aicha
|
IZVORNA PORUKA: nejsonka Hvala vam na ovim savjetima. Stan je na mom ocu, baš iz tog razloga da nemože tražiti ništa u slučaju razvoda. A sto se tiće izlazaka, branila sam ja njemu, svađala, ali ništa on se pokupi i izađe. Smiri se par dana i opet sve po starom. Ja radim tako da ne zavisim od njega, hvala Bogu. Neki dan sam razgovara sam mamom i rekla joj da razišljam o razvodu, ona mi je rekla je da će podrzati i da če mi pomoći koliko može. Neznam vjerujte mi više šta da radim. Čitavo ovo vrijeme sam se borila za ovaj brak, ali izgleda uzalud. VUK MJENJA DLAKU, ALI ĆUD NIKAD... noga..super da se ne moze mijesati..sad ti je sve cisto. Mogu misliti koliki ti stres pravi, jos radis,imas malo dijete a on zagleda coskove. Ima bolesnih likova koji se znaju dobro prodati prije braka a brak je fakat lutrija. Covjek dok se ne vjenca ne zna skim zivi, nazalost je tebe zadesilo da si u skupini zena koje su naletile ali to nije kraj zivota..naprotiv. Barem imas to dijete, savij se oko njega..dodjes u svoj stan kao hanuma poslije posla, dignes noge "uz duvar" i briga te boli a ne sekiras se kad ce se vratiti i slicno. Ja sam inace veliki protivnik razvoda ali u ovom slucaju ako je sve ovako kako si napisala on je neminovan. Bolje sad dok si koliko toliko zdrava i imas zivaca..vjeruj poslije ovake budale Bog ce ti podariti zasigurno boljeg muza.
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
|