veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: sara.at A sta je u stvari Problem Sa kafom Sa bivsim meni je moj bivsi (proslost) najbolji Drug sad (sadasnjost) bili 5god skupa,prva ljubav,poljubac,Sex i sad je samo najbolji Drug... On ima svoj zivot zenu i premedenog Sina,ja svog muza i svog sincica Al mi se ponekad vidimo i on dodje Sa Zenom i djetetom, mom mm to nesmeta a Ni njegovoj zeni,Sa njom Sam u kontaktu cak me i ruzi ako se nejavim 2-3 sedmice i Sa njom na kafu, Niki Problem... Znaci lijepo se rastali,prelijepi proslost imali al sad imamo svako svoju buducnost da nikad nijedno od Nas dvoje nije Ni pokusalo a Ni pomislilo da budemo opet zajedno...mozda Sam ja sad premoderna Al tako je kod mene.... A anonimna sta da joj kazem kad ima zena svoju glavu i zna razmisljati Pa neka izvaze dobro i zlo i odluci kako ce a ne Po forumu da trazi savjete i da je pojedine zene elegantno ispljucaju ma ti si laf, slažem se u potpusnosti, nema opasnosti od bivših.... da je štimalo bili bi zajedno pa ja moj se suprug ne bi vala družio sa mojim bivšim, taj ti nije baš moderan al meni njegove bivše ne bi uopće smetale da nam kući dodju, da se oni sami druže i sl Ako će nešto i biti bolje da je na poznatom terenu
< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.12.2010 21:40:18 >