veeseelaa

| 

IZVORNA PORUKA:  anđelo         IZVORNA PORUKA:  Tiruliru80      Zakljucak 50 nijansi!           Hm, odakle da počnem?   Razumjevanja imam puno!    Nisam lav u krevetu, ali nije da ne mogu pružiti užitak, ako ne prlikom penetracije, onda bar drugim metodama. Nikada ne dozvoljavam da žena ode iz kreveta nezadovoljna.   Puno sam toga pročitao i znam koliko je bitan  razgovor, predigra, pa i sam čin sexa, ali ne znam kako da probudim volju kod nje!?    Pokušao sam više puta da razgovaramo, ali jednostavno ona je nezainteresovana.   jest da ima stresa u poslu, pa i umora, ali ja kada sam najumorniji, to je za mene relaxacija, a zbilja biram vrijeme kada nije umorna i tako to.    Nije uvjek bilo tako, ali sada je drastično! Ni prije nisam doživio da ona inicira sex, ali sada i kada ja pokrenem inicijativu, često dobijem "mokru čarapu".                    Pitaj nju ,neka ti iskreno kaže da li ona izađe zadovoljna iz kreveta.Sve ovo što kažeš je tvoja strana priče...      i da ,potpisujem ovo što ena 23 kaže...          to neka smlata od žene, nije ni prije inicirala sex, sex joj nije relaksacija, pa šta reći   nadji si drugu       

|