|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
30.5.2011 10:13:46   
mamin cvjetić
Jutro već sam vam rekla kako mi je vikend bio pravo bezveze ali evo lijepog vremena a i moj user posted image se poprilično smanjila i nemoram biti dežurna u WC-uuser posted image pa mogu bez brige u jednu podužu šetnjicu.Ručak za nas i mog malenog guzija sam napravila pa se može u tutnjažu pa kad god se vratimo.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 14551
30.5.2011 10:24:09   
lejla80
Jutro i do nas...evo mama kahveniše i čita najnovija dešavanja a bebi gleda Jagodicu Bobicu user posted image

Sunce baš mi je drago za zubić..Emina mashallah velika curetina..

Čestitamo Mini i Taurus male rođendanke.

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 14552
30.5.2011 10:37:01   
canim
''jutric
Evo i mi da se zacas javimo
Opet deveramo sa stolicom,stanje od jutros nepromijenjeno, nadam se da ce ovaj prolife imati nekog efekta. Jutros sam je vagala i primjetila sam da je dobila 200 gr u poslijednjih 7 dana user posted image hvala Bogu pa napreduje a ovo cemo valjda nekako regulisati.

Evo i ja cu sad sebi kafu napraviti i usput uzeti da peglam, ne znam otkud mi uvijek nekih haljina za peglanje.

Ja sam mozda prije jedno 2 godine na sajmu knjiga kupila rodici jednu knjigu kao vrticka kuharica tj mislila joj pokloniti jer je namjeravala da cuva neku djecu pa rekoh da ima ideja sta da im kuha, kako je kod nje propala ta ideja o cuvanju djece tako je kod mene ova kuharica ostala, rekoh hajde nek se nadje nekad user posted image i evo sad sam je uzela i moze se naci finih recepata za kasice i sve je podjeljeno po uzrastima s tim da krece od 6 mjeseci, ako hocete mogu ponekad ponesto i napisati ovdje, cisto radi ideje sta spremati bebici.

Edit: da ne zaboravim miniuser posted image , taurususer posted image cestitati rodjendankeuser posted image a sunce user posted image user posted image za zubic

< Poruku je uredio canim -- 30.5.2011 10:38:58 >

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 14553
30.5.2011 10:41:02   
ladyblue RR
mino, taurus, sretni malo rođendani!user posted image user posted image

i mi ćemo u šetnju dok mamina curica jede.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 14554
30.5.2011 10:43:43   
Anoniman
Da vam mahnemoooo... cestitamo zubice, rodjendane i sve ostalo sto se ima cestitati. Nadam se da nema bolesne djecice, a i mama.

Lady posaljem ti broj tel na pp pa mi javite kad dogovorite kafu, sto se mene tice moze i danas i sutra...nije problem, samo da ova smizla bude dobra.
Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 14555
30.5.2011 10:45:38   
lejla80
Canim odlična ideja...ako ti nije mrsko dobro bi nam došao koji receptuser posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 14556
30.5.2011 11:01:06   
mamin cvjetić
Mino taurus srećni mali rođendančići user posted image user posted image user posted image

Sunce čestitamo na prvom zubiću a drug Eldin je još krezav kao i drug Salkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 14557
30.5.2011 11:01:45   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

mino, taurus, sretni malo rođendani!user posted image user posted image

i mi ćemo u šetnju dok mamina curica jede.

ljubi svoju curicu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 14558
30.5.2011 11:03:43   
mamin cvjetić
Canim samo ti piši draga dobro će nam doći

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 14559
30.5.2011 11:20:19   
Leena
Lady, vazi onda u utorak, samo javite kada i gdje tacno. Cut cu se ja sa Sulty, cini mi se da je nema vec 2-3 dana, pa da joj javim kad se dogovorite. BTW, sinoc smo bili na Vilsu, kad dvije velike curice drze se za ruke, ganjaju itd. i zovu se Nađa i Soraja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena, dolazis li i ti na kafu? Kako si? Je l' te jos zub zeza? Kako je Idacha, cujete li se?

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 14560
30.5.2011 11:22:42   
rose
IZVORNA PORUKA: Leena

Lady, vazi onda u utorak, samo javite kada i gdje tacno. Cut cu se ja sa Sulty, cini mi se da je nema vec 2-3 dana, pa da joj javim kad se dogovorite. BTW, sinoc smo bili na Vilsu, kad dvije velike curice drze se za ruke, ganjaju itd. i zovu se Nađa i Soraja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena, dolazis li i ti na kafu? Kako si? Je l' te jos zub zeza? Kako je Idacha, cujete li se?

to je bas bilo vizionarski user posted image user posted image  da se potrefe bas Nadja i Soraja user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14561
30.5.2011 11:25:31   
Leena
Zamisli! Jos Nađa sva plava, a SOraja Smeđa sa plavim očimauser posted image user posted image user posted image user posted image , kad ne oplakah od smijeha, mm i sestra me gledaju sto buljim u djecu i smijem seuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14562
30.5.2011 11:29:57   
mamin cvjetić
Ženice a gdje pijete kaficu gdje je mjesto sastankauser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14563
30.5.2011 11:46:31   
rose

Zamisli! Jos Nađa sva plava, a SOraja Smeđa sa plavim očimauser posted image user posted image user posted image user posted image , kad ne oplakah od smijeha, mm i sestra me gledaju sto buljim u djecu i smijem seuser posted image

e pa bas i to da se potrefi user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14564
30.5.2011 11:48:31   
Super Beba
i ja da dodam: taurus - sretan mali rođendan i puno puno puno zdravlja i veselja želim! user posted image
sunce27 - čestitam zubić! Da i ostale ne osjetite :))
A za kafu - meni odgovara kad god (do 17h), a i gdje god - motorizovana sam...samo da bude sunca...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 14565
30.5.2011 11:56:05   
esmina i bebina mam
taurus m.i.n.o sretni mali rodendaniuser posted image user posted image user posted image
evo i ja odoh u laganu setnjicu sa Salkom a Esma je otisla u obdaniste i to jedva ja moram otoci skinuti konce sa prsta.
esmin nalaz MRI je gotov od jutros podigao ga je jedan rodak koji radi u KB Zenica i kaze da je uredan hvala dragom Bogu.
Ovih dana se priprepam da Esmi zakoljemo akiku sto nam je bila duznost i prije ali sad nas je ovo definitivno natjeralo ,mislila sam odnijeti u Dom za djecu Zenica pa ako neko zna kako bi ih kontaktirala i da li se mora prije nazvati,jeli bolje peceno ili sirovo?

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 14566
30.5.2011 12:00:03   
rose
taurus i mino sretni mali rodjendani user posted image

Neposredna veza do poruke: 14567
30.5.2011 12:02:09   
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

taurus m.i.n.o sretni mali rodendaniuser posted image user posted image user posted image
evo i ja odoh u laganu setnjicu sa Salkom a Esma je otisla u obdaniste i to jedva ja moram otoci skinuti konce sa prsta.
esmin nalaz MRI je gotov od jutros podigao ga je jedan rodak koji radi u KB Zenica i kaze da je uredan hvala dragom Bogu.
Ovih dana se priprepam da Esmi zakoljemo akiku sto nam je bila duznost i prije ali sad nas je ovo definitivno natjeralo ,mislila sam odnijeti u Dom za djecu Zenica pa ako neko zna kako bi ih kontaktirala i da li se mora prije nazvati,jeli bolje peceno ili sirovo?

user posted image user posted image user posted image  za nalaz a evo ti kontakt Doma pa ih nazovi i pitaj

http://www.domporodica.zenica.ba/

user posted image user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 14568
30.5.2011 12:09:49   
Anoniman
Esmina superra nalaze user posted image user posted image user posted image user posted image

Sutra najavljuju kisu pa se nadam da nam kaficu nece poremetiti, ma ako nista mozemo negdje u zatvoreno.
Leence sad sam se cula sa idachom bila na pregledu maloprije, sve se hvala Bogu smirilo i dalje da miruje ali stale su kontrakcije i otvaranje, tako da nece bebi jos. Ja sam bolje, bila kod zubara pa mi prosjekao desni ne bi li brze i lakse izasla ova osmica, ali prosto sumnjam, jos boli ali izdrzljivije je sad za sad.
Sta nam radi Esmica, kako je? Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 14569
30.5.2011 12:12:25   
Super Beba
esmina - hB za nalaze, sad možete da odahnete... user posted image
A za Dom što si upitala, nama su u Sarajevu tražili da meso ima pečat ili potvrdu veterinara da je OK, tj. da je bakteriološko-hemijski ispravno ili šta već...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14570
30.5.2011 12:23:06   
mamin cvjetić
Esmina user posted image user posted image za nalaze i hb da je sve u redu ljubi čeljad od nas

Neposredna veza do poruke: 14571
30.5.2011 13:30:41   
Almaa
sretni mali rođendanciciuser posted image
bravo za Esmicuuser posted image , mi smo akiku nosili u Fojnicu u Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica "Drin", svjeze meso, jer onda oni to rasporede na obroke, odnijeli i soka i cigara, jer kad dodjes svi se okupe na kapiji da te docekaju, to je tuga velika, ja sam rekla od sad svaki kurban nosim tako negdje...
I mi smo se vratile sad iz setnje, znate sta opasno me nerviraju kad prilaze bebi, uh ne znam kako da se toga rijesim, a da nebudem bezobrazna, ja usla u CM da kupim nesto i dok sam stojala na kasi, zena iza mene njoj pravo za ruku  prst joj dade, a ova moja odmah hoce u usta, ma ja da je nisam izmakla ova bi pustila da stavi njen prst u usta, pa stvarnouser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 14572
30.5.2011 14:58:11   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

e pa bas i to da se potrefi user posted image

ahaha, baš super. i naše će ovako dok prohodajuuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14573
30.5.2011 15:00:56   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Ženice a gdje pijete kaficu gdje je mjesto sastankauser posted image

Leena, Jelena, mamin cvjetiću i ostale zainteresovane, kafa je sutra. mislila sam oko 17:30, 18h dok mi Jelena javi. zbog nje mi je najviše da ne izlazi po vrućini.

meni je svejedno, autom sam. ne znam gdje koja stanuje. jelena je na Pofalićima ja na Alipašinom. Mogle bi u Palmu ako vam odgovara?! Mogu i nekoga pokupiti (čitaj više vas jer mi je auto veliko).

Neposredna veza do poruke: 14574
30.5.2011 15:04:39   
Anoniman
E drage, meni odgovara sutra oko pet-sest. Gdje god se dogovorite samo javite. Ja sam imala prijedlog za Tito jer ima park zbog malo ove vece djece...Esme, Vege, Ane... a moze i Palma, nije problem.

Neposredna veza do poruke: 14575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Spavanje.
пеперутка16

Koliko je vaše dete spavalo u toku noći bez budjenja sa punih 6 meseci?

10 - 12 h. (0%)

5 - 6 h. (0%)

3 - 4 h. (0%)

Drugi sati. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *