|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zivot u zajednici
31.7.2009 17:55:12   
Hocu bebu
ne znam sta da ti kazem,,,nije zena normalna,,,
zao mi je radi tvoje situcaije,,,ipak tu je najveci krivac muz.On ako dadne da se zena gazi, gazit ce je svak...to j enajtuznije,,,ja znam slucaj di je zena cisceci razbila par solja.Kad je on doso kuci , ova je to uzela iz smeca, svekrva i stavila na sto.Nakon toga on ju je pretuko...Uzas
Uzas
ja neznam di ce dusa takvim ljudima a nadam se u dzehenem

_____________________________

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Zivot u zajednici
31.7.2009 17:56:42   
Aldyy
To jedan ulaz a 2 sprata.....mi je itekako poznato.....ali ja akbda na proljeće riješavam taj problem...naravno dolazi beba akbda, i treba mi sobica za bebca.....:D:D:D

Idealan način da se riješim problema i dobijem svoja ulazna vrata...a i mužu je dodijalo da nam raja ulazi preko balkona i svi govore "ma nezgodno nam dole radi tvojih"....hahahahaha..(većinom ih ja nagovorim da to kažu tako direktno)

a i kada nam neko dođe u goste ako sjedimo malo duže, sutra dan nam svekrva dođe da nam se posere u kafu i priča kako nije mogla spavati jer smo glasno pričali, kako smo 5 puta otišli u WC, kako smo 13 puta zalupili vratima....itditd....kako moj muž hrče.....hahhahahha.....valjda joj ofirno da kaže da nas je čula kako stenjemo za vrijeme sexa....pa govori u šiframa....nešto je lupilo sinoć.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ja ono naivno, Bože šta li je moglo lupati u ta doba....


Ma ludilo......a i mom mužiću je dodijalo pa čim skrpimo lovu pravimo vanjske stepenice, a od unutrašnjih soba za bebca.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Tebi puno sreće i hvala Bogu pa imaš posao kojem ćeš se vratiti nakon porodiljskog jer sam ja ostala bez svog posla kada su saznali da sam u drugom stanjuuser posted image user posted image user posted image .......ali nek se zdravo bit će posla već....user posted image user posted image user posted image .....prvo da bebac dođe akbda, onda da ga malo podignem.....a onda u radnu mašinu....i bjeg iz sela....hahahahha


_____________________________

:) Mahir :)
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45

Volimo se, mazimo se, pazimo se....

Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Zivot u zajednici
1.8.2009 10:03:51   
ena0002
Evo jos jedne koja zivi u zajednici -ja user posted image . Zivimo mm, ja i svekrva u kuci, ima dovoljno prostora ali kako rekoste zajednica-jadnica. U principu se svekrva i ja ne svadjamo, za 5 god smo imali nedavno jedan okrsaj, ali tada su mi se otvorile oci i kazem hvala Bogu.
U principu da sam znala kako je tesko ziviti u zajednici vjerovatno bih radije izabrala opciju da se ne udam nego da zivim u zajednici....... tuzno ali istinito user posted image
Opet sva mi je sreca sto je mm vise na mojoj strani, pa kad treba nesto rijesiti on to odradi. Sto neko rece hoces da nesto pomaknes ili neku stvar , koja je pri tom stara 30 god, bacis jao zaboga kako ce se to......ona je na to navikla...........ali to mm odradi user posted image ............i sto kazete jos more toga, dosta toga su sitnice, ali Bogami se sitnice godinama nakupe.
Doduse svekrva nije neka ters zena, ali ima bubica........mislim svi mi imamo bubica imam ih i ja prva ali je zato najbolje ko moze da ne zivi u zajednici.
Meni je opet nekako lakse kad se iznerviram mm kaze pusti je i ti svoj posao, radi sta hoces i kako hoces user posted image .......i ja tako i radim user posted image  .
I kako Sejlana rece distanca mila majka user posted image

(odgovor članu sejlana)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Zivot u zajednici
1.8.2009 17:05:17   
Sonja
e drage moje kad citam vase probleme sjetim se i svojihuser posted image
al sva sreca pa sam ih rijesila prije 1 mj.
napokon smo se odselili i sad imamo svoj rahatluk i lijep zivot
zivjela sam sa svekrvom,svekrom i djeverom
svekrva je extra ali svekaruser posted image
hvala bogu pa smo nasli svoj mir...
koliko sam samo puta oplakala i posvadjala se sa mm zbog njega...sreca pa je mm bio uvijek na mojoj strani...

nadam se da cete imati uslove da se preelite i vidite koliki je merak zivjeti bez "nadleznih"

_____________________________

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 15:27:35   
Đenifer
Nema ništa gore u životu od svekrve i jetrve. To su zlobnice i pakosnice , i samo gledaju kako će se svetiti i prazniti za svoje nedostatke.svekrva jel je ljubomorna na snahu,nema više kompletni nadzor nad svojim sinčićem, a jetvra jel je zavidna i ljuborna na sve što ti imaš ili ćeš imati, il je to posao, auto,garderoba sa više ukusa,  više drugarica i druženja, kod svakog je isto, samo su finese različite.
Najbolje je kad si odvojen u staru i kad ih ne gledaš, nego baš kad moraš, a i tad ti je muka jel moraš radi MM biti raspoložen i kurtuazan, ako hoćeš da je i in sa tvojima takav, neke svari se moraju trpiti u životu, al sve ne mora.... zato ženice borite se za svoja prava i svoje želje, i zajenica će biti prošlost.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 15:30:36   
seljo
moja jetrva je upravo takva ali zašto je takva to mi nikako nije jasno niti če mi biti jasno?

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 15:39:18   
ivana st
Živjela sam u zajednici jako kratko, koliko nam je trebalo da renoviramo stan, i ne mogu reć da nam je bilo loše ali u svom stanu bez ikog drugog oko nas puno je ljepše. Imaš puno više slobode, možeš se ljubit, svađat, spremat, ne spremat kad hoćeš, pozvat društvo kad hoćeš i tako još sto sitnica koje bi se mogle nabrojit... Ima i zajednica nekih svojih prednosti, ali kad se može birat prednost dajem životu odvojenom od staraca!

(odgovor članu seljo)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 16:10:25   
ena0002
IZVORNA PORUKA: Đenifer

svekrva jel je ljubomorna na snahu,nema više kompletni nadzor nad svojim sinčićem, a jetvra jel je zavidna i ljuborna na sve što ti imaš ili ćeš imati, il je to posao, auto,garderoba sa više ukusa,  više drugarica i druženja, kod svakog je isto, samo su finese različite.

user posted image user posted image user posted image  ovo si skroz u pravu, pored moje muke sto sam u zajednici ni jetrva mi nije daleko, pa mos' misliti kad mi se sve sastane user posted image

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 16:12:28   
Misica84
user posted image Drage moje, sve je to zalosno. A naj veca tuga je u tome ako muzevi neznaju da cjene kroz koju patnju zene znaju radi njih prolaziti.
Ja hvala bogu nisam nikad szivila u zajednici, ali sam imala mogucnost to okusiti kada smo prve godine braka snjima zajedno bili u Bosni, u jednoj kuci, soba pored sobe. Koliko god smo bjezali, opet je te 3 sedmice samo rat bio! Svekrva da bog sacuvauser posted image . I tada sam vidjela sta bi me nedaj boze cekalo u zajednici. Ali znam da se pored sve ljubavi u zajednicu nebi udala. Jer velke su to muke, psihicki i zdrastveni problemi koji sa tim dolaze!
Svaka cast svim zenama koje to moraju trpit i trpe!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 16:20:38   
Lady26
Ja zivim u nekoj vrsti zajednice, svekar i svekrva su u prizemlju a mi imamo svoj sprat. Znaci samo po tome zivim u zajednici, jer oni se uopste ne mijesaju u nas zivot, svako sebi kuha (svekrva i ja radimo zajedno pa kad dodjemo kuci svak se snalazi za rucak za sebe), jedino sto popijemo kafu, neeeeekad vikendom rucamo zajedno ali rijetko, niko nema obaveze ni prema kome....Sa svekrvom se super slazem a sa svekrom jos bolje.
Eh vidjet cemo sad kad nam aBd stigne bebica, kako ce se to sve odvijati...
A jedino se zahvaljujem Bogu dragom sto mi je jetrva "daleko", dalmatinka je i mm brat tamo zivi vec dugo i tamo se i ozenio...ona ima svoje neke musice, svoj nacin zivota koji meni ne pase pa volim sto je tamo....


_____________________________

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Misica84)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 16:27:34   
Anoniman
joj, ocigledno jedino ja imam pozitivan stav prema zajedniciuser posted image ...doduse mi zivimo u stanu moje mame...nas cetvero + pas i nama je fakat dobro...doduse stan jeste velik pa ti ostaje mogucnost da se izolujes prema potrebi ali mm voli moju mamu i moja mama njega...dodje nekad do rasprave ali nista sto ne bi i mom bratu rekla...njih dvoje to rjese vazda...vise i cesce se ja zakacim s mojom mamom nego on...al' kod nas to fakat nekako fercera i ogromna mi je podrska naravno sada od kako sam rodila....

Nije da ne kazem da ne bih nekad zeljela da imamo svoj stan...ali bi mi bilo ekstremno glupo iznajmljivati i placati kiriju a da moja mama zivi sama u ovolikom stanu...

(odgovor članu Misica84)
  Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 16:28:36   
Lady26
Ja isto imam 1000% pozitivne utiske iz zajednice....Sa svekrom i svekrvom se bolje slazem nego sa svojima....
Mozda ste me pogresno razumjeli, ali samo sam htjela istaci da nas postuju, tj. nasu privatnost i zivot i ne mijesaju se....Super su ljudi, da sam birala ne bih mogla bolje izabrati


< Poruku je uredio Lady26 -- 3.8.2009 16:29:48 >


_____________________________

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 20:18:47   
Aldyy
Nemoj ni pokušavati shvatiti nemoguće..brrrrr


Ja sam barem prestala da opravdavam određene postupke, jer opravdanja jednostavno nema....furaš po svome pa Bože moj ...ne može biti gore...user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

:) Mahir :)
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45

Volimo se, mazimo se, pazimo se....

Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)

(odgovor članu seljo)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 20:22:02   
Aldyy
Lijepo je čuti da ima i pozitivnih stavova  i iskustava kada je zajednica u pitanju.....ali ja vjerujem da su tvoji svekar i svekrva školovani i zaposleni ljudi koji su i svoj život proveli u zdravoj sredini te takav sada nude tebi i tvom mužu....

Stvarno je super da ima još takvih unikata..:D:D


_____________________________

:) Mahir :)
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45

Volimo se, mazimo se, pazimo se....

Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 21:36:37   
Lulu_
IZVORNA PORUKA: dadada

joj, ocigledno jedino ja imam pozitivan stav prema zajedniciuser posted image ...doduse mi zivimo u stanu moje mame...nas cetvero + pas i nama je fakat dobro...doduse stan jeste velik pa ti ostaje mogucnost da se izolujes prema potrebi ali mm voli moju mamu i moja mama njega...dodje nekad do rasprave ali nista sto ne bi i mom bratu rekla...njih dvoje to rjese vazda...vise i cesce se ja zakacim s mojom mamom nego on...al' kod nas to fakat nekako fercera i ogromna mi je podrska naravno sada od kako sam rodila....

Nije da ne kazem da ne bih nekad zeljela da imamo svoj stan...ali bi mi bilo ekstremno glupo iznajmljivati i placati kiriju a da moja mama zivi sama u ovolikom stanu...



ja sam inace primjetila u svojoj okolini i na forumu,na svojoj mami pa njenoj mami ... itd.
da se punice slazu sa zetovima daleko bolje i normalnije i da cak znaju naruziti u nekim slucajevima jedno drugo i da to bude super kasnije...sta mislite zasto je to tako???
moja mama i muz imaju tako super odnos ... svekrva i ja se postujemo i volimo al njih dvoje su pravi jarani...KAKO TO?

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 21:40:27   
ena0002
Lulu ne znam ni ja sama zasto je to tako, ali jeste. Valjda sto smo i mi slobodnije sa mamam i mozemo im reci bez ljutnje sta sve smeta nasim muzevima user posted image  a one to prihvataju i gledaju da nam ugode user posted image . Ma ne znam.............znam da moja mama nije uopste zlopamtilo i uopste se ne veze za rijeci, da sad ona analizira sta mm kaze, kao sto to radi moja svekrva user posted image  Ma ko bi im ga znao vise user posted image

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 21:53:01   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja isto imam 1000% pozitivne utiske iz zajednice....Sa svekrom i svekrvom se bolje slazem nego sa svojima....
Mozda ste me pogresno razumjeli, ali samo sam htjela istaci da nas postuju, tj. nasu privatnost i zivot i ne mijesaju se....Super su ljudi, da sam birala ne bih mogla bolje izabrati



identicno!user posted image
ne zivimo zajedno ali nekada je moja mama smjelija da mi sugeriše svasta, svekrva nikada.... user posted image user posted image user posted image
da ne pricam koliko su me pazili u ovoj rizicnoj trudnoci.... (rasplakat cu se) ali i ja znam cijeniti i dakako vratiti na drugi nacin... sve se pamti! user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 21:54:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lulu_

IZVORNA PORUKA: dadada

joj, ocigledno jedino ja imam pozitivan stav prema zajedniciuser posted image ...doduse mi zivimo u stanu moje mame...nas cetvero + pas i nama je fakat dobro...doduse stan jeste velik pa ti ostaje mogucnost da se izolujes prema potrebi ali mm voli moju mamu i moja mama njega...dodje nekad do rasprave ali nista sto ne bi i mom bratu rekla...njih dvoje to rjese vazda...vise i cesce se ja zakacim s mojom mamom nego on...al' kod nas to fakat nekako fercera i ogromna mi je podrska naravno sada od kako sam rodila....

Nije da ne kazem da ne bih nekad zeljela da imamo svoj stan...ali bi mi bilo ekstremno glupo iznajmljivati i placati kiriju a da moja mama zivi sama u ovolikom stanu...



ja sam inace primjetila u svojoj okolini i na forumu,na svojoj mami pa njenoj mami ... itd.
da se punice slazu sa zetovima daleko bolje i normalnije i da cak znaju naruziti u nekim slucajevima jedno drugo i da to bude super kasnije...sta mislite zasto je to tako???
moja mama i muz imaju tako super odnos ... svekrva i ja se postujemo i volimo al njih dvoje su pravi jarani...KAKO TO?


Mislim da bi tu prije neki psihijatar mogao dati odgovoruser posted image ...ima sigurno i toga sto su majke cesce vise vezane za sinove a ocevi za cerke(jel' edipov kompleks to...cini mi se)..mislim da je i freud pisao o tome...ma ima svega tu al' je fakat interesantno..trebalo bi dati istrazitiuser posted image

(odgovor članu Lulu_)
  Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 23:17:41   
Misica84
Ja mislim da se punice i muzevi bolje slazu, zato sto nase mame nevagaju svaku rjec kao svekrve. A isto tako njega gledaju kao clana porodice i s njime direktno rjesavaju ako imaju sta reci. A svekrve u nama snahama samo vide strano tjelo koje je ukralo njoj njenog sina. Nase mama hoce da smo srtene, imamo ljep brak, da se postujemo s muzem, jer znaju kako je to vazno, jer su i one zene. A svekrvi je to svedno, jer joj mi nismo niko i nista. I zato sto nijedna nije dobra za njenog dragog sina, svejedno im je dali se slazemo s muzem ili ne.
To je moja intepretacija.

A edipov komplex kaze, da je edipov ozenijo svoju rodjenu majku. To se moze preokrenuti kao razlog, zasto svekrve toliko se ljepe za sinove, haha!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 23:31:49   
Chuchi
Dugo sam pokusavala da se ne javim na ovu temu, ali ipak poklekoh user posted image Naime, nedavno je moja sveki otisla u
njivu, plac koji imaju, na izlet. Taj isti dan je dosla rodica od MM i nagovorila me da pustim bebu sa njom u setnju samo sat vremena,
a stariji sin je bio kod komsinice i igrao se sa njenim sinom. Ja sam prvi put tada pustila bebu sa nekim duze od 10min, i mozak
odmorila tih sat vremena dok ih nije bilo. Takodjer, odmorila mozak i od sveki dok je u njivi, a MM je dosao s posla i popili smo kafu rahat.
Navecer ona dolazi pravo iz njive meni, kao da nema svoju kucu, da rastabiri sta je taj dan propustila kod nas user posted image
I ja tako kazem da je pacic isao u setnju, starijeg nije bilo takodjer, a ona ce ko da nema sta pametnije pitat : a sta ste vas dvoje radili
dok njih nije bilo?? A ja ko iz topa, cuj sta smo radili, handrili se !! user posted image Ona se zacrvenila umjesto mene! Pa ne moze da
progovori, a ja reko opet, pa cuj sta smo radili, sta cemo toboze radit kad djece nema. Da vam je unucad, a nemamo vremena praviti ih
kad ste vi non-stop kod nas u kuci! Danas smo bili rahat, i mogli smo! Ibretila se citavo vece, i vise nista nije pitala.user posted image
Eh, reko, nek sam nasla i ja ispravan odgovor kojim cu joj nahraniti njenu znatizelju i zacepiti usta ujedno. Molim te lijepo da joj je da zna
i sta smo radili dok nije bila kod kuce. Ponekad pomislim da ne spava nocu samo da bi osluskivala sta mi radimo, ne daj Boze nesto ce
joj promaci user posted image user posted image

_____________________________

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Misica84)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 23:34:43   
mamma mumi
Chuci nasmijala si me do suza, e nek si joj rekla, mogu zamisliti face hahahhahahahh

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 23:35:21   
neki
A ja ko iz topa, cuj sta smo radili, handrili se !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image E svaka ti cast,kraljiceeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 23:36:25   
Chuchi

IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Lulu_

ja sam inace primjetila u svojoj okolini i na forumu,na svojoj mami pa njenoj mami ... itd.
da se punice slazu sa zetovima daleko bolje i normalnije i da cak znaju naruziti u nekim slucajevima jedno drugo i da to bude super kasnije...sta mislite zasto je to tako???
moja mama i muz imaju tako super odnos ... svekrva i ja se postujemo i volimo al njih dvoje su pravi jarani...KAKO TO?


Mislim da bi tu prije neki psihijatar mogao dati odgovoruser posted image ...ima sigurno i toga sto su majke cesce vise vezane za sinove a ocevi za cerke(jel' edipov kompleks to...cini mi se)..mislim da je i freud pisao o tome...ma ima svega tu al' je fakat interesantno..trebalo bi dati istrazitiuser posted image



Ja taman htjela reci ovo sto i dadada! I ja mislim da mame uvijek vise vole sinove, a tate kceri. Pa tako i kod zetova, da se bolje slazu
nase mame sa nasim muzevima, a kako se njihove mame gore slazu sa svojim kcerima (ako ih imaju) tako onda i sa nama snahama!
A ujedno i vise vole svoje sinove, pa onda se zastitnicki postave prema njima, pa onda nas kude i maltretiraju!

nadam se da nisam zapetljala ovo! user posted image

_____________________________

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 23:44:35   
dinciii
IZVORNA PORUKA: Chuchi

Dugo sam pokusavala da se ne javim na ovu temu, ali ipak poklekoh user posted image Naime, nedavno je moja sveki otisla u
njivu, plac koji imaju, na izlet. Taj isti dan je dosla rodica od MM i nagovorila me da pustim bebu sa njom u setnju samo sat vremena,
a stariji sin je bio kod komsinice i igrao se sa njenim sinom. Ja sam prvi put tada pustila bebu sa nekim duze od 10min, i mozak
odmorila tih sat vremena dok ih nije bilo. Takodjer, odmorila mozak i od sveki dok je u njivi, a MM je dosao s posla i popili smo kafu rahat.
Navecer ona dolazi pravo iz njive meni, kao da nema svoju kucu, da rastabiri sta je taj dan propustila kod nas user posted image
I ja tako kazem da je pacic isao u setnju, starijeg nije bilo takodjer, a ona ce ko da nema sta pametnije pitat : a sta ste vas dvoje radili
dok njih nije bilo?? A ja ko iz topa, cuj sta smo radili, handrili se !! user posted image Ona se zacrvenila umjesto mene! Pa ne moze da
progovori, a ja reko opet, pa cuj sta smo radili, sta cemo toboze radit kad djece nema. Da vam je unucad, a nemamo vremena praviti ih
kad ste vi non-stop kod nas u kuci! Danas smo bili rahat, i mogli smo! Ibretila se citavo vece, i vise nista nije pitala.user posted image
Eh, reko, nek sam nasla i ja ispravan odgovor kojim cu joj nahraniti njenu znatizelju i zacepiti usta ujedno. Molim te lijepo da joj je da zna
i sta smo radili dok nije bila kod kuce. Ponekad pomislim da ne spava nocu samo da bi osluskivala sta mi radimo, ne daj Boze nesto ce
joj promaci user posted image user posted image




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008


(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Zivot u zajednici
3.8.2009 23:46:12   
dzeni_nl
Jao chuchi, ma karaljica si stvarno.
Bas si me nasmijala, evo i ovaj se moj smije kada sam mu procitalauser posted image


_____________________________

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *