Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:13:51
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sabinos IZVORNA PORUKA: veeseelaa Uuuuuuuuu, za ovu igracku treba biti gimnasticar...... ma i ne trebaš, naravno ako je insan trut misionarska poza je jedina prihvatljiva sta fali misionarskoj bogati,nije bitna poza,bitan je rezultat...ili sto bi sportisti rekli-igra se zaboravlja a rezultat pamti šta ba? i ne fali joj ništa, ako je 338 po redu to veče
< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 12:14:13 >
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:14:33
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: zaha sta vas je zene inspirisalo ovako "rano" za ovu temu meni malo fali
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:16:15
zvončica
Ma vala misionarska mi je onako, rijetko kad upotrijebljena....vise mi odgovara na sve strane sa svim i svacim
_____________________________ Volim sve sto vole mladi :D
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:18:23
Ninushka
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:18:38
veeseelaa
ma daaaa, kad bolje razmislim to mi je prelazna poza il faza?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 12:19:56 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:22:03
zvončica
Kupila prijateljici za rodjendan neki dan lubrikant da je malo zezam, al sve su sanse da cu joj ga oteti...nek se nadje
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:22:19
Galicia
Vesela nas inspirisala. Ko i uvijek.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:26:49
sabinos
IZVORNA PORUKA: zvončica Kupila prijateljici za rodjendan neki dan lubrikant da je malo zezam, al sve su sanse da cu joj ga oteti...nek se nadje joj i ja sam kupila neki dan,nije lose,mogu ti reci
_____________________________ nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir mamine paše i najbolji drugovi veliki A 2009 mali A 2013
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:26:50
veeseelaa
eno sad ja? ne znam ko postavlja slikice spravica i vadi mi živce
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 12:28:30
Honey3
ma vama mladima ne treba puno,da budete inspirisane
_____________________________ Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:09:36
Hannan
IZVORNA PORUKA: veeseelaa baš tako! ja bi voljela ogledala na plafonu a svakako sam opkoljena s ogledalima al plafon bi mi dobro došao al šta reći ljudima koji dodju e joj Nece nista reci, ko ni meni, samo kazu wooow, sto je dobro i smjeskaju se...doduse moj otac je rekao "vela havle, vela kuvete" :) Samo sto je zeznuto za ciscenje, vazda ljestve radi toga moram traziti.
_____________________________ »Gospodaru, Ti moje znanje povećaj« 30.1.2007 23.06.2013
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:10:47
teacher75
imas modernu porodicu, kod mene a pogotovo kod mm su konzerve
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:12:12
veeseelaa
heheheh pa ko zna šta bi mislili da je neki fol i tako to
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:15:31
Dida79
IZVORNA PORUKA: Galicia Da ne postavljam ovakve slike, jerbo nije za porodicnog foruma, ali samo da vidite sta kontam kupiti uskoro. Imaju i one ljulje sto se u plafon zasarafe, ali nisu mi sigurne toliko. http://www.amazon.com/TLC-1014537-Universal-Swing-Stand/dp/B000E3XHJO Ovo sam spravicu vidjela u seriji sex and city nije lose Samo da je i kupim gdje da je stavim hahaha i sta djeci da kazem kad me budu pitali za sta je to Mamina i tatina ljulja
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:22:55
teacher75
ja pokusavam zamisliti nas krakate ne tome- ja 182 i mm 189 i ne ide nikako
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:26:10
veeseelaa
ma daj
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:27:30
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma daj jos bih se pocela zaliti na onoj temi o kvadraturi stana, ne bi to imala gdje smjestit, jedino na balkon
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:29:21
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma daj jos bih se pocela zaliti na onoj temi o kvadraturi stana, ne bi to imala gdje smjestit, jedino na balkon uh suze me obliše sad će se javiti neko da ti predloži razmještaj po stanu
< Poruku je uredio veeseelaa -- 2.2.2012 13:31:28 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:31:18
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma daj jos bih se pocela zaliti na onoj temi o kvadraturi stana, ne bi to imala gdje smjestit, jedino na balkon uh suze me obliše fino je mm govorio da zatvorimo balkon a ja nisam dala. eto sta propustismo
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:31:51
Dida79
Ma najbolje bi bilo da se nas par utali iznajmimo jednu garsonjeru i kupimo ljulju i jos stosta Vidim techer se je bas zadala u razmisljanje
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:32:19
veeseelaa
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:33:14
teacher75
IZVORNA PORUKA: Dida79 Ma najbolje bi bilo da se nas par utali iznajmimo jednu garsonjeru i kupimo ljulju i jos stosta Vidim techer se je bas zadala u razmisljanje suti, u glavi planiram renoviranje stancica
< Poruku je uredio teacher75 -- 2.2.2012 13:34:50 >
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:33:30
koka i po
dido opet si u pms-u .. pod hladn tus brrrzo ili bolje...izadji vani bez jakne
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Savjeti za dobar (bolji) sex 2.2.2012 13:35:29
Dida79
IZVORNA PORUKA: koka i po dido opet si u pms-u .. pod hladn tus brrrzo ili bolje...izadji vani bez jakne Ma bjezi tamo tamam zavrsila...a vala sam i hladne glave sad sam cistila snijeg ispred i oko kuce ova me tema bas lagano grije tamam cu biti oko 17,30 vrela Hoces da te stavimo na spisak za garsonjeru
Anketa
vrijeme krofnica 2 Hoce li biti ljeta ove godine da (
80% )
ne (
20% )
Broj svih glasova: 41 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake