Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Danas sam sretna jer... :) 22.12.2010 13:38:26
SdZ
... mi je rodjendan. ... mi je ovo prvi bracni rodjendan. ... me je muz probudio sinoc u 00:00h i rekao da imam poruku, a bila je njegova poruka. ... me je tetka jako lijepo iznenadila. ... jer mi svekar i svekrva spremaju veceru.
RE: Danas sam sretna jer... :) 24.12.2010 18:42:35
mala86
jer je sutra Bozic moj nadrazi praznik
Dojenje u javnosti VVVV
Dojenje u javnosti
Tek sto ste krenuli u stenju, beba je gladna :)
Dojim na javnom mestu bez obzira na okolnosti (44%) Dojim na javnom mestu samo ako je beba jaaako gladna (5%) Dojim na javnom mestu ako postoji prikladno okruzenje (npr. park) (13%) Nikad ne bih dojila u javnosti (22%) Nisam imala potrebe da dojim na javnom mestu (17%)
Broj svih glasova: 236
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!