|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 [12] 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sta ste u horoskopu?
23.9.2011 11:39:07   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Ribica user posted image

I ja.user posted image



I jaaa user posted image


_____________________________

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...


<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 276
   RE: Sta ste u horoskopu?
2.10.2011 17:40:34   
MicoTico
Dupli Bik! Rogato, pa još u duplo!

_____________________________

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 277
   RE: Sta ste u horoskopu?
30.10.2011 22:16:19   
sarayk@
Drage zene jesu li muskarci Jarci dozivotno mrtvi-hladni tipovi ?? user posted image user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 278
   RE: Sta ste u horoskopu?
14.12.2011 16:25:38   
Anoniman
Svakodnevno smo izloženi povećanom stresu, što se očituje kroz uznemirenost, napetost ili učestale glavobolje. Uzroci i rekacije na stresne sitaucije zavise od temperamenta, zanimanja, pola ali i astrološkog znaka rođenja. user posted image Pojedinci potiskuju nervozu dok drugi reaguju eksplozivno. Nekoga nerviraju sitnice, a neko je u stresu samo pred ozbiljnim problemima. Otkrivamo kako žene reaguju u stresnim situacijama u skladu sa astrološkim znakom rođenja.

OVAN 21. 3. – 20. 4.

Sporost, neaktivnost i neodlučnost izluđuju temperamentne žene Ovnove. Reagujete burno što rezultira ubrzanim radom srca, crvenilom lica povišenim tonom ali i gubitkom glasa. Česta pojava glavobolja i bolova u očima posljedica su stalnog stresa.
Preporuka: najefikasniji način za opuštanje su masaže umirujućim eteričnim uljima, umjereno fizičko vježbanje, naročito joga koja balansira stanje duha i tijela.

BIK 21. 4. – 20. 5.

Žene Bikovi potiskuju nezadovoljstvo i ne reaguju na stres. Probleme podnosite stoećki, ponekad i godinama. Nagomilani stres na kraju rezultira problemima sa štitnom žljezdom, poremećajem u ishrani što uzrokuje nevolje sa tjelesnom težinom i gojaznost.
Preporuka: mislite o svom zdravlju i glasno iznesite mišljenje, ne trpite ono što vas nervira, jer strada vaš organizam. Može vas iznenaditi pojava hroničnog oboljenja.

BLIZANCI 21. 5. – 20. 6.

Nestrpljive žene Bliznaci su sklone nervozi i podložne stresu. Reagujete za sitnicu i gubite previše energije na nebitne događaje. Zato kod vas stres uzrokuje hroničan umor, alergijske rekacije disajnih puteva, kože kao i bolove u ramenima.
Preporuka: promjenite način života i smanjite dnevni tempo, odvojte više slobonog vremena za spavanje, odmor i odlazak u prirodu. Umiriće vas tinktura valerijane.

RAK 21. 6. – 22. 7.

Osjetljive žene Rakovi duboko proživljavaju sve emotivne situacije, bilo da je riječ o ljubavi, porodici ili prijateljstvu. Povlačite se u stresnim situacijama i sklone ste depresivnim mislima koje dovode do problema sa žuči, želudcem i metabolizmom.
Preporuka : ne potiskujte nezadvoljsvo nego se suočite sa problemom. Laganom rekreacijom, posebno plivanjme jačate samopuzadnje i oslobađate se sumornih misli.

LAV 23. 7. – 22. 8.

Na prvi pogled Lavice je teško izbaciti iz takta, ali osjetljivije su nego što se predstavljaju. Kada vam povrijede sujetu držite se dostojanstveno, ali unutar tinja pravi vulkan koji ne pokazujete zbog čega trpi srce. Problemi sa kosom, takođe su posljedica stresa.
Preporuka: potrebno je da se više opuštate i ne razmišljte o tome šta drugi misle o vama. Ne morate da budete savršene, živite u skaldu sa svojim potrebama.

DJEVICA 23. 8. – 22. 9.

Dezorganizovanost, rasipnost i aljkavost iritiraju Djevice. Brzo se iznervirate ali ljutinu ne ispoljavate otvoreno već se tiho “jedete” iznutra. Problemi sa varenjem i probavom su prvi simptomi stresa. Vremenom možete dobiti čir na želudcu.
Preporuka: prevaziđite svoju prenaglašenu potrebu da sve držite u savršenom redu i perfektno čisto. Dozvolite sitne slabosti sebi i drugima. Jedite manje ali češće.

VAGA 23. 9. – 22. 10.

Prefinjene Vage teže harmoničnim odnosima sa drugima i emotivnom skladu. Ukoliko imate konflikte sa okolinom reaguje vaš endokrini sistem koji se održava na izgled kože i kose, ali i problemom sagorjevanja šećera u organizmu.
Preporuka: stres ne liječite slatkišima uzrokovaćete metabolički disbalans i muke sa težinom, a to stvara dodatnu nervozu. Tako ulazite u zatvoren krug nezadovoljstva.

ŠKORPIJA 23. 10. – 21. 11.

Škorpije reaguju oštro u napetima situacija. Sklone ste depresiji i podsvjesnim strahovima što rezultira problemom funkcionisanja repruduktivnih organa. Kao posljedica dugotrajnog stresa dolazi do disfunkcije jajnika ili endometrijoze-upale zida materice.
Preporuka: ukoliko ste pod dugotrajnim stresom ne povlačite se, već se povjerite bliskoj osobi, rasteretićete se. Posjetite psihologa ako ste u psihičkoj krizi.

STRIJELAC 22. 11. – 21. 12.

Nametanje životnih pravila, sputavanje lične slobode i nepravda iritiraju žene ovog znaka. Iako niste zlopamtila, blagonaklone ste i vedre, niste imune na stres. Problemi sa tjelesnom težinom ili bolovi u leđima posljedica su dugotrajne nervoze.
Preporuka: zabavno društvo, putovanja i lagane sportske aktivnosti najefikasnije djeluju na psihički opravak. U ishrani smanjite meso ono povećava stres organizma.

JARAC 22. 12. – 20. 1.

Mada žene Jarčevi djeluju jako i stabilo nisu neemotivne kao što se predstavljaju. Stres preživljavate unutar sebe, što uzrokuje dugotrajnu depresiju. Psihička napetost vremenom djeluje na tijelo i stvara probleme sa kosom, kožom, desnima i hormonoma.
Preporuka: nikako se ne usamaljujte i izbjegavajte društvo sumornih osoba. Vodite aktivan društveni život i što više šetajte u prirodi. Nosite vedre boje a ne crnu.

VODOLIJA 21. 1. – 18. 2.

Žene Vodolije su sklone krajnostima ili se nerviraju za svaku sitnicu ili ne obraćaju pažnju na probleme. Ipak, pretjerano česte promjene raspoloženja uzrokuju energetsku i psihičku nestabilnost i poremećaj rada žljezda sa unutrašnjim lučenjem.
Preporuka: prijaju vam alt_ernativne metode liječenja, akupunktura dovodi u ravnotežu energiju organizma i hormona, a homeopatija pomaže u jačanju imuniteta.

RIBE 19. 2. – 20. 3.

Ribe spadaju u psihički najosjetljivije predstavnice Zodijaka i najpodložnije su različitim psihosomatskim oboljenjima. Muče vas glavobolje, nesanica, pad imuniteta, problemi sa hormonima, alergije, nestabilan krvni pritisak i opšta slabost.
Preporuka: probleme ne preživaljavajte same, već otvorite dušu bližnjima koji vas razumiju. Nježna riječ kod vas djeluje preventivno. Lijekove ne uzimajte bez savjeta ljekara.



< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 14.12.2011 16:27:04 >

(odgovor članu sarayk@)
  Neposredna veza do poruke: 279
   RE: Sta ste u horoskopu?
14.12.2011 16:53:00   
Emica_sa
Ovan i to praviuser posted image

_____________________________

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 280
   RE: Sta ste u horoskopu?
14.12.2011 20:17:44   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

BIK 21. 4. – 20. 5.
Žene Bikovi potiskuju nezadovoljstvo i ne reaguju na stres. Probleme podnosite stoećki, ponekad i godinama. Nagomilani stres na kraju rezultira problemima sa štitnom žljezdom, poremećajem u ishrani što uzrokuje nevolje sa tjelesnom težinom i gojaznost.
Preporuka: mislite o svom zdravlju i glasno iznesite mišljenje, ne trpite ono što vas nervira, jer strada vaš organizam. Može vas iznenaditi pojava hroničnog oboljenja.





Ja sam dupli Bik i sve sam suprotno od ovoga - ne trpim ni minute, reagujem u momentu,što na umu to na drumu. Sa mnom uvijek znaš na čemu si, kad sam ljuta, povrijeđena, srećna, pod stresom to svi znaju i osjete. Ovakvi ko ja, kaže mm, žive 100 godina. Nema kod mene nista da se skuplja, gomila, pa čak ni kilogramiuser posted image


_____________________________

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 281
   RE: Sta ste u horoskopu?
14.12.2011 23:37:35   
mery84
Djevica user posted image

< Poruku je uredio mery84 -- 14.12.2011 23:38:09 >

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 282
   RE: Sta ste u horoskopu?
14.12.2011 23:39:04   
lilix


Riba, evo i ja user posted image

_____________________________

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu mery84)
Neposredna veza do poruke: 283
   RE: Sta ste u horoskopu?
14.12.2011 23:40:59   
bebacha
ribauser posted image

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 284
   RE: Sta ste u horoskopu?
14.12.2011 23:54:42   
mirnah
Dupli blizanacuser posted image a budući mužek rak...super se razumijemo...iako smo sustinski razliciti, jedno nam je zajedničko, a to je: ne volimo škrtost kao osobinu...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 285
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.12.2011 9:29:05   
mamana
Blizanac  u podznaku jarac, ubitačna kombinacija.

(odgovor članu mirnah)
Neposredna veza do poruke: 286
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.12.2011 9:36:17   
rose 87
strijelacuser posted image

_____________________________

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mamana)
Neposredna veza do poruke: 287
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.12.2011 10:23:03   
virgulina
vodolija user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 288
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.12.2011 10:36:39   
mersiha 77
RAK 21. 6. – 22. 7. Osjetljive žene Rakovi duboko proživljavaju sve emotivne situacije, bilo da je riječ o ljubavi, porodici ili prijateljstvu. Povlačite se u stresnim situacijama i sklone ste depresivnim mislima koje dovode do problema sa žuči, želudcem i metabolizmom. Preporuka : ne potiskujte nezadvoljsvo nego se suočite sa problemom. Laganom rekreacijom, posebno plivanjme jačate samopuzadnje i oslobađate se sumornih misli.

 
 
 
KORPIJA 23. 10. 21. 11.
korpije reaguju otro u napetima situacija. Sklone ste depresiji i podsvjesnim strahovima to rezultira problemom funkcionisanja repruduktivnih organa. Kao posljedica dugotrajnog stresa dolazi do disfunkcije jajnika ili endometrijoze-upale zida materice.
Preporuka: ukoliko ste pod dugotrajnim stresom ne povlačite se, već se povjerite bliskoj osobi, rasteretićete se. Posjetite psihologa ako ste u psihičkoj krizi.

Ja sam u znaku Rak u podznaku Skorpija eh ima li gore od ovogauser posted image



< Poruku je uredio mersiha 77 -- 15.12.2011 10:38:21 >

(odgovor članu virgulina)
Neposredna veza do poruke: 289
   RE: Sta ste u horoskopu?
20.12.2011 14:57:53   
IceRose
Vaga

_____________________________

Haris 01.05.2013.

"Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 290
   RE: Sta ste u horoskopu?
20.12.2011 21:45:31   
teacher75
BLIZANCI 21. 5. – 20. 6.
Nestrpljive žene Bliznaci su sklone nervozi i podložne stresu. Reagujete za sitnicu i gubite previše energije na nebitne događaje. Zato kod vas stres uzrokuje hroničan umor, alergijske rekacije disajnih puteva, kože kao i bolove u ramenima.
Preporuka: promjenite način života i smanjite dnevni tempo, odvojte više slobonog vremena za spavanje, odmor i odlazak u prirodu. Umiriće vas tinktura valerijane.

e bas ovako, treba mi odmoraaaaaaaaaaaaaa


_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu IceRose)
Neposredna veza do poruke: 291
   RE: Sta ste u horoskopu?
22.12.2011 19:23:18   
elmaL
Tipicna Vaga...

_____________________________

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 292
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.1.2013 19:53:57   
amra_sa
Dižem temu. Nije da vjerujem u horoskop, ali volim da ga čitam, čisto onako iz zabave, uvijek mi nešto fino kaže i napuni baterije user posted image U horoskopu sam vaga.

_____________________________

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 293
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.1.2013 19:55:40   
Amyla
dupla skorpijauser posted image

_____________________________

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 294
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.1.2013 19:58:13   
amra_sa
Ja nisam tačno sigurna šta mi je podznak.

_____________________________

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 295
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.1.2013 19:58:20   
MicoTico
dupli bik

_____________________________

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 296
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.1.2013 20:01:22   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ja nisam tačno sigurna šta mi je podznak.

http://www.horoskopcentar.com/natalna-karta/117-izracunavanje-podznaka.html

_____________________________

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 297
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.1.2013 20:16:17   
klemzi
Ja bih još koji put da se pohvalim da sam dupli škorpion user posted image

_____________________________

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 298
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.1.2013 20:19:46   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: MicoTico


IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ja nisam tačno sigurna šta mi je podznak.

http://www.horoskopcentar.com/natalna-karta/117-izracunavanje-podznaka.html


Ja sam dupla vaga user posted image

_____________________________

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 299
   RE: Sta ste u horoskopu?
15.1.2013 20:20:35   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: klemzi

Ja bih još koji put da se pohvalim da sam dupli škorpion user posted image

Nisi gora od mene sigurno , ja sam, doduše tek sad vidim, 3 puta napisala šta sam u horoskopu i to na istoj straniciuser posted image user posted image

_____________________________

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 11 [12] 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 [12] 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *