|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
14.4.2010 16:23:13   
Leva
U cijeloj ovoj prici me jedino veseli sto nejsonka zvuci kao jedna zrela uravnotezena osoba pa prema tome se i nadam zreloj reakciji. To da je taj nehljebar otac tvog djeteta stoji, ali mu to ne daje za pravo da te ponizava. Ako nicim drugim osim donacijom sperme nije dopinjeo vasoj maloj porodici ne zasluzuje nista drugo nego nogu u du..
p.s. Iz navedenih postova mi se cini da si ti njemu dala malo i previse sansi koje nije zasluzio.

< Poruku je uredio Leva -- 14.4.2010 16:24:00 >


_____________________________

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu nejsonka)
Neposredna veza do poruke: 101
   RE: PROBLEMI U BRAKU
14.4.2010 16:23:58   
Madam Mohamed
Ovo je zanimljiv post od Babygirl. Razmisli, stavi na papir ako je potrebno. Djelujes kao malo zbunjena. Ohladi glavu, emocije na stranu i prikuci si realnost. Uz tebe sam i ako mogu bilo kako pomoci, molim te, napisi mi, javno ili privatno. Zavrsila sam studij komparativne psihologije..Mozda i budem od koristi. Zelim ti svako dobro i da aBd se iznade najbolje moguce rjesenje.
IZVORNA PORUKA: babygirl

lako je nama pisati, ja bih ovako , ne bih trpila nego bih odmah ostavila itd. da je tebi svejedno, davno bi ga sutnula. Obzirom da nije, pocni da razmisljas o tome sta ustvari tacno ti zelis. Napravi od toga "projekat". user posted image
Npr
Cilj: 1. Volim ga i zelim pokusati imati normalan brak.
       ili 2. Dosta mi je svega, pomozite mi kako da ga nogiram.
Obzirom da ovdje pises, ja vjerujem da si odabrala jedan. Pa sebi odredi:
Bit cu strpljiva npr. jos 2 mjeseca. Ako se neke stvari ne pocnu mijenjati, vrijeme je da ga otjeram, zivot je prekratak da budem s nekim ko me ne postuje i ne voli ni mene ni dijete i ko me iskoristava. Pokusaj krenuti mijenjati stvari od sitnica. Npr, pocni kupati dijete i pozovi ga da ti nesto doda. I kad je vec tu da ti pomogne. I tako redom, pocni uvoditi sta ti sve moze pomoci, ali polako i nenapadno. Onda, digni neki film i reci da su ti preporucili, da je odlican, pa ga probaj zainteresirati da umjesto sto izadje bude malo s tobom.  I vidi da li to prolazi. Ako ne, onda razmisli, da li je vrijedno da se zrtvujes i stalno budes nesretna.





_____________________________

Kazu da sam mistik,mrznja je moj jedini neprijatelj,ne ljutim se ni na koga,meni je cijeli svijet jadan..Junus Emre

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 102
   RE: PROBLEMI U BRAKU
14.4.2010 16:45:40   
milenium
IZVORNA PORUKA: Leva

Ako nicim drugim osim donacijom sperme nije dopinjeo vasoj maloj porodici ne zasluzuje nista drugo nego nogu u du..


user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 103
   RE: PROBLEMI U BRAKU
14.4.2010 17:22:44   
leona81
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: Leva

Ako nicim drugim osim donacijom sperme nije dopinjeo vasoj maloj porodici ne zasluzuje nista drugo nego nogu u du..


user posted image


jako jako...


_____________________________

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 104
   RE: PROBLEMI U BRAKU
14.4.2010 17:50:28   
Husic10
Ja ne bih ovako zivjela, ti ne zasluzujes to i sama moras to da shvatis...kazes da su ti roditelji zivi, radis, kupili su ti stan, STA CEKAS da ga nogiras...ne postuje te , i ocigledno da mu je kafana vaznija od porodice...ehhh kad voli nek izvoli pa onda nemora nikada iz nje izlaziti...

Imas majku da ti pazi bebicu dok radis- naravno ako se slaze ali ako ti je kupila stan onda ce ti sigurno i djete pricuvati i pomoci.
Imas stan- Ako je na samo tvoje ime -SUPER ako ne onda to ti ljepo sredi i istjeraj djubre...
Radis- Znaci da ne zavisis od njega , pa sta radis sa njim vise...ne vjerujem da tu ima ljubavi , jer nisi to pomenula u postu da ti je stalo do njega i da ga volis ...a on tebe ne voli ocigledno i ako se nije promjenio do sad , kad si ga ostavila prvi put, i kako je bebica tu nece nikada.....zamisli da ti djete odrasta u takvoj sredini...ako neces radi sebe da se rastavis uradi to zbog djeteta...ne zasluzuje ni ono takvog oca a ni ti takvog muza...ako se on moze tako nazvati...

Nadam se da ce sve biti uredu , sta god da odlucis

_____________________________

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 105
   RE: PROBLEMI U BRAKU
14.4.2010 22:39:59   
Hanady RR
e onda želim ti sreću...i zaista tip sa 37 malo bi hodao a nijeu stanju da onezbjedi ni krov nad glavom za svoje djete nego čeka punicu...katastrofa. elem šta god odlučiš...odluka je tvoja i sa njom valja živjeti...al samo da znaš...ja bih njega ostavila da od njega žarko sunce bije. Ti si još mlada i za tebe ima šanse da šetaš sa nekim a ispred vas dvoje djece trči...a on blesan daj bože da nađe kakvu da je opet smunta kao tebe...nema baš puno ounaca i punica koji stanove kupuju. Nisi ti ovo zaslužila mila moja daj mu šup kartu štooooooo prije...jer sreća dolazi onda kada je mi pozovemo. Na tebi je red.

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 106
   RE: PROBLEMI U BRAKU
14.4.2010 23:28:28   
mama_24
pozdrav..napisala si da je 10 godina stariji od tebe,po mom iskustvu to puno znaci..a znaci da se nece promjeniti(ako nije zbog djeteta).user posted image .moj muz i ja smo imali 20 godina kad smo se ozenili,21 kad smo dobili nasu srecu najvecu,sada imamo 24 i tek sad sve polako dolazi na svoje mjesto.bilo je slicno ko kod tebe,on je izlazio,ja cuvala maloga,nije ga ni primjecivao koliko je trebao..ali je to donekle bilo razumljivo-ali samo do odredjene granice..poznato je da mi zene dosta brze sazrijevamouser posted image ..da se nije na vrijeme trgnuo-hej pa ja imam zenu,dijete i obavezu-ne bi NAS vise bilo..zato mislim da muskarac toliko stariji nema velike sanse da se promijeni.i ako ga i volis,sigurno to dijete volis milion puta vise,i zbog djeteta ces napravit ono sta je najbolje za njega.user posted image i za tebe naravno..puno sreceuser posted image user posted image

_____________________________

LUKA 19.01.2007. only you..

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 107
   RE: PROBLEMI U BRAKU
16.4.2010 17:16:34   
ivana st
Nejsonka nešto je gadno trulo u vašem braku, ali to i sama znaš. Ja sam uvijek za razgovor, kompromis i iznalaženje rješenja koja će biti na obostrano zadovoljstvo, ali ovdje tome nema mjesta.Ili će on promijeniti svoje ponašanje i početi se brinuti za svoju obitelj ili svatko sebi, jer ne znam što još preostaje. Daj mu ultimatumi vidjet ćeš da li mu je uopće stalo, ako nije kreni svojim putem. Što će ti brak u kojem nema ljubavi, poštivanja, pomaganja i uvažavanja.Ti i vaše djete svakako zaslužujete  puno više i bolje!

_____________________________

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu mama_24)
Neposredna veza do poruke: 108
   RE: PROBLEMI U BRAKU
16.4.2010 17:33:26   
Husic10
To sto je 10 godina stariji i tako se ponasa je za plakati.
Moj muz je 10 godina stariji od mene, ali to nema nista ni sa cim....musko ili zensko kad je beter kao sto je ovaj pjano il mu bilo 40 ili 20 on je beter...i nista drugo.

Bolje ti je sto si mladja od njega, imas sanse za ljep zivot sa nekim ko te zasluzuje...mlada , imas stan , posao...pa ima 1000 muskaraca koji bi ludili za tobom i ponasali se kako treba prema tebi...STA CEKAS??

_____________________________

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 109
   RE: PROBLEMI U BRAKU
16.4.2010 20:34:07   
Anoniman
Aiiiiii, pih user posted image
Ti najbolje znas sta zelis i sta ti je ciniti. Mozemo mi do sutra ovdje davati savjete ovako ili onako..... Na tebi je da doneses konacnu odluku odnosno da ono sto zelis i realizujes. Raduje me to sto imas stan i posao i sto ne ovisis o njemu! Ostalo.... lagano..... i sretno!!!

(odgovor članu Husic10)
  Neposredna veza do poruke: 110
   RE: PROBLEMI U BRAKU
17.4.2010 9:22:35   
nejsonka
Drage moje Curke, evo pratila sam šta mi pišete i to mi je puno pomoglo. HVALA VAM OD SRCA. Odlučila sam da u ponedeljak odem i podnesem razvod braka, nadam se da će mi Bog pomoći da istrajem u tome. Znam biće na početku tesko dok se ne naviknem, ali kasnije. Zao mi je moje male curice koja če odrastati bez oca, ali ja ću joj dati punoooooooo ljubavi da ona to neće ni osjetiti. HVALA VAM SVIMA JOŠ JEDNOM... PIŠITE..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 111
   RE: PROBLEMI U BRAKU
17.4.2010 9:27:04   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: nejsonka

Drage moje Curke, evo pratila sam šta mi pišete i to mi je puno pomoglo. HVALA VAM OD SRCA. Odlučila sam da u ponedeljak odem i podnesem razvod braka, nadam se da će mi Bog pomoći da istrajem u tome. Znam biće na početku tesko dok se ne naviknem, ali kasnije. Zao mi je moje male curice koja če odrastati bez oca, ali ja ću joj dati punoooooooo ljubavi da ona to neće ni osjetiti. HVALA VAM SVIMA JOŠ JEDNOM... PIŠITE..

nejsonka ti si hrabra zena, svjesna ,zelim ti sve najbolej u zivotu tebi i tvojoj princezici.


_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu nejsonka)
Neposredna veza do poruke: 112
   RE: PROBLEMI U BRAKU
17.4.2010 9:30:33   
fatimica09
Bice to sve mnogo bolje nego sto se tebi sada cini, vidjeces aBd......cuvaj se i hrabro! Mi smo uvijek tu za tebe....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 113
   RE: PROBLEMI U BRAKU
17.4.2010 10:26:32   
acudesa
moja nejsonka, ja sam uvijek ZA što se tiče braka, evo sve sam ovdje iščitala i žao mi je, najviše djeteta, al moram ti napisati da to đubre nije zaslužilo ništa više od tebe, nijedan ustupak, nijednu šansu, nijedan pogled, ništa

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 114
   RE: PROBLEMI U BRAKU
20.4.2010 8:56:04   
taurus
Draga nejsonka ne javljaš nam šta ima kod tebe. Kakva je situacija?
Nadam se da se stvari polako popravljaju i šaljem ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejsonka)
Neposredna veza do poruke: 115
   RE: PROBLEMI U BRAKU
20.4.2010 12:37:47   
Srculence
Nejsonka  samo hrabro...glavu goreuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 116
   RE: PROBLEMI U BRAKU
20.4.2010 23:41:09   
neki
Procitah prvih par postova,i stvarno je bolje da ne pisem ono sto mislim.........stvarno ne razumijem tebe zeno koja pises sve ovouser posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 117
   RE: PROBLEMI U BRAKU
20.4.2010 23:45:50   
acudesa
Juh..neki, trznu me...al samo si dala komentar na temuuser posted image

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 118
   RE: PROBLEMI U BRAKU
20.4.2010 23:49:12   
neki
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Juh..neki, trznu me...al samo si dala komentar na temuuser posted image

Sto sam te bona trznula???????user posted image
Ama dadoh komentar,ali sam pazila sta pisem,htjedoh nesto napisati,ali ste mi naumpali vi moderatori,pa ne smjedohuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 119
   RE: PROBLEMI U BRAKU
21.4.2010 12:00:40   
Madam Mohamed
A ne boj se moderatora..Nisu oni toliko strasni i opasni koliko mislis.user posted image
IZVORNA PORUKA: neki

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Juh..neki, trznu me...al samo si dala komentar na temuuser posted image

Sto sam te bona trznula???????user posted image
Ama dadoh komentar,ali sam pazila sta pisem,htjedoh nesto napisati,ali ste mi naumpali vi moderatori,pa ne smjedohuser posted image user posted image user posted image




_____________________________

Kazu da sam mistik,mrznja je moj jedini neprijatelj,ne ljutim se ni na koga,meni je cijeli svijet jadan..Junus Emre

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 120
   RE: PROBLEMI U BRAKU
15.5.2010 11:42:09   
Nana84
Vidim ovu temu pa bih postavila jedno pitanje svim zenama user posted image interesuje me vaše mišljenje: žena i muž u braku godinu i po, muž izlazi radnim danima makar 3x sa svojim prijateljicama (3 cure, bez momka i on) sam, a vikendom se zna desiti da bude samo jedna prijateljica pa izađe s njom i bude do 1 ujutro na pivi. Prije braka je izlazio s njima sam ali tada ih je bilo više (10ak i on sam- društvo se raspalo vremenom), žena je to trpjela do braka mislila da će se u braku to promijeniti, ali nije. Čak se zadesi da umjesto sa ženom koja želi da izađe (trudna žena), on izađe sa prijateljicom sam a ženu kod kuće ostavi samu ili da ide sama prošetat po gradu.
Šta vi mislite o ovome?

(odgovor članu Madam Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 121
   RE: PROBLEMI U BRAKU
15.5.2010 11:47:59   
anidla
IZVORNA PORUKA: Nana84

Vidim ovu temu pa bih postavila jedno pitanje svim zenama user posted image interesuje me vaše mišljenje: žena i muž u braku godinu i po, muž izlazi radnim danima makar 3x sa svojim prijateljicama (3 cure, bez momka i on) sam, a vikendom se zna desiti da bude samo jedna prijateljica pa izađe s njom i bude do 1 ujutro na pivi. Prije braka je izlazio s njima sam ali tada ih je bilo više (10ak i on sam- društvo se raspalo vremenom), žena je to trpjela do braka mislila da će se u braku to promijeniti, ali nije. Čak se zadesi da umjesto sa ženom koja želi da izađe (trudna žena), on izađe sa prijateljicom sam a ženu kod kuće ostavi samu ili da ide sama prošetat po gradu.
Šta vi mislite o ovome?



o ovom ne mislim bas nista pozitivno!

i najveca greska prije braka je misliti da ce se u braku nesto promjeniti pa stupiti u brak!

ja i mm imamo zajednicko drustvo, a mm kad sam izadje, to je na pivu sa kumom i to u toku dana, navecer ne izlaze....ja takodjer kad izlazim sama to se svede na popodnevnu kaficu sa kumom, ili setnju sa bebijem i zenama sa RR-a s kojima imam zajednicke teme i od kojih me glava ne boli.....

a svi ostali izlasci su zajednicki, kad je od mm mama tu ona cuva Nou a mi negdje zujimo, SKUPA!


_____________________________

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa



07.01. prohodali :)

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 122
   RE: PROBLEMI U BRAKU
15.5.2010 11:48:50   
koka i po
Bez komentarauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 123
   RE: PROBLEMI U BRAKU
15.5.2010 11:51:30   
nikita
auuuu katastofa

_____________________________

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 124
   RE: PROBLEMI U BRAKU
15.5.2010 11:51:47   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

Bez komentarauser posted image user posted image user posted image


Moj jedini komentar je da bi on ostao napolju da spava tu noc kad bi pored mene izasao sa "prijateljicom" do jedan hahahhaah

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *