|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.6.2009 12:15:43   
Ela78
Postavila sam temu ako ima neka od trudilica koja se liječi kod doktorice Sanje u Medico S da razmjenimo iskustva, misljenje, kako ste (ne)zadovoljne tretmanom i jeste li mozda radili inseminacije ili vjestacku?
Ja sam vec 2 godine kod nje u proceduri na raznoraznim pretragama, folikulometrijama, insiminacijama ali jos uvijek nema uspjeha i iskreno vec gubim povjerenje i nadu u nju.....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.6.2009 12:22:36   
mina23
Ja sam cula da je dr. Kantar u Banja luci odlican pa neznam pokusaj kod njega

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.6.2009 15:39:28   
mišur
Ela78,
moja jako dobra prijateljica se liječila kod nje jedno vrijeme..
Ona je imala određenih problema sa hormonima i ovulacijom, ja stvarno ne znam o čemu se tačno radi..Uglavnom, terapija nije davala  rezultate, pa je primijenila dr.
Sad je mama jednog slatkog dječaka...
Ako nisi sigurna u nju kao+dr i njene metode, probaj kod nekog drugog...
Čisto radi sebe, da probaš...
Ja ti želim svu sreću svijeta i da što prije budešuser posted image

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
5.6.2009 13:26:47   
Ela78
Hvala sugrađanko na lijepim željama....ali bar ovde kod nas nas ne znam više gde da se obratim .....kad je jedina Sanja specijalizovana u oblasti steriliteta koliko ja znam....
Mina23 da li znaš nešto više o tom Dr Kantar-u, gdje radi i sl.?


(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
10.6.2009 14:04:05   
andjela_sa
za dr. Kantara i nisam cula neto ali zato toplo preporucujem dr. Topic....divna zena.....

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.2.2010 18:01:33   
zutica74
Koja je adresa od dr Sanje Sibincic.....zna li iko gdje se nallazi????

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.2.2010 19:10:10   
smarija
evo ovako ja cu vam dati par informacija i o dr.Sanji Sibincic i o dr.Djordju Kantaru.Prvo cu o dr.Kantaru koji je inace kucni  prijatelj mojih roditelja ja ga poznajem od kako sam se rodila znaci 27 godina,kao dr.jako je dobar ali se on ne bavi sterilitetom bila sam njegov pacijent ali mi nije mogao pomoci jer nije strucnjak za tu oblast jedino sto mi se kod njega ne svidja sto je onako malo grub nekako sirov sto bi nas narod rekao i to sto blati dr.Sanju jer po njegovom ona nije nikakav strucnjak a sa tim se ja recimo nikako ne slazem a i to cu vam objasniti .sto se tice dr.Sanje Sibincic jako sam zadovljna sa njom i kao sa dr. i kao sa osobom uopsteno,u njoj vidim jedno divno i osjecajno bice sto se rijetko vidja kod doktora jer su svi umisljeni a to sam dozivila prije 20 dana kad sam zavrsila u bolnici.kod dr.Sanje sam otisla prije nekih godinu i pol, moj problem je sto nemam redovne menstruacije ni ovulacije,prvo sam odradila sve potrebne nalaze hormona,bakterija hsg ,krv, urin itd. vise se ni nesjecam sta sam radila.potom su uslijedile folikulometrije pa blage terapije poput klomifen da vidi kako reagujem sa ljekovima i bez njih,pa ciljani odnosi znaci prvo samp pracene.pa sam otisla na odmor bila skoro dva mjeseca i kad sam se vratila u septembru 2009 godine pocele su pripreme za inseminaciju.prva insem. radjena je u oktobru i nije uspjela i mjesec dana pauze i krenem ponovo u pripreme za drugu koja je radjena 02.12.2009. zamalo na moju 7  godisnjicu braka(07.12.02.)cekam rezultate 15 dana odradim test i ugledam napokon svoje user posted image ,niko sretniji od mm i mene.odmah odem na pregled sve u redu do nekih 7 nedelja i par dana trudnoce i tad mi se desi  spontani.to je bilo prije nekih 20 dana sad trenutno moram da napravim pauzu od 3 mjeseca i krecem ponovo u borbu koju jedva cekam.naravno vracam se ponovo kod svoje dr.Sanje jer bez nje ja nebih nikad bila srecna pa makar to i kratko trajalo ali bar znam da mogu ostati trudna i to mi je velika utjeha.

moram samo da naglasim da poznajem jos dosta parova kojima zaista dr.Sanja nije pomogla pa ne dijele moje misljenje ali meni jeste i drago mi je sto nisam otisla negdje dalje po nagovoru mojih najblizih jer su svi bili skepticni, ali mm i ja smo imali neku nadu i vjeru da cemo uspjeti i uspjeli smo se ali na zalost na spontani niko ne moze da utice.
ako nekog nesto interesuje neka me slobodno pita.

(odgovor članu zutica74)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.2.2010 21:23:33   
luna77
ja sam bila kod dr Sanje i rekla mi je da nerade musku neplodnost odnosno ako treba punktiranje spermiaj i odustala sam.taman posla da se kljukam sa 40 injekcija uzalud i onda nista otisli u ZG i uspjeli

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.2.2010 23:31:16   
smarija
moguce je to ne znam jer mm nema poblema kod mene je problem

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.2.2010 23:32:07   
smarija
ali ti je possteno rekla tako da nije ni moglo doci do toga da primas terapiju uzalud

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
5.2.2010 12:40:11   
brzamala
Prosli put kad sam bila na pregledu, i razgovarala sa svojom dok. ona mi je spomenula dr. Sanju kao vrhunskog specijalistu za potpomognutu oplodnju. Kao, jako je cijenjena u tim njihovim ginekoloskim krugovimauser posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
5.2.2010 13:21:34   
beba83
Ćao,

Ja sam se naručila kod dr.Sanje,imam termin u martu,naglasila sam da je problem loš spermiogram kod muža ali nije mi rekla da se ne bave muškom nepl.pa me sad malo buni,kontam hoću li bzvz ići...hajde ako ništa barem ću ja napraviti sve preglede pa ću znati je li sa mnom doista sve ok.
Pozzuser posted image

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
23.2.2010 17:49:49   
pdada
cao cure,drago mi je da ima i ovaj dio gdje se spominje doktorica Sanja,ja idem kod nje oko godinu dana,i dosta toga mi je pomogla,da sam se nastavila lijeciti u mjestu odakle sam ,pitaj boga kako bi sve proslo,ali sad mi se pojavio jos jedan problem,dobila sam polip,doktorica kad je vidjela bilo joj je jako zao,ali rekla je da se ne plasim,da uradim histereoskopiju da odstranim taj polip,pa da idemo dalje u borbu,ali jako je fina zena,i uradila mi je ,tj poslala me na sve moguce i nemoguce pretrage sto do sad niko nije,i nije neka da gleda u pare,da ti predlaze da sve nalaze radis kod nje,sama kaze ako imas zdravstvenu knjizicu,bolje otidji u bolnicu odradi neke nalaze ,manje ces platiti,meni je ona ok,ali i ona je samo doktor,nije madjionicar,zato kod nekoga uspije kod nekoga ne,ali se trudi i daje podrsku,nije umisljena,sva je neka dobra dusauser posted image

(odgovor članu beba83)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
23.2.2010 22:31:37   
smarija
U potpunosti se slazem sa tobom dr.Sanja je vrhunska zena i doktor kamo puste srece da su i ostali bar u pola kao ona

(odgovor članu pdada)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
2.3.2010 13:21:48   
lusesita
Cao svima!Ja sam nova na forumu!Bila sam pacijent doktorice Sanje,i sad odem po nekad na kontrolu,ali ne tako cesto kao nekad.Ja sam u sustini zadovoljna sa njom,nije losa,ali zamjerila sam joj neke propuste(da tako kazem)koje je naprvila kod mene.Ja imam neredovne cikluse,tako da smo trazili plodne dane,tj. ovulaciju-folikule.Pila sam klomifen,pa sam isla kod nje na ultrazvuk.Kada mi nije vidjela folikule dovoljno velike(ne pamtim tacno koji je to bio dan ciklusa) rekla mi je da ja nemam uopste ovulaciju,ali da dodjem za 2-3 dana za svaki slucaj pa da vidimo.Naravno ja sam se nasikirala(jer mi se vec oko 1 godinu nije dalo da zatrudnim),ali kad sam dosla na sledeci ultrazvuk sve je bilo ok!!!Rekla mi je da se kod mene ovulacija desava malo kasnije nego kod drugih zena.Sve je to ok.,ali mislim da se jednom strucnjaku koji je na ,,glasu,, kao ona ne bi smjele dogadjati takve stvari,prvo me isprepada i kaze da nemam ovulaciju da bi za par dana bilo sve ok.Jer ja nisam ni prva ni poslednja zena kod koje ovulacija ,,seta,, ili koja je ima rijedje nego druge zene.Ona jeste najbolji strucnjak kod nas za vantjelesnu,ali nije za neke druge stvari.Takodje nikada mi nije rekla da imam septum materice iako sam uradila dosta pregleda kod nje,tek kada sam imala prvi spontani saznala sam za to.  

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
5.3.2010 14:32:14   
viktorija
Doktorica Sanja je divna, tako pozitivna, blaga, ulijeva povjerenje, toliko drugacija od mnogih bahatih ljekara!
I kao sto neko rece, nije madjionicar, ali jeste COVJEK ZAISTA, a svima vama kojima je potrebna pomoc mislim da puno znaci ta ljudska strana.
Drage moje, samo naprijed, zelim vam puno srece!!! user posted image

(odgovor članu lusesita)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
5.3.2010 15:51:26   
smarija
potpisujem ovo od rjeci do rijeci user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 5.3.2010 15:53:07 >

(odgovor članu viktorija)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.4.2010 18:53:24   
Doktorka
Kod Sanje lečim sterilitet 6 godina.Koleginice smo i nemam problema sa zakazivanjem i čekanjem,kad god je nazovem-primi me.Nažalost,bez rezultata.U jednom se slažem sa Vama-veliki je čovek,ima toplu reč razumevanja za svakoga,neće nikome otimati pare ako vidi da nema nade,a što ima običaj da istinu kaže u lice...pa,istina je ono što se nama nerotkinjama najčešće najmanje sviđa,ali takav je život.Mene je savetovala da promenim doktora,pošto me leči tolike godine,boji se da joj ne promiče nešto što je očigledno.Poslušala sam je i sad sam pacijentkinja Profesora Vlaisavljevića iz Maribora,ali se sa njom i dalje čujem i u periodu pred stimulaciju volim da čujem njeno mišljenje,jer jako dobro poznaje moj ciklus i tačno zna kako mogu odreagovati.
Nisam sigurna da ima dobrog biologa,jer se meni više puta desilo da oplođene jajne ćelije prestanu sa deobom i ne dođe do embriotransfera,ali možda je to samo loša uteha za mene.
U savkom slučaju,ona je jedna obična,pristupačna žena,koja ipak ima lepih rezultata u lečenju steriliteta.user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
15.4.2010 16:01:53   
pdada
Ja jedva cekam kad cu ponovo kod doktorice,moram cekati jos mjesec dana,puna sam nade,i nadam se da cemo uspjetiuser posted image

(odgovor članu Doktorka)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
25.4.2010 23:57:28   
Naki85
Pozdrav svima na forumu...Ja sam nova i veoma mi je drago sto sam pronasla nekoga s kim mogu razmijeniti misljenje.Ja sam pacijentkinja dr Sanje i prezadovoljna sam njom i kao dr i kao osobom.Tri godine smo u braku i nista...mm ima los spermiogram...a moji nalazi su odlicni.Posle dugih terapija bez puno dvoumljenja odlucili smo se na IVF kod dr Sanje.Pocela sam vec sa odredjenom terapijom i 12.06.cu imati embritransfer pa me samo zanima dal neko ima iskusta o IVF kod pomenute dr i dal ima neko kome je uspjela prva IVF i kolike su sanse.
Ja-25 god. Mm-25 god
Hvala!!!

(odgovor članu pdada)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
27.4.2010 22:54:32   
pdada
cao,ja se lijecim kod nje godinu dana, a na bebu cekam pet godina,ja sam kod nje tek sad na klomifenu,i imala sam pregradjenu maternicu pa sam u martu bila na paprikovcu na operaciji,ali dok sam gore bila,bile su i dvije cure koje idu kod doktorice oje su radile umjetnu oplodnju,pa se jos ije moglo vidjeti jel trudnoca normalna ili van maternicna i u ta tri dana sto sam ja bila u bolnici,zadnji dan ova jedna je uletila sva sretna kod mene i rekla da je trudnoca normalana i da joj je uspjela umjetna a za drugu curu neznam jer sam otisla iz bolnice,mojoj drugarici je radila insemenaciju i odmah uspjela,a pre toga se lijecila kod doktorice sanje 2 godine,ona mene sad hrabri,i ja jedva cekam sad za 10 dana opet idem kod doktorice i u novu borbu.drzim ti fige i zelim ti sve najboljeuser posted image

(odgovor članu Naki85)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
11.11.2010 17:20:35   
Tanja2
Cao ja sam 9 godina u braku i nisam imala tu mogucnost da postanem majka,jer je problem bio kod moga supruga.Jednostavno mu spermatozoidi nisu izlazili normalno,nego kroz urino besiku,tako da smo imali veliki problem i ja sam se bila pomirila sa tim da nikada necu biti majka.Medjutim moj ginekolog doktorica Ceric mi je dala nadu i uputila me je kod dr.Sanje Sibincic,tako da sam odma dosavsi kuci zvala ordinaciju i narucila sam se za informativni razgovor sa dr.Sanjom.Posle razgovora smo krenuli sa terapijom prvom,nakon toga su sledile insiminacije i embrio transfer,posle 16 dana otisla sa da uradim betu koja je nazalost bila negativna.Ali ja ni tada nisam odustala vjerovala sam u dr.Sanju,posle tri meseca sam opet krenula sa terapijom i tokom terapije sam isla u Manastir OSTROG i zatrazila blagoslov nad MOSTIMA VASILJIJA OSTROSKOG da mi ova oplodnja uspije.Ne znam dali iko vjeruje i drzi se svoje vjere,ali ja jako postujem pravoslsvno Hricanstvo.Nakon par dana su krenule insiminacije i embri transver.Bila sam kuci 16 dana i 9.11.2010 odem da uradim betu i sestra mi javi da sam trudna,tako da sam ja vjerom u VASILIJA OSTROSKOG I U DR.SANJU sada trudna iz drugoga puta.Moj savjet je da nelutate od doktora do doktora kada mi imamo srucnjaka koji je priznat i u Sloveniji.Sve je do nas nista do Sanje,a jos ako vjerujete u VJERU otidjite na OSTROG.

(odgovor članu pdada)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
14.11.2010 0:50:27   
ljubava
Draga Tanja2

Tvoja prica me odusevila.I ako nam price nisu bas iste,ipak imamo nesto zajednicko.
Mm i ja smo dosta toga probali i cekali nama predugih 6 godina.Nazalost nisam neko ko se svaki dan moli Bogu ali vjerujem u dusi na svoj nacin.
Dosta toga sam cula kad ljudi pricaju da zbog zdravlja idu pod Ostrog,pa sam i ja rekla muzu da bih volela otici.Nisam slagala sama sebe,uzela sam odmor i otisla pod Ostrog(pored kise i hladnoce te noci sam spavala vani i vjerujte da se nisam ni prehladila a u srcu osjecaj nemogu ni opisati)a nesto malo kasnije sam po prvi puta otisla kod dr.sanje(pisala sam o tome)i hvala Bogu evo ja ulazim u peti mjesec trudnoce i mm i ja se radujemo i zahvalni smo sto nam bebica napreduje.Sada se jos samo prepucavamo na koga ce biti vrijedna a na koga lijena;-)))))
Sve u svemu hocu da kazem da tu nesto ima-treba vjerovati i i po neki puta vise pomenuti Boga!!! 

(odgovor članu Tanja2)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
15.11.2010 7:28:26   
janka
Dragi forumasi zdravo. Zelim da podijelim svoje iskustvo sa vama , ja sam prosli mjesec kod dr Sanje Sibincic uradila prvu inseminaciju juce sam uradila test i on je pozitivanuser posted image . Za par dana cu i na pregled pa se cujemo zato ne odustajte , iskustva su razlicita i ja sam pokusavala tri god i eto nikad se ne zna ........VELIKI POZDRAV ZA SVE

(odgovor članu ljubava)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
15.11.2010 22:50:55   
ljubava
Janka,cestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelim ti da sve bude kako treba i uzivaj u trudnoci!!!!¨

Pozzzzz.....


(odgovor članu janka)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *