gerberka
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: gerberka pa uživaj draga onda ja sam rekla da ne bih nikada i ne bih nikada za nikada tri najveca zla za mene su pobacaj, pilula i spirala i imam pravo to da kažem i to da napišem o da, jadničci...ne mogu nabaciti kondom nego je najbolje rješenje da to žena ugradi, pa da pumpa koliko hoće i kad hoće neka ugradi ko želi, svako ima pravo na izbor a zasto mislis da su samo muskarci protiv kondoma? meni je kondom fuj, nikakav mi je osjecaj s tom gumom...uz to, moze i puknuti i sta onda, kuku lele! i ja sam razmisljala o spirali nakon poroda jer mi ne pada napamet 3. dijete a bojim se da bih na pilule zaboravila ponekad, pa eto belaja ti si izuzetak uostalom ja se ne bojim i vise od planirane djece..nisam ih nikad zvala " i eto belaja" za mene je to Bozji dar pogotovo jer sam se borila kao lavica da ugledam plus a kad ne budem zeljela znat ce ga vala izvaditi, pa neka kondom, pa x drugih nacina....da je spitrala jedino rješenje da se sacuva od trudnoce imala bi je svaka zena, a one koje nemaju bi vodile kolonu djece za sobom..pogledaj statistike..pusa
< Poruku je uredio gerberka -- 25.9.2011 23:36:42 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
|