimo na spisak

Me lady, slazem se sa prethodnim komentarima, to "kasnjenje" od tjedan nje nista alarmantno, nije svima ovulacija skolski 14 dan ciklusa, a sto se lijekova tice, ja sam pila tylolhot ne znajuci da sam trudna prosli put i sve u najboljem redu. S tim da mi nikad niko nije ni predlagao bilo sta u vezi s tim. S druge strane, kad razmislis, sta je sa svim onima koje se i ne brinu za trudnocu i piju i puse i uzimaju kojesta i dobiju zdrave bebe. A ljekari se uvijek od svega ogradjuju, cak i kad radis amniocentezu, ispod imas sitna slova kojima pise da se ogradjuju od eventualnih odstupanja u rezultatima, tako da .. nista nije sigurno cak i kad je sve u "najboljem redu"

A sto se tice pelena, iskreno vam savjetujem da sacekate iza drugog rodjendana, a da do tad ni ne stavljate djecu na tutu i sl. Djeca nisu sva ista, neka su zrela i prije, ali puuuuno je lakse sacekati i rjesiti se pelena u tri dana bez velikih incidenata nego muciti i forsirati i sebe i dijete dok jos nije spremno. Moje osobno iskustvo je oba puta sa oko dvije i pol godine, cekali smo toplije vrijeme da nemamo puno slojeva odjece. Prije toga smo zajedno kupili, tj birali gacice sa nekim likovima koje oni vole i stvorili "euforiju" oko skidanja pelena. I tako smo ih samo skinuli. Nismo cak ni tutu koristili nego domah onaj dodatak za wc solju jer su nas vidjeli na wc-u i znali su za sta sluzi user posted image Prvi dan sam stalno nudila, a drugi su vec sami trazili. Treci smo vec isli van i u parkic bez incidenata i to je bilo to. Incidenti se mogu na prste nabrojati, a vecinom su bili samo nocni. Ali moram napomenuti da nisam nikako dizala nocu ni jedno na wc.

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 382
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 9:07:03   
mamulina
Jutric....evo od mene pura pa bujrum 😁
Ja se nesto onako naspavalA, ne mogu reci ni da sam horna ni nehorna al evo osmislila sam plan kretanja danas tako da kad izadjem na ovaj minus namah ce mi se sve samo reci 🤣
Boombar, moj termin je 14.8. Apsolutno se slazem sa tobom oko tute, moj djecak doduse jest skinuo prije drugog rodjendana ali zaista jer je poslije godinu dana samo samnom provedenih dosao jedan djecak i intenzivno se poceli druziti i on je bas u tom periodu usavrsio tutu pa je i ovaj moj poceo uz njega....skinuli smo za tri dana i bas skoro bez nezgoda, kcerka je sa 2 godine i 3-4 mjeseca....ni ja nisam nikog dizala navecer,musema i sta bude....
Ja besto razmisljam o imenima, ko iz dosade al nemam ni otprilike ideju, jos je ovaj put iskljucivo na meni odluka, rekla sam mm da je njegovo samo da odnese papir upisat 😂
Zelim vam lijep dan, veseo i bezbrizan 🍦

P.s. mucnine i zgaravica na kraju trudnoce je "normalno" ja sam isto imala....ma nije dzaba ona sredina najrahatnija najcesce...tad si iole sposoban, stomak lijepo primjetana al ne prevelik da si sva preteska, nije ni oticanje jos pocelo, nema mucnina....mene je jos zezao i nizak secer, zacas mi se znalo zacrnit pred ocima i tabla....a za kiselinu ili samo zgravicu gutljaj dva kole mi je najvise pomagao 😁

< Poruku je uredio mamulina -- 28.2.2018 9:14:06 >

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 383
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 9:26:34   
mala curica
Mi nismo danas otisli u vrtic.
Jutros je muz donio kod mene u krevet,krenula za njim na posao 😂😂😂
Vrti se,kenjka i povrati po krevetu.Ustaj presvuci je,mijenjaj posteljinu cisti.
Dodjem u dnevni boravak po podu ispovracano.
Ocistim stavim na ugaonu da sjedne,ona usta i tu povrati opet 😔
Sada probala malo supe al‘ i to povrati.
Samo se nadam da nije ovaj dosadni virus iz vrtica.
Ujutro moram s njom po nase vize,produzavale pa nam gotove.
Kakva li ce sutra biti 🤔

Ja kada imam tu kiselinu to je kao da vatra izlazi iz usta,sve mi sprzeno bude,boli,ali nikad nisam povratila .
Povratim cisto sto mi je muka ili bol bez kiseline,jednostavno boli kao da mi nesto cupa zeludac.

_____________________________

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin


(odgovor članu mamulina)
Neposredna veza do poruke: 384
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 9:53:48   
ijaa
jutroooo! O mala curice daji joj svako 10 min samo pomalo tecnosti nek nista ne jede najmanje dva sata...tako je nama receno kad je proljev i povracanje u pitanju....to je bas zeznuto.. Gute Besserung 😁
A ostalima masem fino ste se raspisale ja jucer cijeli dan skoro prelezala muka mi povracala ..taman kad sam mislila da je proslo. A sto se tice povracanja u prvoj trudnoci skoro nikako na pocetku jer nisam nista mogla ni jesti i zavrsila na infuziji! ali zato pred kraj katastrofa! I tacno mi bude lakse kad povratim ! A sad katastrofa povracam ...urjedilo je ali povracam! Ne znam je li rano ali mislim da sam osjetila sinoc bebu...a vidjet cemo to bi trebalo ucestiti ako mi se nije ucinilo ❤

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 385
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 10:30:25   
mala curica
Tako je sama uradila.Samo vode se napije i nista vise.Vjerovatno joj tako prija.
Sad zaspala pola sata,ustala normala sve,nije jela,napila se vode.
Jos nema proliv,samo su joj ruke hladne.

Koja si sada sedmica?
Ja sam ovu bebu osjetila u 14-toj sedmici i kako su dani prolazili sve je intezivnije bilo.
Malu sam osjetila tek oko 16-17 sedmica, nezz tacno,ali tako nekako je bilo,mada tada nisam znala dali je beba ili je to stomak i crijeva😂

Moram vam priznati da ja jos nisam svjesna da ce uskoro biti jos jedna beba🤭
Nekako imam osjecaj dalekooo je to jos,ima do toga dosta.
Ja 32-druga sedmica i nikako da dodjem sebi😂😂😂😂

Ko spomenu ime za bebu???
Ja jos nemam ime,kao sto reko imam ja do toga jos😂
Pisite muska imena,prijedloge,koja vam se svidjaju.
Onako bezz sam gledala na netu ali nista posebno mi se ne svidja.
Da je cura zelja mi je Alina ili Lanna.
Za djecaka tesko.

_____________________________

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin


(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 386
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 11:33:07   
boombar




SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA



FEBRUAR 2018 user posted image
04.02. cauchy user posted image porodila se!
09.02. vila_7 user posted image porodila se!
14.02. dupliciramose
12.02. almasa16 user posted image porodila se!
24.02. nenci user posted image i user posted image

MART 2018 user posted image
22.03. mina3 user posted image

APRIL 2018 user posted image
12.04. butterfly
20.04. sretna_mama user posted image
20.04. selina
29.04. Eny21

MAJ 2018 user posted image
02.05. svrićolino user posted image
03.05. mala curica user posted image
18.05. Lemur user posted image

JUNI 2018
20.06. Isha

JULI 2018 user posted image
20.07. boombar user posted image

AUGUST 2018 user posted image
02.08. Irinea
08.08. Iija
14.08. Mamulina user posted image

P.S. Molim trudnice koje su na spisku, da se javljaju bar jednom mjesecno nakon kontrole. Cisto da znamo da li je sve ok.
Da li su jos 2 u 1, i slicno. Lijep pozdrav za sve


I ako vec niste prijavite u kalendar trudnoce
KALENDAR TRUDNOĆE


(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 387
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 11:37:24   
ziel
Ahmed, Riad, Demir, Berin, Haris, Faris user posted image

_____________________________

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 388
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 11:39:48   
boombar
Evo azuriran spisak user posted image

I ja nemam nikakvu ideju za musko ime. I prvi put sam jedva skontala. Za curice je malo lakse. Inace, svidjaju mi se kratka imena koja se ne mogu skratiti u nadimak, pa je izbor jos vise ogranicen 😄

Nadam se Mala curice da ce curica brzo biti bolje i da je to samo prolaznog karaktera

< Poruku je uredio boombar -- 28.2.2018 11:40:34 >

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 389
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 11:41:16   
LieToMe RR
svratih samo da pozdravim trudnice a posebno malu curicu user posted image user posted image user posted image
nadam se da uzivate u trudnocama, tako brzo proleti.

_____________________________

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 390
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 11:58:55   
mina3
mala curice maloj Gute Besserung i od mene user posted image ...ova gripa neka zafrkana i oko nas kruzi,nadam se da muz nece i nama donjet s posla
hvala vam na savjetima za pelenu mozda i jest tako najbolje..evo ja svoju od jutros opominjem hoces tutu ona nece i stalno nece a ja kad skinem piskila,a zna sta je pitam,krivo mi najvise jer vidim da konta al jednostavno nece...kontam ni ne nudit vise neg kad ugrije kupit dasku za wc i krenut bez pelene
a mi imamo ime Kerim...to mi se uvijek svidjalo,nije bas nesto cesto...a muz je morao pristat user posted image

_____________________________

6.7.2015 kiretaza 10 sedmica :(
11.7.2016 Nejra
29.3.2018 Kerim

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 391
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 12:31:29   
mala curica
LTM 😘😘😘😘😘😘
Grlimo i ljubimo punoooo ❤️❤️❤️
Danke dir zene moje.
Vidjet cu do veceras ako nastavi vodim je u bolnicu.5 puta od jutros.Sada sam joj dala prah za zaustavljanje povracanja,vidjet cu hoce li djelovati.

Tako ce i kod nas biti sa tutum.Pomirila sam se da nece ici lahko.
Ljetos sam probala ali ona je tvrdoglava nece pa nece.

Za imena.Nebi neka starinska i duga.
Za nju mi je odma priraslo za srce (Layla)Gledala sam i ostala ali ovo mi je bas leglo na srce.
Dok si se to jos nije desilo za musko ime

_____________________________

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin


(odgovor članu mina3)
Neposredna veza do poruke: 392
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 12:48:39   
ijaa
Kod mene je cura Merjem i ne znam bas ni je bilo nesto u tom trenutku to to ....e sad vidim koliko je svabama to ime tesko izgovorit a nije mi jasno jer i oni imaju Mirijam, ali eto bas je zavrnu nekako na engleski i jedva....😂 A musko mi je uvijek Vedad bilo lijepo , Adis i ne znam vise , Davud, Ismail....opet svako zna najbolje... vidi mala curice kako ce biti i kod nas u vrticu vlada ta gripa valjda M nece uhvatiti. . .

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 393
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 12:51:21   
ijaa
A tutu mi je nocna mora M sam sad navikla kad kaki da obaveno idemo na solju rec Tschüß kaki , i operemo guzu...ali jos nikad nije obavila nuzdu na tutu ili solju...Bog zna koliko je stavljam sjedi po pola sata ali jok...mama daj pentac nece tutu piski nece tutu kaki...hoce pentac...sad dwfinitivno ovo ljeto moramo vec je tri godine presisala dzaba sve gacice svih likova i ne znam ti sta ...meje hoce pentac tako kaze

(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 394
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 13:09:57   
mala curica
Layla lijepo izgovore,ali u vrticu neki je zovu Lejla😂😂😂
Kao sto ima David,tako je kod nas Davud.
Davud sam izdvojila,sa jos par imena ali ni jedno bar do sada nije to to.
Svidja mi se Erwin ali je Madjarsko ime.
Ja bi nesto kratko,moderno,muslimansko.
Muz zacrtao Muhamed,predivno ime 😍 ali ja to ne zelim da dan djetetu.

_____________________________

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin


(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 395
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 13:38:09   
Visnja RR
Ako još niste odobrale ime evo tema sa bezbroj divnih prijedloga

http://www.ringeraja.ba/forum/m_55/mpage_1/key_/tm.htm#55

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 396
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
28.2.2018 16:52:47   
mala curica
Hvala Visnja,malo sam prelistala temu.user posted image

_____________________________

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin


(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 397
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
1.3.2018 6:28:36   
mina3
Naspavale zene...ja se prevrcem od 5 ko na raznju..mala me probudi i ona nastavi spavat a ja ne mogu user posted image ...Danas punih 37 moj malac ukoro stize...covjece kako prodje ova trudnoca ko dlan od dlan...

_____________________________

6.7.2015 kiretaza 10 sedmica :(
11.7.2016 Nejra
29.3.2018 Kerim

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 398
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
1.3.2018 8:04:37   
ijaa
jutro i vama drage zene....evo ja ss probudila malu da spremam u vrtoc...mino je li ide druga trudnoca brze ...meni jucer bilo punih 17 nekako mi se to zacas ode do 17...u utorak imam kontrolu...idem sada zaletit se da se spremimo....

(odgovor članu mina3)
Neposredna veza do poruke: 399
   RE: Razgovori u očekivanju beba - februar 2018.
1.3.2018 8:51:13   
mamulina
Jutric, naspavale?
Mala curice, kakva je situacija danas, kako je Lajla?
Mozes li nazvati ambasadu da ne mozes danas doci ili da ti posalju postom ukoliko ne mozes danas otici?
Mi evo odjutravamo, danas bi se moglo po kuci sta uraditi i odmoriti, ovo dana smo dosta hodali 🙄
Lijepi su vam prijedlozi za imena ali skoro sve vec imamo u najuzoj porodici tako da jos tragam..
Me lady kako si, ima li kakvih desavanja?
Imate mahanje 🤗


(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 15 [16] 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 15 [16] 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *