jasmin
|
IZVORNA PORUKA: medic slatki Da draga Jasmin, mjesec milosti nam je pred vratima. Mjesec velikih blagodati za nas, mjesec praštanja, blagoslova, ibadeta, truda, predanosti i discipline. Zeljno ga iscekujemo i spremamo se S jedne strane mi je zao sto necu moci sa vama dijeliti prve dane Ramazana, a opet sa druge strane te prve dane provescu aBg kod svoje nane, sa svojim bratom i sekom, sa svojim djecakom i maximalno se potruditi da nam svaka min bude ispunjena necim korisnim. Radujem se tim zajednickim iftarima i sehurima, ibadetima. U ovom velicaanstvenom mjesecu osjećamo nešto posebno, i taj osjećaj puni nasa srca, čini ga smirenim, opuštenim, predanim Allahu Milostivom, Samilosnom. Molim Allaha da najljepse docekamo naseg gosta, nas Ramazan, da nam olakša post, i ukabuli nas dobra djela, da nam se smiluje i oprosti grijehe. Bit ces s nama svakako :).Hizmetiti dragoj nani,u tim danima je poseban uzitak.Ja sam pozeljela i baku i nanu.Nana opet ima oko sebe dosta unucadi,a baka samo mog brata trenutno i tako bih voljela biti u poslu poput tvog,tj,da hizmetim baki u toku ramazana.Valjda ce i toga biti akobogda.